Albert Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 majd felhívlak mielőtt lemegyek és meghallagot, hogy megye-e a TV :excl: Pacsiiiiii :lol: :lol: biztos feltűnt de nem kapcsolódott be a tv :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 biztos feltűnt de nem kapcsolódott be a tv :excl: Jahhhhhh :lol: Én meg nem tudtam senkit összekaparni, így iszogatás és durmmmm :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Ezt Zolinak írtam mondjuk :lol: De hívhatsz így, ha jónak látod ezt :( Héló, Mester! :excl: Zolinak írtad, h fejlődőképes? Ne má'! Miért, me' azt tudta nekem írni, hogy "Küzdj"? (ami egyébként tecccett tőle!! Neki jól áll, ő valahogy szimpatikusan tudja mindezt előadni. :lol: ) Küzdöttem is. Mizújs amúgy? Buli van ma? Hogy vagytok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Héló, Mester! :excl: Zolinak írtad, h fejlődőképes? Ne má'! Miért, me' azt tudta nekem írni, hogy "Küzdj"? (ami egyébként tecccett tőle!! Neki jól áll, ő valahogy szimpatikusan tudja mindezt előadni. :( ) Küzdöttem is. Mizújs amúgy? Buli van ma? Hogy vagytok? :lol: Esik valami takony. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 :( Esik valami takony. :excl: Itt is, ma reggel havas volt a táj, de persze elolvadt napközben. Hétvégére szép napos időt ígérnek. -6 fokkal. Nem baj, kész a torta, ott figyel kint a teraszon, holnap viszem bulizni. Egy szülinapra készítettem. Kicsit nyomi, de remélem, annál finomabb lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Itt is, ma reggel havas volt a táj, de persze elolvadt napközben. Hétvégére szép napos időt ígérnek. -6 fokkal. Nem baj, kész a torta, ott figyel kint a teraszon, holnap viszem bulizni. Egy szülinapra készítettem. Kicsit nyomi, de remélem, annál finomabb lesz. Elvileg jön bp felé a haw. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Elvileg jön bp felé a haw. :( Én küldöm nektek! Kérdezzetek engem, ha érdekel, milyen idő lesz pár nap múlva. Általában innen megy arrafelé. Haw, ez jó! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Én küldöm nektek! Kérdezzetek engem, ha érdekel, milyen idő lesz pár nap múlva. Általában innen megy arrafelé. Haw, ez jó! :( Az alvás még jobb. Béke. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Héló, Mester! :excl: Zolinak írtad, h fejlődőképes? Ne má'! Miért, me' azt tudta nekem írni, hogy "Küzdj"? (ami egyébként tecccett tőle!! Neki jól áll, ő valahogy szimpatikusan tudja mindezt előadni. :lol: ) Küzdöttem is. Mizújs amúgy? Buli van ma? Hogy vagytok? Ye, neki :lol: Velem ellentétben miiiii ? :lol: Pókereztünk eddig, de asszem most mozdulás lesz valahova :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Az alvás még jobb. Béke. :lol: Ha nem aludnál, akkor látnád, hogy nem takony esik hanem hó, de baromira :lol: Mondjuk ennyi idősen nem csodálom, hogy egy te 1 kakaó után korán bebújsz a takaró alá :excl: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Ha nem aludnál, akkor látnád, hogy nem takony esik hanem hó, de baromira :lol: Mondjuk ennyi idősen nem csodálom, hogy egy te 1 kakaó után korán bebújsz a takaró alá :excl: :( :lol: Kölök még! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Egész jó kis hó lett hajnalra....mondjuk nappal elolvadhatna mert nem akarok lapátolni :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Egész jó kis hó lett hajnalra....mondjuk nappal elolvadhatna mert nem akarok lapátolni :( Dogozzzáááááááááá! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Dogozzzáááááááááá! :excl: Inkább azt mondd h Olvadjááááááá :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Egész jó kis hó lett hajnalra....mondjuk nappal elolvadhatna mert nem akarok lapátolni :excl: El fog olvadni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 El fog olvadni :lol: De mikor? :( Nálunk reggelre jó 10 centi esett. Mire észbekaptam apósom ment egy kört a hólapáttal a szokásos köpjáratait kialakítva, így már azért is lapátolnom kellett, hogy a garázsból kiálljak. Tudom, hogy most kezdődik a tél, de én már únom :excl: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 De mikor? :( Nálunk reggelre jó 10 centi esett. Mire észbekaptam apósom ment egy kört a hólapáttal a szokásos köpjáratait kialakítva, így már azért is lapátolnom kellett, hogy a garázsból kiálljak. Tudom, hogy most kezdődik a tél, de én már únom :excl: :lol: De meg vagytok ijedve!Tééélllllllll van ezzel jár!A nyár meg meleggel!Mondom még most hogy itt nem esett hó!Igaz Lajosmizsén ahol melózom már van!Kiváncsi vagyok vagyis leszek ha itt is le esik lesz ekkora szám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 De meg vagytok ijedve!Tééélllllllll van ezzel jár!A nyár meg meleggel!Mondom még most hogy itt nem esett hó!Igaz Lajosmizsén ahol melózom már van!Kiváncsi vagyok vagyis leszek ha itt is le esik lesz ekkora szám! :excl: Nem vagyok én olyan ijedős, csak nem szeretek havat lapátolni. Valszeg azért, mert nem csak 2 keréknyomot kell eltúrni..... :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Nem vagyok én olyan ijedős, csak nem szeretek havat lapátolni. Valszeg azért, mert nem csak 2 keréknyomot kell eltúrni..... :lol: :( Voltunk ma a budai hegyekben sétálni, megnézni az első havat, de csak lakott területen. Van rendesen, helyenként 10cm fölött. Mennyi helyen van fűtés a kocsibeállóban, hihetetlen. Mondjuk amekkora villa egyik-másik, ez a legkevesebb. Sok-sok nagyon szép van. A holland nagykövetségnek extra lájk :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Voltunk ma a budai hegyekben sétálni, megnézni az első havat, de csak lakott területen. Van rendesen, helyenként 10cm fölött. Mennyi helyen van fűtés a kocsibeállóban, hihetetlen. Mondjuk amekkora villa egyik-másik, ez a legkevesebb. Sok-sok nagyon szép van. A holland nagykövetségnek extra lájk :( Pedig tapasztalataim alapján arrafelé laknak a legsmucigabb emberek. Liftre és kocsibeálló fűtésre tellik, de hogy bővíttesse 3×5 amperrel a betápját, arra már sajnálják a stexet. Egy időben rendszeres elfoglaltságunk volt az első hó után, hogy kiadjunk a vezérlésről egy + jelet a ház felé, ami letiltja a beálló fűtését, míg megy a lift..... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Pedig tapasztalataim alapján arrafelé laknak a legsmucigabb emberek. Liftre és kocsibeálló fűtésre tellik, de hogy bővíttesse 3×5 amperrel a betápját, arra már sajnálják a stexet. Egy időben rendszeres elfoglaltságunk volt az első hó után, hogy kiadjunk a vezérlésről egy + jelet a ház felé, ami letiltja a beálló fűtését, míg megy a lift..... :excl: hehe ez már a hülyeség kategória, mert gondolom ez a fenntartás többe kerül mint az egyszeri bővítés díja má ha jól gondolom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 hehe ez már a hülyeség kategória, mert gondolom ez a fenntartás többe kerül mint az egyszeri bővítés díja má ha jól gondolom Látod ebben nem vagyok biztos. Uccsó infóm szerint fázisonként, amperenként 2000. Persze bizonyos korlátokkal, pl. 3×16-ról , 3×25 a következő lépcső. Míg a vezérlés alakítgatás egyszeri költségben 8-10 ezer. A baj inkább ott kezdődik, amin képesek közlekedni lift gyanánt. Praktikeres köteles emelő olyan kötéllel, amit még vontatókötélnek sem használnék, műanyag harmónikaajtó, és még sorolhatnám a furcsa és veszélyes tákolmányokat. Azért vannak érdekes házak....az utcáról csak egy kb.60-70 nm-es házat látsz. Mikor bemész kiderül, hogy van 4 szint.....lefelé. Minden szint teljes panorámás, pl. ellátsz a fotelből a parlamentig és a konyhából néhány lépcsőn leszaladva már csobbansz is a fűtött, nyitható üveggel körbezárt, feszített tükrös medencében.... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Ha nem aludnál, akkor látnád, hogy nem takony esik hanem hó, de baromira :lol: Mondjuk ennyi idősen nem csodálom, hogy egy te 1 kakaó után korán bebújsz a takaró alá :excl: :( :lol: Épp fordítva, szerintem. Pont neki kellene ilyenkor buliba indulnia, és neked kéne lassan 1 kakaó után bebújni a takaró alá, nem? :lol: De hát ilyen ez a mai fiatalság. Már bulizni sem mozdulnak ki, ha kicsit hideg van, igaz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Nem vagyok én olyan ijedős, csak nem szeretek havat lapátolni. Valszeg azért, mert nem csak 2 keréknyomot kell eltúrni..... :( :excl: Fogd úgy fel, hogy addig is mozogsz (sportolsz) és jó levegőn vagy, edzed a tested (és ezzel a lelked is). Persze én könnyen beszélek, nem családi házban lakom. De tavaly azért nekiálltam én is, szolidaritásból, hogy ne csak mindig az alsó lakó szívjon. Még jól is esett. (persze, ez kicsit olyan, mint a gyereknevelés. Ha van egy otthon állandóra, az rendesen le tudja fárasztani az embert, de ha csak néha látod, mint kedvenc kis unokahúgot, akkor egész élvezetesnek tűnik kívülről a dolog.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Épp fordítva, szerintem. Pont neki kellene ilyenkor buliba indulnia, és neked kéne lassan 1 kakaó után bebújni a takaró alá, nem? :excl: De hát ilyen ez a mai fiatalság. Már bulizni sem mozdulnak ki, ha kicsit hideg van, igaz? :( Akkor nem mozdulnak, ha dolgoznak szombaton és vasárnap is..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts