spzoli Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Gabinak ki nem magas ? :lol: :lol: :lol: Dzsoni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Nekem az értelmi szintem magas :lol: Hé csávóóó, szombaton buli ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Ok, akkor innentől majd beírom, ha láttam egy szép fűcsomót :lol: hullócsillag más kategória :lol: Hé csávóóó, szombaton buli ? nem hinném... telek, meló, halál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Kedves Fórumozók! Érdeklődni szeretnék hogy hogyan , mi módon tudnék hozzájutni opelclub (bp) matricához? Rendelni lehet vhol? Mi a módja ? Előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Kedves Fórumozók! Érdeklődni szeretnék hogy hogyan , mi módon tudnék hozzájutni opelclub (bp) matricához? Rendelni lehet vhol? Mi a módja ? Előre is köszönöm Először is be kéne lépni a klubba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 S.O.S.! Szélvédő javító kéne nekem! Tudom,hogy van minden tesconál,de tapasztalat valakinek, vagy ismerős? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 S.O.S.! Szélvédő javító kéne nekem! Tudom,hogy van minden tesconál,de tapasztalat valakinek, vagy ismerős? Hát csak a XVI kwrületben tudom - tudtam a kopp és kopp Bt.-t, nem tom dolgoznak-e még, ők jók voltak, az tuti.. de gúgli segít! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 _ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 _ ?????????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 ?????????? :lol: ne kérdezősködj annyit! írtam egy HSZt de aztán mégsem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 ne kérdezősködj annyit! írtam egy HSZt de aztán mégsem Olyan határozott vagy mostanában. Vagy mégsem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Szept 9-13. borfesztivál a budai várban! :lol: Tavaly voltam két napot, idén is tervezem, mert nagyon jó volt :lol: http://www.aborfesztival.hu/index.php?page...p;id=73&a=0 Nem olcsó, vizsont csak jó borok vannak, jó kaják, és nem igénytelen a közönség sem :lol: Ha minden jól megy, csütörtök és péntek estére tervezek kimenetelt, aki gondolja, jöjjön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Szept 9-13. borfesztivál a budai várban! :lol: Tavaly voltam két napot, idén is tervezem, mert nagyon jó volt :P http://www.aborfesztival.hu/index.php?page...p;id=73&a=0 Nem olcsó, vizsont csak jó borok vannak, jó kaják, és nem igénytelen a közönség sem :lol: Ha minden jól megy, csütörtök és péntek estére tervezek kimenetelt, aki gondolja, jöjjön :lol: De bénák, hogy erre hétvégére rakták :D Idén próbálj csak magyar bort inni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 De bénák, hogy erre hétvégére rakták :lol: Idén próbálj csak magyar bort inni :lol: Nekem sem jól jön így ki, de legalább ma és holnap este kicsit ki tudok nézni, ha minden igaz :lol: hű leszek az olaszokhoz, és az idei kiemelt vendég spanyolország, szal azokat is végig kéne kóstolni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Nekem sem jól jön így ki, de legalább ma és holnap este kicsit ki tudok nézni, ha minden igaz :lol: hű leszek az olaszokhoz, és az idei kiemelt vendég spanyolország, szal azokat is végig kéne kóstolni :lol: Nincs elég jó magyar bor? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Nincs elég jó magyar bor? :lol: De csak azokat már mind végigkóstolta sőt már unja is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Nincs elég jó magyar bor? :lol: Azokat ihatom egész évben, évente egyszer jön a hegy a mohamedhez, engedtessék mámeg, hogy akkor ne azt kelljen :lol: Tavaly pl meglepetésemre ittam nagyon jó Új-zélandi bort, pedig addig nem hittem volna, hogy ott szőlőt termesztenek :lol: És mégis :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Azokat ihatom egész évben, évente egyszer jön a hegy a mohamedhez, engedtessék mámeg, hogy akkor ne azt kelljen :lol: Tavaly pl meglepetésemre ittam nagyon jó Új-zélandi bort, pedig addig nem hittem volna, hogy ott szőlőt termesztenek :lol: És mégis :lol: Jáááááá, emlékszem, akkor legyintettem 1et és hagytalak ott :lol: :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Jáááááá, emlékszem, akkor legyintettem 1et és hagytalak ott :lol: :lol: :P :D Mééé, ott vótá tavaly??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Mééé, ott vótá tavaly??? :lol: :lol: Nem ittál ennyit :lol: Bár szinte semmit nem iszol egy felnőtt emberhez képest :P :D Aszúeszencia árakat azért gyűjtögethetnél nekem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Aszúeszencia árakat azért gyűjtögethetnél nekem :lol: Na látod, arra is emlékszem, hogy tavaly azt ittál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Azokat ihatom egész évben, évente egyszer jön a hegy a mohamedhez, engedtessék mámeg, hogy akkor ne azt kelljen :lol: Tavaly pl meglepetésemre ittam nagyon jó Új-zélandi bort, pedig addig nem hittem volna, hogy ott szőlőt termesztenek :lol: És mégis :lol: De nem iszod. Újzélandon ha jól tudom ráadásul olyan a klíma hogy egy évben kétszer szüretelnek Tegnap ilyet ittunk, elég hardcore volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 De nem iszod. Újzélandon ha jól tudom ráadásul olyan a klíma hogy egy évben kétszer szüretelnek Tegnap ilyet ittunk, elég hardcore volt http://www.meszarosborhaz.hu/images/3.jpg Nem volt nehéz lenyelni a tobozt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Na látod, arra is emlékszem, hogy tavaly azt ittál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 De nem iszod. Újzélandon ha jól tudom ráadásul olyan a klíma hogy egy évben kétszer szüretelnek De ittam :P Kóstoltam Villányit, Szekszárdit és Tokajit is :lol: Bár most ittam életem egyik legszarabb borát is, ez nevezetesen szekszárdi volt, a pontos típusát meg sem jegyeztem, de valami csokiízűnek mondták városi nyelvek :lol: Újzélandi standnál már megismertek, tudta a marlboromen még azt is, tavaly mit ittunk nála :D Most ajánlott egy újabbat, és nagyon jó volt :D És persze a szokásos olasz stand ami fixen jó volt, a muscato-val elvoltam már az est többi részében :lol: Bánhatja mindenki, hogy nem jött! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts