Stefan Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Hümm ? Roopant sajnálatos történés amúgy ^_^ Én úgy tudom, de majd valami jogászatban járatosabb kollega megmondja, hogy jelenlegi "értelmes" törvények alapján nem vásárolhatod vissza az ellopott kocsidat, különben te is bűncselekményt követsz el, mivel lopott autót veszel (tulajdonképpen támogatod is ezzel az ilyesmit). Hasonlóan szellemes törvények, mint amik pl. az önvédelemmel vagy a tulajdonod védlemével kapcsolatosak, bár a visszavásárlásosban még látom a logikának a halvány szikráját, de inkább ne menjünk ebbe bele. Szerintem is sajnálatos történés egyébként, én is biztos, hogy kilennék egy ilyentől :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Budapest, vagy környékéről keresek (szak)embert aki az Etanol átalakított fainúl belövi nekem. Hunflex De Luxe. Opel Vectra C20NE. Hengerenkénti spricc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Budapest, vagy környékéről keresek (szak)embert aki az Etanol átalakított fainúl belövi nekem. Hunflex De Luxe. Opel Vectra C20NE. Hengerenkénti spricc. Lehet, hogy itt előbb célt érsz : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...&start=5880 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Óóóóóóó, ez nem lehet <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Óóóóóóó, ez nem lehet <_< :wacko: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...0_5595678_n.jpg jézusom Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Lehet, hogy itt előbb célt érsz : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...&start=5880 :wacko: Igenis értettem! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
caki Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Sziasztok ! Régóta figyelem,olvasgatom az Opel klub,fórum stb.oldalakat s ma végre regisztráltam . JÓ a társaság és hasznos dolgokat lehet itt olvasni. Szóval OPELESÜDV mindenkinek. caki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Sziasztok ! Régóta figyelem,olvasgatom az Opel klub,fórum stb.oldalakat s ma végre regisztráltam . JÓ a társaság és hasznos dolgokat lehet itt olvasni. Szóval OPELESÜDV mindenkinek. caki Hello :wacko: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Sziasztok ! Régóta figyelem,olvasgatom az Opel klub,fórum stb.oldalakat s ma végre regisztráltam . JÓ a társaság és hasznos dolgokat lehet itt olvasni. Szóval OPELESÜDV mindenkinek. caki Jól tetted, vannak talik rendszeresen, ér eljönni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tmelinda04 Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Kedves Opel Tulajdonosok! Csak azért regisztráltam, hogy itt is elmondhassam, hogy mások ne kerüljenek ilyen szituációba. Egy Opel vectra gépkocsink van, ami annyira tönkrement, hogy a motort darabokra kellett szedni a megjavításához. Nem tudom pontosan mi a baja, mert nem értek hozzá, ezért laikus módon egy "ismerőssel" egyeztünk meg, hogy megjavítja. Mivel nem tudtuk egyben odaadni az alkatrészekre a pénzt, ezért darabokban, de ELŐRE megkapta. Majd miután már ott tartottunk, hogy akkor lehet összerakni a motort és visszatenni a helyére, eltűnt hetekre, a telefonját vagy kikapcsolta vagy nem vette fel. Néha megjelent, amikor kellett még egy kis pénz, majd ígérgetett, hogy holnap jövök, stb... persze nem jött. A mese nekünk az, hogy két hétig a motort mosogatta, amit én készségesen el is hiszek, de attól még nem értem hogy miért kell ígérgetni és hazudozni. Ez az alak egy szentendrei lakos, aki kíváncsi rá, privátban megmondom a nevét, és a részletes történetet, hogy más még véletlenül se bízzon rá semmit. A címem tmelinda04 {at} gmail.com Az opelos fórumban is esik róla szó itt-ott, és semmi kétségem róla hogy jó szakember, de a hazudozás mestere is! Vigyázzatok kire bízzátok az autóitokat!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Kedves Opel Tulajdonosok! Csak azért regisztráltam, hogy itt is elmondhassam, hogy mások ne kerüljenek ilyen szituációba. Egy Opel vectra gépkocsink van, ami annyira tönkrement, hogy a motort darabokra kellett szedni a megjavításához. Nem tudom pontosan mi a baja, mert nem értek hozzá, ezért laikus módon egy "ismerőssel" egyeztünk meg, hogy megjavítja. Mivel nem tudtuk egyben odaadni az alkatrészekre a pénzt, ezért darabokban, de ELŐRE megkapta. Majd miután már ott tartottunk, hogy akkor lehet összerakni a motort és visszatenni a helyére, eltűnt hetekre, a telefonját vagy kikapcsolta vagy nem vette fel. Néha megjelent, amikor kellett még egy kis pénz, majd ígérgetett, hogy holnap jövök, stb... persze nem jött. A mese nekünk az, hogy két hétig a motort mosogatta, amit én készségesen el is hiszek, de attól még nem értem hogy miért kell ígérgetni és hazudozni. Ez az alak egy szentendrei lakos, aki kíváncsi rá, privátban megmondom a nevét, és a részletes történetet, hogy más még véletlenül se bízzon rá semmit. A címem tmelinda04 {at} gmail.com Az opelos fórumban is esik róla szó itt-ott, és semmi kétségem róla hogy jó szakember, de a hazudozás mestere is! Vigyázzatok kire bízzátok az autóitokat!!!!!! írd be ide a nevét nyugodtan az ilyen jó fejnek Link to comment Megosztás: More sharing options...
tmelinda04 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 írd be ide a nevét nyugodtan az ilyen jó fejnek Még azért tiszteletben tartanám a személyiségi jogokat....bár szívem szerint plakátolnám a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Sziasztok, rég jártam ebben a topicban. Van egy számomra érdekes autó, esetleg tudtok-e róla valamit? Hirdetés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Sziasztok, rég jártam ebben a topicban. Van egy számomra érdekes autó, esetleg tudtok-e róla valamit? Hirdetés. Szerintem ez egy b veki, 2.2es, irmscher cuccokkal :D Kombi asszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Szerintem ez egy b veki, 2.2es, irmscher cuccokkal :D Kombi asszem :D Mi az a Kombi??? A Kombiné férje?? :) Amúgy nem szép rajta az a küszöb... a lökös még csak-csak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Méééénem v6 amúgy ? Ákosékhoz be lehet tolni állapotvizsgálatra gondolom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Mi az a Kombi??? A Kombiné férje?? :) Amúgy nem szép rajta az a küszöb... a lökös még csak-csak... Tudod, az Audi is az volt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Méééénem v6 amúgy ? Ákosékhoz be lehet tolni állapotvizsgálatra gondolom :D Hát ha tolni kell, én nem foglalkoznék vele... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Hát ha tolni kell, én nem foglalkoznék vele... :) :D :D De mókás hangulatban vagy :D Nem megy el a Sub miiiiiiiiiii ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Ákosékhoz be lehet tolni állapotvizsgálatra gondolom :) A kerület mindenesetre stimmel. Nekem nagyon kiesik, úgyhogy nem tudom felajánlani a megnézést (meg amúgyse mennél vele sokra :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 De mókás hangulatban vagy :D Nem megy el a Sub miiiiiiiiiii ? :) :D Nem...de két hete amikor úgy volt, hogy viszik nem is éreztem jól magam... jön a tél, a hó, jó helyen van az nálam még... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Nem...de két hete amikor úgy volt, hogy viszik nem is éreztem jól magam... jön a tél, a hó, jó helyen van az nálam még... :) :D Nem mintha nem beszéltünk volna erről :D És a duma mellééééé....marketingől mindig erős voltál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 ... És a duma mellééééé....marketingől mindig erős voltál :D Valamiből meg kell élni... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 A kerület mindenesetre stimmel. Nekem nagyon kiesik, úgyhogy nem tudom felajánlani a megnézést (meg amúgyse mennél vele sokra :) ) Te egész közel jártál a megoldáshoz. A megnézés már jól hangzik. Ákost lehet, hogy zaklatom majd az adatbázis miatt a napokban. A v6 nekem is jobban tetszene, de Gelko nem adja el az Omit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts