opel16v Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 valaki valami jó szilveszteri programot tud? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 valaki valami jó szilveszteri programot tud? :blink: én vmi tinicsajos házibuliba leszek :rolleyes: de tudom h téged ez nem érdekel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 én vmi tinicsajos házibuliba leszek :rolleyes: de tudom h téged ez nem érdekel :blink: jól gondolod, párban leszek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 valaki valami jó szilveszteri programot tud? :rolleyes: tv ? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 tv ? :rolleyes: attól még fiatalabbnak érzem magam :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Tudom, hogy ez nektek messze van, de ha már felmerült a kérdés Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Mondjátok, hogy b@zi vagyok, de én kicsit iszogatós, hamar lefekvős dolgot tervezek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Mondjátok, hogy b@zi vagyok, de én kicsit iszogatós, hamar lefekvős dolgot tervezek. :rolleyes: b@zi vagy :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Mondjátok, hogy b@zi vagyok, de én kicsit iszogatós, hamar lefekvős dolgot tervezek. :blink: Ez is jó, ha van kivel... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Mondjátok, hogy b@zi vagyok, de én kicsit iszogatós, hamar lefekvős dolgot tervezek. :rolleyes: De ha már kijózanodtál annyira hogy fel tudj kelni akkor folytatod tovább mi? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Valaki? :rolleyes: http://port.hu/pls/w/event.event_page?i_ev...vent_area_id=11 Gellért fürdő, 6000ft/kopf, jan 1 este :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Valaki? :rolleyes: http://port.hu/pls/w/event.event_page?i_ev...vent_area_id=11 Gellért fürdő, 6000ft/kopf, jan 1 este :blink: Voltatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Voltatok? Végül nem jött össze senki, aki ígérte, szal nem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Végül nem jött össze senki, aki ígérte, szal nem :lol: Szólhattál volna ha mozdulni akarsz illetve akartok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Szólhattál volna ha mozdulni akarsz illetve akartok :lol: eléggé időben itt volt a fórumon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 eléggé időben itt volt a fórumon :lol: Arról, hogy ez nem jött össze dilibogyó :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Arról, hogy ez nem jött össze dilibogyó :lol: :lol: Mindegy, volt más helyette :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 tud nekem segíteni valaki holnap este kanapét szállítani? én viszem a teherautóm csak kellene valaki aki segít felvinni. van lift. a lakás a III. kerületben van, a bútorboltot nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 tud nekem segíteni valaki holnap este kanapét szállítani? én viszem a teherautóm csak kellene valaki aki segít felvinni. van lift. a lakás a III. kerületben van, a bútorboltot nem tudom. Nekem pont nem jó a ma este bocsi :lol: Viszont beszéltem Emyvel, megadtam neki a számodat mert elhagyta, nem tudom hívott-e már hogy melót keres... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 sajna én is csak későn érek ma este vissza Egomból Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 tud nekem segíteni valaki holnap este kanapét szállítani? én viszem a teherautóm csak kellene valaki aki segít felvinni. van lift. a lakás a III. kerületben van, a bútorboltot nem tudom. Felhívhattál volna tán :lol: Hétfőn jön valaki DM-re ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Hétfőn jön valaki DM-re ? :lol: Az WTF Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Az WTF Depeche Mode Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Depeche Mode Jessszzz. Nem is értem hogy nem lehet ezt tudni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Jessszzz. Nem is értem hogy nem lehet ezt tudni :lol: Ki tudja, hátha plázázni mentek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts