Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Budapest és környéke -CHAT

forumadmin

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,3k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Majd apu eltart! Vagy jössz füvet nyírni, fát vágni miegymás....

Ne sírjatok, fél éve munkanélküli vagyok, oszt városban 17 18 at etetek a verdával :huh: :lol:

apu engem nem tart el... ^_^ sőt... még van, hogy nekem kell őket kisegítenem

nyertél a lottón?B)

Megosztás:

Naaaaaa megnéztem a Margit-hídat, 1 sáv van felmarva, azért annyira megint nem kapkodnak :huh:

1, lassan három éves videó :

Na igen... ez Bp... Azért talán kicsit megsürgethették volna a rakparton dolgozókat, de nem, nekünk megint szétvert város kell...

12 milliárd?... Hm...akkor 4-5 ből megvan a többi meg kinek a zsebébe megy?... :lol: ^_^

Megosztás:

Na igen... ez Bp... Azért talán kicsit megsürgethették volna a rakparton dolgozókat, de nem, nekünk megint szétvert város kell...

12 milliárd?... Hm...akkor 4-5 ből megvan a többi meg kinek a zsebébe megy?... :huh: :lol:

Tegnap voltam kint Pozsonyba.. Olyan büdös, koszos város,hogy az valami eszméletlen. Nem dicsérni akarom BP-t, de Pozsonyhoz képest egy szép kulturált város! látnivalo nemsok volt, a parkban akárhova ültél mindenhol hugyszag volt a csövesek miatt, 45tonnás nyerges lazán bemehet a belvárosba ott dudálnak percenként másra.. Tegnap nőtt a szememben a fővárosunk.. Igaz ők csak tótok. de akkoris,azthittem, hogy mindenhol jobb a helyzet.. hát nem.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.