mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Te egész közel jártál a megoldáshoz. A megnézés már jól hangzik. Ákost lehet, hogy zaklatom majd az adatbázis miatt a napokban. A v6 nekem is jobban tetszene, de Gelko nem adja el az Omit.... Szerintem felecsd el a megnézést az átvizsgáltatás a frankó :D Nem olyan nagy összeg az.... Ha meg nem akarja bevinni az autót, akkor felejtős, jó szűrés az. Vekiben is van v6 hahóóóóóó :D Kevsébé félnék attól, mint a 2.2től :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 A v6 nekem is jobban tetszene, de Gelko nem adja el az Omit.... Meliyket ? :D Anyámé már tényleg nem eladó, inkább költötünk rá jó sokat :D Nagyon vicces áron lehtne csak eladni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Meliyket ? :D Anyámé már tényleg nem eladó, inkább költötünk rá jó sokat :D Nagyon vicces áron lehtne csak eladni :) Hát az Omegák már csak ilyenek :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Hát az Omegák már csak ilyenek :D :) :D olyan mint a nagyköbcentis F astra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 olyan mint a nagyköbcentis F astra :) Na-na-naaaa-naaaa :D Cserében ez legalább hasít :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Na-na-naaaa-naaaa :D Cserében ez legalább hasít :D :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...6_4948816_n.jpg :) :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 :) :D :D Gellért erről majd akkor beszélgetünk, ha te is ott vagy a pályán, téli gumival, abs nélkül úgy, vagy jobban mész mint én :P :D Addig jobb ha leülsz egy sarokba szép csendben :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 :) :D :D Na a másik díszpinty :D :D Füstmájszteresünkkelünk ugyebár :D Vasárnap jössz ? Hümmm ? :P :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Gellért erről majd akkor beszélgetünk, ha te is ott vagy a pályán, téli gumival, abs nélkül úgy, vagy jobban mész mint én :D :D Addig jobb ha leülsz egy sarokba szép csendben :D :) :D Nem mondtam h jobbat mennék mint te :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Na a másik díszpinty :D :D Füstmájszteresünkkelünk ugyebár :D Vasárnap jössz ? Hümmm ? :D :P :D :P ;) Vasárnap? Hova? :D Szombaton lesz Lacháza nem? Arra megyek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 :D Vasárnap? Hova? :D Szombaton lesz Lacháza nem? Arra megyek :) http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...t=0&start=0 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 :D Vasárnap? Hova? :D Szombaton lesz Lacháza nem? Arra megyek :) Kukucskálj be FB-ra, és regelj be Kakucsra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Nem mondtam h jobbat mennék mint te :D Én nem ezt mondtam, csak azt, hogy csapass te is pályán :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...6_4948816_n.jpg :) :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 :) :D :D Neked is adott a lehetőség vasárnap.....ugyebárrrrr.....nem jössz.....te sem ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Neked is adott a lehetőség vasárnap.....ugyebárrrrr.....nem jössz.....te sem ? :) :D Hol van az még.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Kukucskálj be FB-ra, és regelj be Kakucsra :) Ez már kimarad szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Esélytelen az, hogy meglepetést okozzatok :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Esélytelen az, hogy meglepetést okozzatok :) :D :D :D Fúú, nagy meglepetés... már mikor bejelöltem az FB-n, hogy NEM leszek ott :D Egyébként meg az összeg nem férne bele most :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Fúú, nagy meglepetés... már mikor bejelöltem az FB-n, hogy NEM leszek ott :P Egyébként meg az összeg nem férne bele most :D Vigyázz mit mondasz :) Adjak kölcsön most, amit majd később megadsz ? :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Vigyázz mit mondasz :) Adjak kölcsön most, amit majd később megadsz ? :D :D :D :D Adj inkább egy odavaló autót, pl. a Szeni jó lesz :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Adj inkább egy odavaló autót, pl. a Szeni jó lesz :) :D :D Találjam ki, hogy mennyi9 pénzt kell adnom, hogy a tiéd legyen ? Megoldható :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Mennyire nézik a rendőrök a vonóhorgot? Mert most szereztem be egy gyárit elég jutányos áron. Gondolkodom feltegyem-e már most, vagypedig várjam meg azt a másfél évet mig menne műszakira és iratassam be.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Mennyire nézik a rendőrök a vonóhorgot? Mert most szereztem be egy gyárit elég jutányos áron. Gondolkodom feltegyem-e már most, vagypedig várjam meg azt a másfél évet mig menne műszakira és iratassam be.. Ha ráér 1.5 évig h beirassad akkor minek most felrakni ? Én nem játszanék vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts