manó-gabesz Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Ha ráér 1.5 évig h beirassad akkor minek most felrakni ? Én nem játszanék vele :) Félre értesz. beiratni a forgalmiba uj műszakival lehet, de most volt áprilisban műszakin. és most ezért nem akarom ujra elvinni, viszont használnám már a horgot. tehát azért tenném fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Félre értesz. beiratni a forgalmiba uj műszakival lehet, de most volt áprilisban műszakin. és most ezért nem akarom ujra elvinni, viszont használnám már a horgot. tehát azért tenném fel. Szerintem nem kellene erőltetni, főleg úgy ha használni is akarod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 A horgot ne használd úgy, hogy nincs rá levizsgázva. Ha elkapnak, többe fog kerülni lehet, mint ha lepapíroznád most. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Köszi! Szóval nézik.. Csak erre voltam kiváncsi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Köszi! Szóval nézik.. Csak erre voltam kiváncsi. :) Jaja főleg ha vontatsz is akkor mégjobban szeretnek megállítani. Akkor meg az első h azt nézik :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Ez jó lehetett Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Jaja főleg ha vontatsz is akkor mégjobban szeretnek megállítani. Akkor meg az első h azt nézik :S Rendben köszi! Visszamondtam a vonóhorgot.. Egyenlőre.. Most egy Osram nightbreaker izzót szeretnék a verdába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy nem tudja véletlenül valaki, hogy Pesten, a soroksári út környékén, merre van 1 nagy baba bolt, áruház? :) 1 ismerősöm volt annó (kb 5-6 éve ott) de nem emléxik hogy pontoson mi is volt a neve, meg hogy merre van... Egyáltalán megvan-e még ez az üzlet? Állítólag, olyan mega tescó területű áruház volt... THX előre is az inót... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy nem tudja véletlenül valaki, hogy Pesten, a soroksári út környékén, merre van 1 nagy baba bolt, áruház? :) 1 ismerősöm volt annó (kb 5-6 éve ott) de nem emléxik hogy pontoson mi is volt a neve, meg hogy merre van... Egyáltalán megvan-e még ez az üzlet? Állítólag, olyan mega tescó területű áruház volt... THX előre is az inót... <_< Akad azért.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Akad azért.. :) Köszi, de úgy látom félreérthető voltam... sorry... :D A Soroksári út környékén van, és 1 NAGY áruház, csak baba cuccokkal... a googleban én is megtaláltam, nekem inkább konkrét cím kellene, ha valaki személyesen is tudná hogy hol van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Köszi, de úgy látom félreérthető voltam... sorry... <_< A Soroksári út környékén van, és 1 NAGY áruház, csak baba cuccokkal... a googleban én is megtaláltam, nekem inkább konkrét cím kellene, ha valaki személyesen is tudná hogy hol van :icon13: Hát ezt asszem én nem fogom tudni megmondani :) Amúgy....őőőő.....szerintem akkor sem dől össze a világ, ha eljön és megkeresi :D Vagy csak ezért jönne ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Ide valaki azokon túl, akiket tudok hogy jönnek ? :D Albört, amit mondtam jegyeket hajnalban azok már nincsenek meg <_< De szerintem érdemes skubizni, mert felkerülhet még és minnél közelebb lesz az start annál nyomotabb lesz az ár :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Progi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Amúgy....őőőő.....szerintem akkor sem dől össze a világ, ha eljön és megkeresi :D Vagy csak ezért jönne ? őőőő...hááát :) konkrétan engem érdekelne, ezért is érdeklődtem,de akkor majd felmegyünk, és szétnézünk a környéken <_< ismim csak említette, hogy érdemes oda felnézni, mert itt Kecskeméten nix semmi ilyen szintű üzlet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 őőőő...hááát :) konkrétan engem érdekelne, ezért is érdeklődtem,de akkor majd felmegyünk, és szétnézünk a környéken :D ismim csak említette, hogy érdemes oda felnézni, mert itt Kecskeméten nix semmi ilyen szintű üzlet... Szia!!!! Nem tudom,hogy amit keresel hol van,de ide pl érdemes elmenni Nagykőrösi úton van Itt rengeteg cucc van.nagy Lajos király út Itt is elég sok cucc van,ez pedig a 13.ker Visegrádi útcában van. A minimanó nagyon jó,szinte minden van,és raktárról azonnal,a Visegrádi utcában lévő sem rossz,de az kisebb. Ami a Nagykőrösi úton van,azt nem ismerem....Viszont több ismerősöm is elég sok cuccot vett ott..... Remélem tudtam segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Szia!!!! Nem tudom,hogy amit keresel hol van,de ide pl érdemes elmenni Nagykőrösi úton van Itt rengeteg cucc van.nagy Lajos király út Itt is elég sok cucc van,ez pedig a 13.ker Visegrádi útcában van. A minimanó nagyon jó,szinte minden van,és raktárról azonnal,a Visegrádi utcában lévő sem rossz,de az kisebb. Ami a Nagykőrösi úton van,azt nem ismerem....Viszont több ismerősöm is elég sok cuccot vett ott..... Remélem tudtam segíteni. Szia Coupe! Köszönöm szépen, igen, tudtál segíteni... :) Valszeg, hamarosan meglátogatjuk ezeket az üzleteket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Szia Coupe! Köszönöm szépen, igen, tudtál segíteni... :) Valszeg, hamarosan meglátogatjuk ezeket az üzleteket <_< Lehet a te méretedben nem lesz ott ruci! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Lehet a te méretedben nem lesz ott ruci! :) Hülyeállat <_< Erre jön valaki ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Lehet a te méretedben nem lesz ott ruci! <_< www.nyasgem.hu :D Hülyeállat :icon13: Jól mondod... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Kacsero! Szerintem a te a Brendon-ra gondolsz ami az M5 mellett Auchannál, a Buy-Way bevásárlóparkban van. :) Bővebb infó itt: http://www.brendon.hu/Stores Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Gyorsforgalmi felújítás miatt lezárva :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Gyorsforgalmi felújítás miatt lezárva :o Já, vót a tvbe tennap. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Köszi, de úgy látom félreérthető voltam... sorry... :D A Soroksári út környékén van, és 1 NAGY áruház, csak baba cuccokkal... a googleban én is megtaláltam, nekem inkább konkrét cím kellene, ha valaki személyesen is tudná hogy hol van :) Kacsero! Szerintem a te a Brendon-ra gondolsz ami az M5 mellett Auchannál, a Buy-Way bevásárlóparkban van. :) Bővebb infó itt: http://www.brendon.hu/Stores Igaza van. :o A Soroksári úton is van egy. Ez az. Bocsi, de csak most néztem be ide. Remélem aktuális még. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Innen csókoltatnám azt a buszvezetőt, aki bécsi elzengette a technikát és a megálló előtt akkorát fékezett, hogy vagy min 1 métert arrébb kellett lépnem, bár kapaszkodtam. Jó próbálkozás volt, lehet máskor be is jön, de most nem....kötsög :) :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Innen csókoltatnám azt a buszvezetőt, aki bécsi elzengette a technikát és a megálló előtt akkorát fékezett, hogy vagy min 1 métert arrébb kellett lépnem, bár kapaszkodtam. Jó próbálkozás volt, lehet máskor be is jön, de most nem....kötsög :( :) :) Azért ha jól tudom volt már olyan amikor a buszsofőr győzött... :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts