opel16v Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Vízespolópakolástkaptunk <_< :) Erősember verseny volt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Erősember verseny volt? <_< Mondjuk úgy magával ragadott a fiiillling minket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Ennek a meglátogatását tervezi valaki? Nincs messze. http://www.drifter.hu/index2.php?h=342&m=2 Melyik nap akarsz menni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Én lehet szombat délután kinéznék. Pitta, milett a klímával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Én lehet szombat délután kinéznék. Pitta, milett a klímával? Szerintem csak lecsúszott a stekker nem??? Egyszer nekem is volt ilyen...visszadug, és megy halad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Én lehet szombat délután kinéznék.... Én is... a fejemből... :) :) :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Melyik nap akarsz menni ? nemtom. az is lehet hogy mégis lemegyek balcsira. képlékeny. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Én lehet szombat délután kinéznék. Pitta, milett a klímával? Akkóóó mejd megbeszéljük <_< Leszel oly kedves elhozni nekem a díszlécrögzítő cuccokat ? :) Amikor 2.2 celsiust fújt, akkor mondtam Pistának, hogy ne mérjük tovább - egy másik hőmérő 6.valmennyire értékelte a szellőzőrostély hőmérségletét - :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Szerintem csak lecsúszott a stekker nem??? Egyszer nekem is volt ilyen...visszadug, és megy halad... Mármint a két saru ? <_< Tomot majd megkérem, hogy nézze meg a + kábelkötegen, hogy van-e a csati, egyenlőre új saruk kerültek rá és műxik :) Aggasztóbb, hogy nem volt benne semmi gáz már, valószínűleg a kompresszor engedni, de most került bele olaj és láccani fog, hogy hol a gond, ha esetleg megint off lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Mármint a két saru ? :lol: Tomot majd megkérem, hogy nézze meg a + kábelkötegen, hogy van-e a csati, egyenlőre új saruk kerültek rá és műxik :lol: Aggasztóbb, hogy nem volt benne semmi gáz már, valószínűleg a kompresszor engedni, de most került bele olaj és láccani fog, hogy hol a gond, ha esetleg megint off lesz. :) Nekem működött mikor odaadtam...szerintem még mutattam is... :) azóta kiment a gáz??? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 :) Nekem működött mikor odaadtam...szerintem még mutattam is... :) azóta kiment a gáz??? <_< Tooooom, működött aztán bekapcsoltam múlt pénteken jön a hűűűűűssss aztán pár perc egyszercsak nem jött.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Tooooom, működött aztán bekapcsoltam múlt pénteken jön a hűűűűűssss aztán pár perc egyszercsak nem jött.... Vigyázni kell, mit ad a kezedbe az ember <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Akkóóó mejd megbeszéljük <_< Hát tényleg csak Vktr-al. Én Balcsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Vigyázni kell, mit ad a kezedbe az ember <_< Örüljünk neki, hogy nem az önmegsemmisítő gombot nyomta meg... :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Örüljünk neki, hogy nem az önmegsemmisítő gombot nyomta meg... :) :lol: :lol: mármint az ásványvizes gombot az üdítőautomatán? <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Örüljünk neki, hogy nem az önmegsemmisítő gombot nyomta meg... :lol: :lol: :lol: "....Gombokat nem buzerélni, majmokat megetetni...." <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Hello sziasztok! Gondoltam beköszönök, bemutatkozom. Gábor vagyok Gödröl. másfél 2 hét mulva jutok hozzá a kocsimhoz egy Vectra A-hoz 92-es évjáratu. 7 éve a családban van, nekem nagyon bejön a kocsi. Nagy hodály, limuzin <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Hello sziasztok! Gondoltam beköszönök, bemutatkozom. Gábor vagyok Gödröl. másfél 2 hét mulva jutok hozzá a kocsimhoz egy Vectra A-hoz 92-es évjáratu. 7 éve a családban van, nekem nagyon bejön a kocsi. Nagy hodály, limuzin :) Helló, Üdv a fórumon <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Hogyan lehet átállitani a forum nézetét, hogy a legfrissebb legyen az első lapon, nem pedig az utolson? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 "....Gombokat nem buzerélni, majmokat megetetni...." <_< :) :) Szegény majmok.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Szegény majmok.... :) :) Láccik, hogy műveletlen vagy és nem ismered a viccet <_< :lol: :lol: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Láccik, hogy műveletlen vagy és nem ismered a viccet <_< :lol: :lol: ^_^ :P Én ismerem, nagy Hofi rajongó vagyok :lol: Inkább te nem érted a lényegét... ha rád kéne bízni szegény majmok etetését... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Én ismerem, nagy Hofi rajongó vagyok :lol: Inkább te nem érted a lényegét... ha rád kéne bízni szegény majmok etetését... <_< :) Téged is hazakisértelek, amikor kiütődtél 4 sörtől, akkor egy majomnak fejedelmi dolga lenne :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Téged is hazakisértelek, amikor kiütődtél 4 sörtől, akkor egy majomnak fejedelmi dolga lenne <_< :) :) ne csodálkozz, ha ezentúl lebuziznak minket :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Hogyan lehet átállitani a forum nézetét, hogy a legfrissebb legyen az első lapon, nem pedig az utolson? Ezt sajnos nem lehet átállítani. Megszokni viszont nagyon könnyű <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts