opel16v Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Most megy tv2-n a cooltúra, istenkirály film! :lol: :lol: :lol: Omega lemosva, megtankolva, pályamatrica beújítva, én készen állok a holnapi indulásra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Omega lemosva, megtankolva, pályamatrica beújítva, én készen állok a holnapi indulásra. :lol: Mmé? Hova mész? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Ezt most komolyan kérdezed, vagy csak engem tesztelsz? :lol: Soltvadkert. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Ezt most komolyan kérdezed, vagy csak engem tesztelsz? :lol: Soltvadkert. :wink: utóbbi :lol: :lol: Vettél sört? Én igen :occasion5: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Aha. Éppen továbbképzésen van a hűtőben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Aha. Éppen továbbképzésen van a hűtőben. :lol: akkor a tiéddel kezdünk mert az enyém kurv@ meleg lesz.... :lol: matricát is kell majd vennem, gumit fujni, ablakot mosni...remélem van működő tompítottad mert valszeg éjszaka lesz mire indulunk :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Red! Mennyé előbb oda a kútra, és akkor mire odaérek, meg Viktor is, ezt mind el tudod intézni, és akkor legkésőbb 6kor el tudunk indulni. :lol: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 megyek amint tudok de előtte megyek haza vasalni 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 megyek amint tudok de előtte megyek haza vasalni 8) Féket? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Hálóóóó! Nem öltönyös buli lesz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 No én lassan indulatba jövök, és beirányozom a Lurdyt... :wink: Este meg ihhhajjcsuhajjj Soltvadkerten! :lol: Az erő legyen velünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Valahol kiörülöm magam. Mondjuk itt. HURRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VAN VIZSGÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 év műszaki! Tök örülük! Direkt megállok az első rendőrnél, és megmutatom neki :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Valahol kiörülöm magam. Mondjuk itt. HURRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VAN VIZSGÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 év műszaki! Tök örülük! Direkt megállok az első rendőrnél, és megmutatom neki :twisted: Ez valóban örvendetes hír!! :lol: :lol: Grat!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Valahol kiörülöm magam. Mondjuk itt. HURRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VAN VIZSGÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 év műszaki! Tök örülük! Direkt megállok az első rendőrnél, és megmutatom neki :twisted: Hurrá de jó neked :wink: Nekem is lesz nemsokára asszem :roll: Van még 1,5 hónap :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Na ma leteszteltem a Blazert vontatásügyileg... Felhúztam vidékről a Római partra egy Bayliner kishajót. Utánfutóstól 1500 kg. Érdekes, hogy igazándiból meg sem érezte a terhet, max annyi, hogy 40-től rosszabbul gyorsult. A 4,3 literből eredő nyomaték eléggé meggyőző, pedig lóerőügyileg az MV6-nál rosszabb (190 LE) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Tegnap este ugyanolyan káosz volt, mint tavaly a legmelegebb nyári estéken. Az összes vendéglátóegység majdnem fullon volt, rengetegen voltak. :lol: Nánásin is már rengeteg autó állt, de ott még azért viszonylag gyorsan sikerült helyet találni. Egyébként meg onnan csak 200m séta a part, szal még talán te sem halsz bele. :lol: Ez jellemző rád ! Már csak 200 méter ? :lol: :lol: :lol: :lol: Imerjük a 200-300 métereidet, olyanok, mint a csajozós szöveged: túlzóak :badgrin::badgrin::badgrin::badgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Lemérjük? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Lemérjük? :lol: Persze. Hozzál olyan kis kerekes méterszámlálót :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Imerjük a 200-300 métereidet, olyanok, mint a csajozós szöveged: túlzóak :badgrin::badgrin::badgrin::badgrin: Azért a csajozós szövegei egy ponton nem túlzóak, sőt! És ez a pont a csajok életkora :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Jelenleg ez van az adatlapomban: min. typ. max. 18 21 24 years old :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Jelenleg ez van az adatlapomban: min. typ. max. 18 21 24 years old :lol: És a kedves apukák megkajálják ezt a szöveget ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Ú wazze... mi lesz ha megnő kicsi lányom.... :roll: Rendőrkordon, szögesdrót, 10-20 kiéheztetett BKV ellenőr... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Na hagyjuk ezt a témát, mielőtt rám száll az erkölcsrendészet. :lol: Már rég volt az, amikor 18 alatt is nézelődtem... :roll: Most 18+ a szabály. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Kedves Budapesti Car társak! Én mint az egyik fő szervező ajánlom figyelmetekbe a Julius 22-23-24.ei hétvégén megrendezésre kerülő Szelidi Opel találkozót! Jelenlegi infok és jelentkezeési Iv ITT: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=907&start=30 Várunk minden kedves Opelost aki szeretne egy jo hetveget programokkal és fürdőzéssel tölteni!!!! Üdv Dénes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts