warwolf Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 háááát... nem akarok felnöni az 100 :lol: peace :weedman: Fölösleges is.18 után minden nap ajándék! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Dark írtam REt! Ejj de szép ragozott magyarszó ez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Dark írtam REt! Ejj de szép ragozott magyarszó ez :lol: "Az írtam választ" túl egyszerű lenne miiiii ? :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 egen :lol: ez ugyanolyan 1szerű lenne, mint Neked az ilyen magaslabdákat kihagyni :wink: Du jösssz ugye? Amúgy kb merre menjünk? Mert bazzsal annyit beszéltem meg h felszállunk az 1esre.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 ....Du jösssz ugye? Amúgy kb merre menjünk? Mert bazzsal annyit beszéltem meg h felszállunk az 1esre.... Persze. Lehet, hogy majd felveszlek titeket valamikor. Külöben 1es végállomása. A Bécsi úton található Volánbusz megálló magasságában fel kell szállni a 18as, vagy 60as buszra és menni kettő, vagy három megállót + a megefelelően előre vagy hátra bandukolni egy keveset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Okésss. Mostmár ezt is tudjuk, akkor du :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 ...Bécsi úton található Volánbusz megálló... nem BKV megálló? a Volánbusz az egy másik cég :wink: vagy esetleg közös megálló? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 @bazs: most veszem észre... elvitték a Calibrát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 @bazs: most veszem észre... elvitték a Calibrát? de el ám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 És most? Hogyan tovább? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 És most? Hogyan tovább? :?: veszek egy másik opelt :lol: még nincs véglegesen eldöntve, hogy mit, de majd meglátod, ha meglesz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Hogyan tovább? :?: gyalogg és villamossal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 BMV :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 azaz :lol: 540i ráadásul mert 5x kell átszállni és 40 perccel elöbb el kell indulni bhova mész... i mer' iiiiii de hideg van a megállókban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 azaz :lol: 540i ráadásul mert 5x kell átszállni és 40 perccel elöbb el kell indulni bhova mész... i mer' iiiiii de hideg van a megállókban :D már előre sajnálom magam a délután miatt :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 én már hangolódom :lol: :wink: te meg szépen lassan start vazze én most gyorsan karcolok el boufet min1 KVt ledöntök még nem sikerült felkelnem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 még van egy sebes DM futásom asszonnyal, mert kitalálta, hogy vásrol, oszt indulok Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 ne itt netezzé' Te.... mindjárt itt kellene lenned ha 1x az életben tervhez tartanád magad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 ha 1x az életben tervhez tartanád magad :lol: az akkó nem én lennék ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 tudom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Szevasztok! Egy szívességet szeretnék kérni valakitől, aki járkál a Soroksári úton! (Antinak már írtam pü-t, de már két napja nem kapta meg.) Szóval a Soroksári út és az Ipar utca sarkán van egy antikvárium, ahol szombatig félre van téve nekem egy könyv. Ezt kellene elhozni (és kifizetni: 740Ft), és mondjuk a soltvadkerti talin Korin keresztül eljuttatni hozzám. Sajnos a pesti ismerősöm nem tud a héten elmenni érte. A segítséget előre is köszönöm, a soltvadkerti talin sörrel jutalmazom a fáradságot :wink: (sajnos ezt is csak Korin keresztül tudom megtenni :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Ma megkaptam, mert ma már dolgozom... :wink: Természetesen megoldjuk... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 ejj de jó az új avatarod öcsse 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Tetszik miiiii :lol: Átküldhetnétek a többit is... Esetleg valamelyik elvetemült nem videjózottttt??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Videjóóó? próbáltam de telefonom hüe volt mint mindig meg nem sok láccik evvel... Vas jössz ki töki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts