Atommanó Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Ezt sajnos nem lehet átállítani. Megszokni viszont nagyon könnyű <_< Vagy az új hozzászólások ikonra kell kattintani...és akkor mindig az jön le... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Köszi szépen! szokott még lenni ilyen lurdy-s talitok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 ne csodálkozz, ha ezentúl lebuziznak minket <_< :) :) Legközelebb otthagylak, de akkor nem a konyhasztalon fogsz ébredni, hanem arra, hogy tépnek szét a farkasok :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Köszi szépen! szokott még lenni ilyen lurdy-s talitok? Egen, de nem csak a fórumról vannak kint gazdik <_< Mester utca felőli parkoló hátsó részén, ha van kedved nézz ki majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Egen, de nem csak a fórumról vannak kint gazdik <_< Mester utca felőli parkoló hátsó részén, ha van kedved nézz ki majd. Mindenképpen ki szeretnék jutni. remélem majd beillek a régi opel-el :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Mindenképpen ki szeretnék jutni. remélem majd beillek a régi opel-el <_< teljesen mindegy milyen opellel jössz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Legközelebb otthagylak, de akkor nem a konyhasztalon fogsz ébredni, hanem arra, hogy tépnek szét a farkasok :) :) :lol: Az nem is akkor volt :lol: Akkor a Balázska akart mindenáron kocsival hazavinni, hiába magyaráztam hogy nekem még sok O2 kell a hazafelé úton, meg egy kis revitalizálási idő <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Akkóóó mejd megbeszéljük :) Leszel oly kedves elhozni nekem a díszlécrögzítő cuccokat ? :) Amikor 2.2 celsiust fújt, akkor mondtam Pistának, hogy ne mérjük tovább - egy másik hőmérő 6.valmennyire értékelte a szellőzőrostély hőmérségletét - :lol: Pista bácsi! Eldobod Privibe hova is kell menni klíma ügyben? Esetleg,hogy mennyi mondjuk egy feltöltés? Illetve,hogy konkrétan egy embert kell keresni vagy.... Vagy csak címet dobj, oszt majd holnap.. azaz ma felhívlak.. lehet megnézetném én is az enyémet.. <_< Kösze Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Pista bácsi! Eldobod Privibe hova is kell menni klíma ügyben? Esetleg,hogy mennyi mondjuk egy feltöltés? Illetve,hogy konkrétan egy embert kell keresni vagy.... Vagy csak címet dobj, oszt majd holnap.. azaz ma felhívlak.. lehet megnézetném én is az enyémet.. <_< Kösze Elsőként legyen olyan kedves telefonálni, de ne nekem. Csóka István : 06-20-354-8938 Amúgy a Bécsi úton a Shell kút - kifelé a jobbra eső - mellett. Normál árszabás amúgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Elsőként legyen olyan kedves telefonálni, de ne nekem. Csóka István : 06-20-354-8938 Amúgy a Bécsi úton a Shell kút - kifelé a jobbra eső - mellett. Normál árszabás amúgy. okés! Bár nem tom mennyi a normál ár <_< A lényeg,hogy értsen az astrák klímájához... ő a.. huu..bazz.. hogy is hívják... asszem Lanti barátjának az apukája? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 okés! Bár nem tom mennyi a normál ár :) A lényeg,hogy értsen az astrák klímájához... ő a.. huu..bazz.. hogy is hívják... asszem Lanti barátjának az apukája? Telfonálj és kérdezz <_< Ért, Lobo édesapja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Üllő felé szokott valaki kavirnyálni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Üllő felé szokott valaki kavirnyálni ? Vasárnap megyek a Dóra majorba, miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Telfonálj és kérdezz <_< Ért, Lobo édesapja. Azaz! Lobo! Tegnap éjjel amikor sétáltam abba a fránya alagútban beugrott! (meleg alagút.. nyaralás.. jó lenne hideg.. kocsi.. klíma.. hogy is hííííják.. megvan!! Lobo!) Csak mielött valaki megkérdezé, hogy jutott eszembe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Vasárnap megyek a Dóra majorba, miért? Írtam neked választ a püddreeeeee <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Raktam be képeket a Vactra A topikba. megvan a verda <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Írtam neked választ a püddreeeeee <_< viszontválasz is meeeeeeeent :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 viszontválasz is meeeeeeeent <_< Kösziiiii a segítséget :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Követkerző kérddééssss. Ide megy valakiiiii ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Követkerző kérddééssss. Ide megy valakiiiii ? <_< Mennék én csak a bank még nem finanszírozta meg.. várok a pízükre.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Kösziiiii a segítséget :lol: még ne köszönd.. :lol: Most használtam őket kalapács helyett, a felnit kellett egyengetni kicsit... <_< :lol: ^_^ Remélem nem baj ha kis kanyar lett benne, attól még használhatóóóóó :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Követkerző kérddééssss. Ide megy valakiiiii ? <_< http://groove.freeblog.hu/files/flyerz/200...alatonsound.jpg Pont ide nem de a szomszéd faluba ja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Pont ide nem de a szomszéd faluba ja. Majd integetsz neki a hajóról: Szia Pityutyu! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Elsőként legyen olyan kedves telefonálni, de ne nekem. Csóka István : 06-20-354-8938 Amúgy a Bécsi úton a Shell kút - kifelé a jobbra eső - mellett. Normál árszabás amúgy. Thx beszéltem vele.. holnap megyek.. már ma is lehetett volna.. de megyek éééécakára :S Nem is mondtad, hogy Csergő szervízbe van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Thx beszéltem vele.. holnap megyek.. már ma is lehetett volna.. de megyek éééécakára :S Nem is mondtad, hogy Csergő szervízbe van :) Leírtam, hogy hova kell menni :) Kiváncsi leszek, hogy ennyi idő után mi lesz azzal a klímával <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts