Hic Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Kapnék három tábla 2x1.25-ös gipszkarton lapot ajándékba a Karolina út elejéről. Nem tudna vki segíteni logisztikában? GSibe azért nem paszíroznám bele :blush: Ha kell, kapsz tőlem még 2-3 táblát, csak vigyed :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Mikor ? Tényleg :lol: Ha kell, kapsz tőlem még 2-3 táblát, csak vigyed :D :) Fokozódik a nemzetközi helyzet :blush: Egyébként szeretném mondani mindenkinek akit érdekel meg annak is akit nem. Ringmozitali. Lehet a tavalyihoz hasonlóan beindul a gépezet az utolsó hetekben és lesz vmi. Főleg ha kapok (priviben) segítségre felajánlásokat - de vigyázat mert számonkérem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Sziasztok! Tud-e valaki olyanban segíteni, hogy szakdolgozatot kell írnom egy kereskedelmi vállalat marketingstratégiájáról. Az Opel áll a szívemhez legközelebb, legszívesebben erről írnék, de ehhez kellene segítség egy kereskedéstől, ahol kb. heti 1 alkalommal segítenének kb. április 15-ig. Ha valakinek van valami tippje ahol segítőkész emberek vannak és Szolnokról jól megközelíthető akkor írjon légyszi, ha lehet e-mailt gigi24 @ citromail.hu Lehetőleg még ezen a héten, mert ha nem jön össze akkor még időben témát kell módosítanom. Zsuzsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
mukika Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Sziasztok ! Hetek óta látszólag gazditól elhagyattva szomorkodik egy kék Vectra 2.0 a házunk előtt - FFH-879 - nem hiányzik valakinek ? András Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 hali. mélykék76, légyszi küldj nekem egy mailt a : vanyamiklos@gmail.com -ra, hogy tudjam küldeni a képeket. Miki Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Sziasztok. Pesti tanács kellene. Május 13.-án este 20-21 óra között landol a gépünk és még lehet aznap este el kellene jutnunk Komáromba. Hogy tudnánk ezt a leggyorsabban megoldani(vonat, busz) Ferihegy 1-ről? VAn -e rá esély,hogy eljussunk. Ha nem akkor ott kell valahol aludnunk az utcán ;) .Köszi a tippeket előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 ....Hogy tudnánk ezt a leggyorsabban megoldani(vonat, busz) Ferihegy 1-ről?.... Elmegyek értetek mondjuk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Elmegyek értetek mondjuk :P Komáromig??? ;) (Bár térkép szerint nincs messze, de gyalog nem indulnék neki.)Ha elviszel.... Mondjuk az marha jól esne ;) , de kérni sem mertük volna, pláne olyan nagyon éjjel!!! Tényleg? hö. király.... egyenlőre nem is tudom ezt jobban lereagálni, mert annyira jól esik ,hogy eljutunk valahogy Komáromba. És a megkönnyebbülés sokkja alatt vagyok ;) . Nagyon köszi. -_- !!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Komáromig??? ;) (Bár térkép szerint nincs messze, de gyalog nem indulnék neki.)Ha elviszel.... Mondjuk az marha jól esne ;) , de kérni sem mertük volna, pláne olyan nagyon éjjel!!! Tényleg? hö. király.... egyenlőre nem is tudom ezt jobban lereagálni, mert annyira jól esik ,hogy eljutunk valahogy Komáromba. És a megkönnyebbülés sokkja alatt vagyok :P . Nagyon köszi. :D !!!!!!! Kilégzés-belégzés :D :P :P Pláne olyan nagyon éjjel ? -_- Éjjel messzebb lenne ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Kilégzés-belégzés -_- :D :D Pláne olyan nagyon éjjel ? :P Éjjel messzebb lenne ? ;) Na a szúúúszááá megvolt ;) . Hát az éjjellel meg arra céloztam,hogy olyan későn már sok ember alszik, csak a baglyok nem. És hát km-ileg nincs messzebb, nade akkor is a bagoly , éjjeli állat és gyorsabban repül, mint az ember. De a te kocsid , mint a villám.... :P ha bevállalod... ;) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Komáromig??? ;) (Bár térkép szerint nincs messze, de gyalog nem indulnék neki.)Ha elviszel.... Mondjuk az marha jól esne ;) , de kérni sem mertük volna, pláne olyan nagyon éjjel!!! Tényleg? hö. király.... egyenlőre nem is tudom ezt jobban lereagálni, mert annyira jól esik ,hogy eljutunk valahogy Komáromba. És a megkönnyebbülés sokkja alatt vagyok ;) . Nagyon köszi. :D !!!!!!! Pista fordítva van bekötve,ő éjjel él,olyan mint batman. :P Egy valami vigyázzatok!Az icetea-s üvegeket pakoljátok el az ülésekről majd! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Pista fordítva van bekötve,ő éjjel él,olyan mint batman. ;) Egy valami vigyázzatok!Az icetea-s üvegeket pakoljátok el az ülésekről majd! ;) A fordított bekötésnek sok hátránya lehet, de úgy látszik Mélykéknél ez pozitív tulajdonság ;) . LEgalábbis nem hallottam még panaszkodni. Egyébként a hazaútig még jó 4 hét van hátra, nade jobb az ilyet időben megbeszélni. pláne , hogy kb 1 hetet leszünk odahaza, és mindent el kell intézi annyi idő alatt. És mégegyszer köszi. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Elmegyek értetek mondjuk ;) Én is ráérek szal ha tégla esne a fejedre pl ott leszek backupnak vagy akár mehetek is szórakoztatni hogy ne unatkozz hazafelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Én is ráérek szal ha tégla esne a fejedre pl ott leszek backupnak vagy akár mehetek is szórakoztatni hogy ne unatkozz hazafelé. Okéééé. Lényeg, hogy a mantagazdiknak ne kelljen menetrendet lesniük ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Én is ráérek szal ha tégla esne a fejedre pl ott leszek backupnak vagy akár mehetek is szórakoztatni hogy ne unatkozz hazafelé. Nagyon rendesek vagytok, de azért remélem nem esik tégla mélykék fejére. ;) "Okéééé. Lényeg, hogy a mantagazdiknak ne kelljen menetrendet lesniük ;) " Na ja!!! Amennyire szőke vagyok és mantás is, (Ez Hajni, nem általánosítás!!! Eszem ágában sincs azt állítani, hogy minden szőke, mantás nő ilyen :P )még a végén belegabalyodnék a kiírásokba és még el is tévednék Ferihegy és az M0 között. Bár mondjuk ez mantavásárlás előtt is így volt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 http://www.met.hu/riasztas/ma/index.php?lng=hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 http://www.met.hu/riasztas/ma/index.php?lng=hu Pontosan ezért szeretnék időben leérni balcsira hogy bírjunk szörfözni <_< Pocok barátom pont csinált is egy szörfkölcsönzőt Földváron, talán onnan tudok olyan kis vitorlát nyúlni amivel tudok is menni ekkora szélben :lol: Akit érdekel annak: www.wasserstart.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 ez nem jött össze <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 ez nem jött össze <_< Hát ja...Pesten nem volt semmi... elfogyott Szentgotthárdnál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Roppant mód jól néz ki a budai rakpart szélesítése a Margit-híd előtt <_< Kb. olyan 15 év és el is készülnek vele :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 ez nem jött össze <_< Ááá nem csak 80km/h-ás szél volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 V. Hungarian Blitz Weekend Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 http://www.mayday.hu/site.html Jön valaki ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 http://www.mayday.hu/2009/images/header.jpg http://www.mayday.hu/site.html Jön valaki ? :D Nem mondod hogy mész :lol: AgresszorAndris biztos jön meghát Balázska is lehet ott lesz ahogy a történelemből visszaemléxem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Miért ne mehetnék ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts