Gabo Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Élmény lesz közlekedni a városban pláne, hogy suliszezonba zárják a hidat. okos dolog :huh: Figy ha jól tom közel 1 évig tervezik a felújítást, tök mindegy mikor kezdik... M7esen is tegnap volt pályafelújítás... gratula... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Izgat ? Ááááááá Csak kérdeztem :huh: Aki kíváncsi az hamar megöregszik.. vagy fiatalon meghal.... :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Figy ha jól tom közel 1 évig tervezik a felújítást, tök mindegy mikor kezdik... M7esen is tegnap volt pályafelújítás... gratula... :huh: azért az mégis jobb lenne, ha elkezdenék most aug.elején, mert talán kiépülne egy másik uton a forgalom, igy meg mindenki menne minden fele, és totál káosz lesz, müegy.rakpart is lezárva, also rakpart is lezárva,most jön majd a híd, kemény lesz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 azért az mégis jobb lenne, ha elkezdenék most aug.elején, mert talán kiépülne egy másik uton a forgalom, igy meg mindenki menne minden fele, és totál káosz lesz, müegy.rakpart is lezárva, also rakpart is lezárva,most jön majd a híd, kemény lesz.. Annyit mondok : ez Butapöst, ez Mo.... Minden átgondolatlan, kapkodós, lehúzós... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Annyit mondok : ez Butapöst, ez Mo.... Minden átgondolatlan, kapkodós, lehúzós... Ha hajlunk az összeesküvés elméletek irányába, akkor lehet, hogy nagyon is át van ez gondolva... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Ha hajlunk az összeesküvés elméletek irányába, akkor lehet, hogy nagyon is át van ez gondolva... :huh: Igen az is lehet, de akkor miért nem zártak le minden utat egyszerre és megoldva a sétálóutca kérdés.... :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Igen az is lehet, de akkor miért nem zártak le minden utat egyszerre és megoldva a sétálóutca kérdés.... :lol: ^_^ vagy mért nem csinálták meg mégis a mesterséges dugokat? :huh: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 vagy mért nem csinálták meg mégis a mesterséges dugokat? :huh: :lol: van igazi is bőven ^_^ Robogó rulez B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 van igazi is bőven ^_^ Robogó rulez :P Lebuktáááá ám szombaton.. újpest polgármestei hivatal :D Kép is készült.. kééééred? B) :lol: Én is ott voltam, hasonló okból mint te.. utánatok jöttünk sztem.. csak úgy voltam, csak nem túl ildomos odamenem :huh: Báááár összehoztuk volna a két brancsot... az lett volna ám a bulej :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Lebuktáááá ám szombaton.. újpest polgármestei hivatal :D Kép is készült.. kééééred? :lol: Én is ott voltam, hasonló okból mint te.. utánatok jöttünk sztem.. csak úgy voltam, csak nem túl ildomos odamenem :huh: Báááár összehoztuk volna a két brancsot... az lett volna ám a bulej :D ne mán hogy nem tudok újpestre menni nővel, hogy ne bukjak le általad ^_^ Szerintem nálad van valami műholdas követő központ B) :P Csini voltam, meg párom is, szal szar kép nem lehet... :D Amúgy simán koccanhattunk volna, nem volt sietés :lol: Képet (linket) küldd már el püben lécci :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 ne mán hogy nem tudok újpestre menni nővel, hogy ne bukjak le általad :huh: 10én 13 ó körül várható a felbukkanásom az okmányirodánál... csak tájékoztatásképpen :lol: ^_^ hogy elkerülj B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 ne mán hogy nem tudok újpestre menni nővel, hogy ne bukjak le általad Szerintem nálad van valami műholdas követő központ Csini voltam, meg párom is, szal szar kép nem lehet... Amúgy simán koccanhattunk volna, nem volt sietés Képet (linket) küldd már el püben lécci Jaja... mindig akkor talizunk :P Amúgy amikor múltkor láttalak a ...."soron" :lol: ott lakik a hölgyemény? Mert az én barinőm is.. B) Kép.. nem lett nagy durr, mert a "mi társaságukat kellett céloznom"..így csak egy gyors.."hehe 'ezt' az embert ismerem" beállítású, értsd: "gyors rázoom és katt", kép lett.. Barátnőd asszem pont takarásban van pl. Odamenetel:barinő valszeg nem igazán díjazta volna sztem,ha csak úgy otthagyom őket,"opelezésért" :D Meg lehet a társaság se.. bár tudja franc :D Amúgy jájá.. tényleg csinosak voltatok ^_^ MÁS A klímám meg eddig, pontosabban addig a napig bírta...(kb. 1 hónap) elötte teljesen frankó volt.. hűtött mint áááálat... aztán bekapcs.. kattan a mágneskupjungja... teker.. de csak a forró levegőt nyomja... elég digitálisan adta meg magát.. frankó volt, nem éreztem,hogy csökkenne a teljesítménye.. aztán 3-4 nap múlva meg semmi.. Tegnap alá tudtam nézni: A kompresszor alul-középen csupa olaj.. már be voltam bejelentkezve Csóka úrhoz, de mondta, hogy ha így látszik, felesleges is mennem, tuti a kompresszor. (felül nem látszik semmi pl a csatlakozásoknál..bár azon filózok, hogy nem-e fent jön, csak ott nem látszik, mert lent gyűlik össze.. ááá.. csak kapaszkódó pontot keresek..nincs olyan szerencsém, hogy ne zsebbe nyúlós legyen..) Ugyanis: Tömítések, szerelés, ki-be, töltés stb. 50e forint lenne :huh: :lol: Faxa... vagy full felújított kompresszor 50e+ töltés, + szerelés.. hááát.. a kényelmet k...vára meg kell fizetni.. Nem tom mi legyen.. no meg jó lenne akkor egy nem klímás dög hosszbordás szíj kölcsönbe, amíg le van kapva a kompresszor.. ha azt is vennem kell, az még +6-7e ft. Nem tudom milyen más megoldás lenne még... eetleg full bontott cucc, csak abban meg megint benne van, hogy ki tudja milyen.. Frankó, pont most kell müszakiztatnom is a kocsit... kész anyagi csőd ui: Gabi: képet még le kell töltenem.. csináztam vagy 700at a nap-este-éjel folyamán :D Aztán megkapoood! Rólad csak egy van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Amúgy amikor múltkor láttalak a ...."soron" :D ott lakik a hölgyemény? Mert az én barinőm is.. :lol: "gyors rázoom és katt" Tegnap alá tudtam nézni: A kompresszor alul-középen csupa olaj.. már be voltam bejelentkezve Csóka úrhoz, de mondta, hogy ha így látszik, felesleges is mennem, tuti a kompresszor. Az még egy előző hölgyemény volt, akivel előzőleg láttál :D A mostani nem ott lakik, csak az esküvő miatt voltunk ott B) Hát ez kicsit félreértelmezhető.... csak nem voltunk ilyen csínosak, hogy így felingereltünk.... :huh: :lol: ^_^ Kompresszornak van egy túlyomás szelepe, valszeg az adta meg magát, de az is lehet azért, mert a kompresszor szállt el. skyrangr újította fel az enyémet, 40e körül volt töltéssel nála :D Beszélj vele, hátha okosabb leszel :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Az még egy előző hölgyemény volt, akivel előzőleg láttál :lol: A mostani nem ott lakik, csak az esküvő miatt voltunk ott B) Hát ez kicsit félreértelmezhető.... csak nem voltunk ilyen csínosak, hogy így felingereltünk.... :huh: :lol: ^_^ Kompresszornak van egy túlyomás szelepe, valszeg az adta meg magát, de az is lehet azért, mert a kompresszor szállt el. skyrangr újította fel az enyémet, 40e körül volt töltéssel nála :D Beszélj vele, hátha okosabb leszel :P Ez a szelep vajh hol van a kompresszoron? K....va eső is pont most esik.. csak lemossa nekem a festéket a kompresszorrol... no meg nem tok aláfeküdni nézelődni Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Ez a szelep vajh hol van a kompresszoron? K....va eső is pont most esik.. csak lemossa nekem a festéket a kompresszorrol... no meg nem tok aláfeküdni nézelődni Valahol alul-oldalt kicsit, de hiába nézed, az még nem segít rajta :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Valahol alul-oldalt kicsit, de hiába nézed, az még nem segít rajta ^_^ Jaja...csak megnézettem a Csókával..