Albert Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Jessszzz. Nem is értem hogy nem lehet ezt tudni :lol: Elsőre arra tippeltem de tudtam hogy volt nyárvégén kocertjük és aszittem emiatt most nem lehet. No és milyen volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Elsőre arra tippeltem de tudtam hogy volt nyárvégén kocertjük és aszittem emiatt most nem lehet. No és milyen volt? Tökéletes :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Tényleg jó volt, vagy csak fanatikusan "tökéletes" ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Boldog szülinapot Hemi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Egész jó a fővárosi nagycirkusz új előadása, mindenkinek ajánlom figyelmébe, még ha nincs is kisgyerek a közelében :rolleyes: 2600 a beugró, 2,5 óra szünettel együtt :P Van 7db szép fejlett hímoroszlán is a műsorban, nem éppen leszedált állapotban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid22 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Sziasztok, A segítségeteket kérném egy 1995-ös Opel Vectra-val kapcsolatban. Ma ugye nagy hó, parkolásnál átvergődtem néhány kupacon, majd észrevettem, hogy a töltésjelző világít a műszerfalon. Lehúzódtam, majd fényszórók lekapcsolása után halványan pislogott a kijelzőm alapjáraton. Gázfröccsre, lámpák kapcsolására normál módon világít ismét. Generátorszíj a helyén van, továbbá indításnál nincs probléma. A lámpa azonban nem alszik ki. Jelenleg otthagytam a kocsit egy helyen, holnap megyek vissza megnézni. Szerintetek mi lehet a probléma? Havazás előtt nem volt probléma, akksival sincs. Köszi előre is, fontos és sürgős lenne, ugyanis 170km-re kéne eljutnom... Dávid Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Köszi előre is, fontos és sürgős lenne, ugyanis 170km-re kéne eljutnom... Dávid 99% hogy a feszültségszabályzó és/vagy a diódahíd szállt el a generátorban, és inkább a korral van összefüggésben, mint a hóval. Kb 15-20e körül van a felújítás a generátornak. 15 körül kapod a bontott generátort is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid22 Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 99% hogy a feszültségszabályzó és/vagy a diódahíd szállt el a generátorban, és inkább a korral van összefüggésben, mint a hóval. Kb 15-20e körül van a felújítás a generátornak. 15 körül kapod a bontott generátort is. Köszönöm szépen a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Üdv! Tudtok valami nagyon jól dolgozó Opel szakszervizt? Lakatos munkáról lenne szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Üdv! Tudtok valami nagyon jól dolgozó Opel szakszervizt? Lakatos munkáról lenne szó. Ave! Szakszervízt sajna nem, de Szakit azt tudok, ha érdekel (Csömörön). Thor Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Ave! Szakszervízt sajna nem, de Szakit azt tudok, ha érdekel (Csömörön). Thor Ha számlaképes akkor szóba jöhet. betétlapos javitásra van szükségem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Ha számlaképes akkor szóba jöhet. betétlapos javitásra van szükségem. Esetleg Szilasligeten? Biztosítót is elintézik. Nekem is ők intéztek mindent... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Ha számlaképes akkor szóba jöhet. betétlapos javitásra van szükségem. Sajna akkor tárgytalan :rolleyes: Már csak másodállásban nyomja az ipart, de azt tisztességgel. Sok sikert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Esetleg Szilasligeten? Biztosítót is elintézik. Nekem is ők intéztek mindent... Ez még akár szóba is jöhet! irok privit a napokban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Ma elég sokáig egy fehér B Veki Caravan-nal jöttem végig Csepelen... Opelklub-os rendszámkeret, hátsó szélvédő frissen cserélve a vekin, jaaa és a Bubuval voltam... :lol: Üdv innen is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bhalasz Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Egy hete megvettem első saját Opelemet (átnyergeltem a mazdáról, mert nem bírta a pénztárcám a féléves nagyszervízeket :) Apám 14 éves Astráján meg 200.000 km után meg egy AC pumpa volt cserélve, szóval nem volt kérdés, mi lesz a következő kocsim... Most Pesten, vagy Pest környékén keresek olyan szerelőt, szakit, vagy szakszervízt (nem márkaszervízt), aki megbízható, becsületes, nem a folyamatos lehúzásra hajt, stb. Tudtok ajánlani olyat, aki már bizonyított? Dél-kelet Pest lenne az ideális (XVII. ker), de ha másfelé van, az sem baj, egy jó szerelőért nagyon messzire hajlandó vagyok elmenni :D Köszi előre is! Üdv, Bhalasz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Egy hete megvettem első saját Opelemet (átnyergeltem a mazdáról, mert nem bírta a pénztárcám a féléves nagyszervízeket :) Apám 14 éves Astráján meg 200.000 km után meg egy AC pumpa volt cserélve, szóval nem volt kérdés, mi lesz a következő kocsim... Most Pesten, vagy Pest környékén keresek olyan szerelőt, szakit, vagy szakszervízt (nem márkaszervízt), aki megbízható, becsületes, nem a folyamatos lehúzásra hajt, stb. Tudtok ajánlani olyat, aki már bizonyított? Dél-kelet Pest lenne az ideális (XVII. ker), de ha másfelé van, az sem baj, egy jó szerelőért nagyon messzire hajlandó vagyok elmenni :D Köszi előre is! Üdv, Bhalasz Szia ! 1.Őket mindenképp ajánlom. 2. még őket is Link to comment Megosztás: More sharing options...
bhalasz Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Szia ! 1.Őket mindenképp ajánlom. 2. még őket is Kösziköszi, ezerhála! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Sziasztok! Lenne egy kérdésem : az Elte / Múzeum krt. közelében keresek ingyenes parkolási lehetőséget holnap. Délelőttől. Szombaton nincs ingyenesség? Vagy alternatívként egy nem túl drága örzött is jól jönne. Ezer éve nem parkoltam Pesten, fizetési rendszerrel meg nem vagyok tisztában, leszámítva, hogy szemetek a parkolási társulások. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Sziasztok! Lenne egy kérdésem : az Elte / Múzeum krt. közelében keresek ingyenes parkolási lehetőséget holnap. Délelőttől. Szombaton nincs ingyenesség? Vagy alternatívként egy nem túl drága örzött is jól jönne. Ezer éve nem parkoltam Pesten, fizetési rendszerrel meg nem vagyok tisztában, leszámítva, hogy szemetek a parkolási társulások. délig fizetni kell...bár én még hétvégén nem láttam parkolóőrt...de lehet, hogy az ilyen frekventáltabb helyeken cirkálnak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 délig fizetni kell...bár én még hétvégén nem láttam parkolóőrt...de lehet, hogy az ilyen frekventáltabb helyeken cirkálnak :) mióta kell szombaton is fizetni? mert szerintem már egy nagyonjóideje nem kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pety79 Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 mióta kell szombaton is fizetni? mert szerintem már egy nagyonjóideje nem kell... Hétvégén ingyenes a parkolás budapesten.vanak kivételek mint a Budai Vár , de ez a rész ingyenes , :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Köszönöm a válaszokat! Sikerült a nyóckerben parkolni, úgy hogy nem bontotta senki szét a verdát, nem lopták el pedig szétszedtem pár dolgot benne, hogy ne tudjon valaki trombitát csinálni belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Üdv újra itt! Külföldön voltam dolgozni el voltam kicsit tűnve! Eladó lesz a kicsi kocsim ha minden jól megy holnap, érkezik az új családtag! V2000 16V :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Üdv újra itt! Külföldön voltam dolgozni el voltam kicsit tűnve! Eladó lesz a kicsi kocsim ha minden jól megy holnap, érkezik az új családtag! V2000 16V :D Jelentős előrelépés :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts