Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Budapest és környéke -CHAT

forumadmin

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,3k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Szept 9-13. borfesztivál a budai várban! :lol:

Tavaly voltam két napot, idén is tervezem, mert nagyon jó volt :lol:

http://www.aborfesztival.hu/index.php?page...p;id=73&a=0

Nem olcsó, vizsont csak jó borok vannak, jó kaják, és nem igénytelen a közönség sem :lol:

Ha minden jól megy, csütörtök és péntek estére tervezek kimenetelt, aki gondolja, jöjjön :lol:

Megosztás:

Szept 9-13. borfesztivál a budai várban! :lol:

Tavaly voltam két napot, idén is tervezem, mert nagyon jó volt :P

http://www.aborfesztival.hu/index.php?page...p;id=73&a=0

Nem olcsó, vizsont csak jó borok vannak, jó kaják, és nem igénytelen a közönség sem :lol:

Ha minden jól megy, csütörtök és péntek estére tervezek kimenetelt, aki gondolja, jöjjön :lol:

De bénák, hogy erre hétvégére rakták :D

Idén próbálj csak magyar bort inni :lol:

Megosztás:

De bénák, hogy erre hétvégére rakták :lol:

Idén próbálj csak magyar bort inni :lol:

Nekem sem jól jön így ki, de legalább ma és holnap este kicsit ki tudok nézni, ha minden igaz :lol:

hű leszek az olaszokhoz, és az idei kiemelt vendég spanyolország, szal azokat is végig kéne kóstolni :lol:

Megosztás:

Nincs elég jó magyar bor? :lol:

Azokat ihatom egész évben, évente egyszer jön a hegy a mohamedhez, engedtessék mámeg, hogy akkor ne azt kelljen :lol:

Tavaly pl meglepetésemre ittam nagyon jó Új-zélandi bort, pedig addig nem hittem volna, hogy ott szőlőt termesztenek :lol: És mégis :lol:

Megosztás:

Azokat ihatom egész évben, évente egyszer jön a hegy a mohamedhez, engedtessék mámeg, hogy akkor ne azt kelljen :lol:

Tavaly pl meglepetésemre ittam nagyon jó Új-zélandi bort, pedig addig nem hittem volna, hogy ott szőlőt termesztenek :lol: És mégis :lol:

Jáááááá, emlékszem, akkor legyintettem 1et és hagytalak ott :lol: :P :D :D

Megosztás:

De nem iszod. Újzélandon ha jól tudom ráadásul olyan a klíma hogy egy évben kétszer szüretelnek

Tegnap ilyet ittunk, elég hardcore volt

3.jpg

Megosztás:

De nem iszod. Újzélandon ha jól tudom ráadásul olyan a klíma hogy egy évben kétszer szüretelnek

De ittam :P Kóstoltam Villányit, Szekszárdit és Tokajit is :lol: Bár most ittam életem egyik legszarabb borát

is, ez nevezetesen szekszárdi volt, a pontos típusát meg sem jegyeztem, de valami csokiízűnek mondták

városi nyelvek :lol:

Újzélandi standnál már megismertek, tudta a marlboromen még azt is, tavaly mit ittunk nála :D Most

ajánlott egy újabbat, és nagyon jó volt :D És persze a szokásos olasz stand ami fixen jó volt, a muscato-val

elvoltam már az est többi részében :lol:

Bánhatja mindenki, hogy nem jött! :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.