(nem becézés B)) eléggé egyértelmű,hogy a két palást között engedi az olajat-gázt. Máshol nem láttunk per-pill nyomokat. A srác akit írtál is kb. ezt írta...Tipikus.. megkapta az nagyobb(de üzemi) nyomást, és nem bírták a tömítések. Az embered olcsóbban dolgozna, mert a komplet felújítást írta 40be, tömszelencék, felszerelés, vákumozás, töltés.. stb.. Csak épp azt nem írtad, hogy a világ másik végén van :lol: Tehát ha le is küldeném felújítani, és lemennék, hogy felrakja,már nem ugyanott vagyok... Ha meg csak le-fel küldés, és itt szereltetem fel.. lehet szintén.. Kérdés, hogy a Csóka úr, mit csinál(na) meg ezért az 50ért.. de azért köszi.... még átgondolom.. elöbb lemüszakiztatom arra is elmegy egy "kevés" pénzmag :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Tehát ha le is küldeném felújítani, és lemennék, hogy felrakja,már nem ugyanott vagyok... Ha meg csak le-fel küldés, és itt szereltetem fel.. lehet szintén.. Skyrangr le van tesztelve általam, jó munkát végez :P Egy jó kis mecseki kirándulós hétvége a barátnőddel, és máris nyugodtabb lelkiismerettel tankolod a verdát az útra :lol: ^_^ 2-3 órát kell csak rászánnod a beszerelés, töltés, teszt dologra közben :huh: Aztán meg mondjuk folytatjátok barátnőddel a mecsextrém parkban, hogy izgalmas legyen a hétvége neki is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus8, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2009 Baszki! lecseréltem ma a benzinszűrőt,mondom ha már ott vagyok a kocsi alatt le légtelenitem a hátso féket. ######án beletörtem a légtelenitőcsavart a dobba. hálistennek, meg se moccant a csavar kifele ugy bevolt rohadva, ugyhogy nem folyik a fékolaj, de ezt sos-be meg kéne csinálni... az ideg szétb*sz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Kedves Futó elvtárs! Bazzzz elfelejtettem megkérdezni, hogy megvan-e a vinyó... még érdekelne... de annyira elmerültünk az erkölcsi fertőbe, hogy kiment a fejemből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Volt akinek a gyomrából ment ki minden a hétvégén... :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Volt akinek a gyomrából ment ki minden a hétvégén... :huh: :lol: ^_^ Hát sajna Anita jól bekajált valami hotdogot... igaz csak a szombat let elb@szva.. izé elhányva B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Rooood doxot kellett volna akkor nem lett volna baja... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Bazzzz elfelejtettem megkérdezni, hogy megvan-e a vinyó... még érdekelne... de annyira elmerültünk az erkölcsi fertőbe, hogy kiment a fejemből... Xray már lecsapott rá vasárnap, szal így jártál :lol: Én nem is láttam ott erkölcsi fertőt, csak csomó kultúráltan szórakozó fiatalt :huh: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 ... Én nem is láttam ott erkölcsi fertőt, csak csomó kultúráltan szórakozó fiatalt :huh: ^_^ Megint lemaradtál mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Úgy tűnik, hogy holnap szerveződik egy kisebb lazulás az ZP-ben, akinek van kedve csatlakozzon :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts