balo Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 19évesen pont a fogyasztás, meg az új autó fontos??? :huh: az új autó annyira nem, viszont a fogyasztás igen :lol: nem főállásban dolgozom... és nincs zsebpénzem ^_^ nem is vót Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 az új autó annyira nem, viszont a fogyasztás igen :lol: nem főállásban dolgozom... és nincs zsebpénzem ^_^ nem is vót ismerős helyzet B) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 19évesen pont a fogyasztás, meg az új autó fontos??? :huh: Nehéz dolog válság idején felnőni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 ismerős helyzet B) :huh: Majd apu eltart! Vagy jössz füvet nyírni, fát vágni miegymás.... Ne sírjatok, fél éve munkanélküli vagyok, oszt városban 17 18 at etetek a verdával :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Nehéz dolog válság idején felnőni :huh: TEeeee :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
balo Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Majd apu eltart! Vagy jössz füvet nyírni, fát vágni miegymás.... Ne sírjatok, fél éve munkanélküli vagyok, oszt városban 17 18 at etetek a verdával :huh: :lol: apu engem nem tart el... ^_^ sőt... még van, hogy nekem kell őket kisegítenem nyertél a lottón?B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 apu engem nem tart el... :lol: sőt... még van, hogy nekem kell őket kisegítenem nyertél a lottón?^_^ olcsón vágom náluk a füvet...aztá így marad neki is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 apu engem nem tart el... :huh: sőt... még van, hogy nekem kell őket kisegítenem nyertél a lottón?:lol: Nem is Neked, hanem Zééének írtam... Sajna nem nyertem a lottón, de jó lenne már... mert kezdem unni hogy nem mentem nyaralni idén... ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 olcsón vágom náluk a füvet...aztá így marad neki is :huh: Meg aztán a hajadat is olcsón vágod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Asszem megvan a hét blogja : http://gps-szopas.blog.hu/ :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 hogy találtál eme ötletes oldalra? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 indexen 1 cikk utáni hozzászólásban vót Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Naaaaaa megnéztem a Margit-hídat, 1 sáv van felmarva, azért annyira megint nem kapkodnak :huh: 1, lassan három éves videó : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Naaaaaa megnéztem a Margit-hídat, 1 sáv van felmarva, azért annyira megint nem kapkodnak :huh: 1, lassan három éves videó : Na igen... ez Bp... Azért talán kicsit megsürgethették volna a rakparton dolgozókat, de nem, nekünk megint szétvert város kell... 12 milliárd?... Hm...akkor 4-5 ből megvan a többi meg kinek a zsebébe megy?... :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Na igen... ez Bp... Azért talán kicsit megsürgethették volna a rakparton dolgozókat, de nem, nekünk megint szétvert város kell... 12 milliárd?... Hm...akkor 4-5 ből megvan a többi meg kinek a zsebébe megy?... :huh: :lol: Tegnap voltam kint Pozsonyba.. Olyan büdös, koszos város,hogy az valami eszméletlen. Nem dicsérni akarom BP-t, de Pozsonyhoz képest egy szép kulturált város! látnivalo nemsok volt, a parkban akárhova ültél mindenhol hugyszag volt a csövesek miatt, 45tonnás nyerges lazán bemehet a belvárosba ott dudálnak percenként másra.. Tegnap nőtt a szememben a fővárosunk.. Igaz ők csak tótok. de akkoris,azthittem, hogy mindenhol jobb a helyzet.. hát nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 http://img.worldcarfans.com/2009/2/large/o...deo-shoot_3.jpg Ez az Ampera elég Civic-esre sikerült,nem? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balo Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 http://img.worldcarfans.com/2009/2/large/o...deo-shoot_3.jpg Ez az Ampera elég Civic-esre sikerült,nem? :huh: jaja, kicsit... de amíg jó helyről jön az ihlet... :lol: nekem bejön ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Tegnap este láttam egy szép nagy hullócsillagot, pedig nem is ittam semmit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Tegnap este láttam egy szép nagy hullócsillagot, pedig nem is ittam semmit :lol: Dekódolandó ez a mondat ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Tegnap este láttam egy szép nagy hullócsillagot, pedig nem is ittam semmit :lol: én is láttam egyet lurdynál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Dekódolandó ez a mondat ? :lol: :lol: Mivan, Píísta, korán van még? :lol: én is láttam egyet lurdynál :lol: kiugrottam tegnap, kocsidat láttam, téged nem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Mivan, Píísta, korán van még? :lol: kiugrottam tegnap, kocsidat láttam, téged nem :lol: túl magasan voltam? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 túl magasan voltam? :lol: :lol: Gabinak ki nem magas ? :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Nekem az értelmi szintem magas :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 ....Mivan, Píísta, korán van még? :lol:.... Ok, akkor innentől majd beírom, ha láttam egy szép fűcsomót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts