Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Ha nem meló akkor persze... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Vas jössz ki töki? te mivel jössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 mivel kiváncsi vaok :lol: Tomi beszéztünk 1meetinget, jó lenne ha Té is jönnél! Ha miden igaz még asszony meg punci gts spanom is jön :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 persze, hogy megyek...izéé öööö tervbe van véve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 persze, hogy megyek...izéé öööö tervbe van véve :lol: akkor menjünk konvoly :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 akkor menjünk konvoly :?: Én is! :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Most elképzeltem, ahogy a busz megy a villamos után... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Én is! :oops: :oops: ezt buktad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Én is! :oops: :oops: nyuszikáim ezért van a gyülekező a lurdynál....jo sokan odamegyunk és jo sokan konvojozunk! :smt026 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 nyuszikáim :?: ho Redi neked nagyon betett az upgrade :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Há most már ő is nagyfiú lett, megteheti.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Há most már ő is nagyfiú lett, megteheti.... :lol: :lol: de neeeeem :?: :lol: beszól, tegez, amit akarsz :lol: figyeld meg nemsokára Muhára fog 1-2 autót verni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 valszeg ja... :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 ...nyuszikáim... :lol: :albino: Önbizalomerősítő tréningre jársz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 ott a segge alatt c20xe asziszi ő dát véder nagyúr :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Az erő vele van... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Az erő vele van... :lol: :lol: már csak pár napig, merthogy may da force be with U és nem sokára május vége :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Soltvadkerti talira jövö bp-i (és környéki) klubtársak! Aki pénteken indul le és van kedve konvojozni az dobjon ide egy időpontot, hogy neki mikor lenne jó és honnan indulni. Én személy szerint az m5-ösön megyek (sztem időben és üzemanyagban simán behozom a 4 napos matrica árát), az indulásban rugalmas vagyok. Valamikor 3 után én valszeg tudok menni. És legyen tali a lurdy parkolóban mert az közel van a pályához is més el is férünk. Törpiek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Én 5re tudok menni a Lurdyhoz, és jó nekem is a M5. Sajna nekem előbb nem megy, meló miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Én lekísérem a bandát Ákossal 1-kor... :wink: Meg amúgy sincs kedvem 80-nal menni Redi miatt... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Ha érdekel valakit, akkor én 5 és 6 között indulok és 21 m/sec sebességgel fogok száguldani a tűzoltóval :lol: . Éjfélre csak leérek :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Red! Szervezünk akkor egy levonulást 5kor? Mi már így párban amúgy is elég tapasztaltak vagyunk, hogy merre NEM kell menni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Soltvadkerti talira jövö bp-i (és környéki) klubtársak! Aki pénteken indul le és van kedve konvojozni az dobjon ide egy időpontot, hogy neki mikor lenne jó és honnan indulni. Én személy szerint az m5-ösön megyek (sztem időben és üzemanyagban simán behozom a 4 napos matrica árát),Ez így igaz!!! az indulásban rugalmas vagyok. Valamikor 3 után én valszeg tudok menni. És legyen tali a lurdy parkolóban mert az közel van a pályához is més el is férünk. Törpiek? Én a taksonyi hídon (5km otthonról) vagy Ráckevén megyek ki a Csepel-szigetről, és már nincs is messze Solt..... Vagy csatlakozom az 51-esen, ha arra jöttök, vagy megyek külön. Így 50km-rel kevesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Én lekísérem a bandát Ákossal 1-kor... :wink: Meg amúgy sincs kedvem 80-nal menni Redi miatt... :lol: :lol: MI AZ 51 ESEN MEGYÜNK szerintem..... mondjuk ez függ az ott összecsődülő tömegtől is, hogy ki mit akar..... nekem mindegy........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts