chitza Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Oké, az akartam vinni, az pont olyan, mint a semmi :D :) Honnan sikerült ezt a következtetést leszűrni ? ui: és akkor talán ennyit arról amit húgod mondott én készültem ajándékkal és küzdőeszközzel :) /quote] Jóóóvan, jóóóvan, jóóóvan, igazatok van, elismerem. A fogpiszkálót nem hiszem el!!!! Pontosan ugyanilyenre gondoltam !!!! :o Ez haláli jó lett volna... Na jó, téma lezárva, csütörtök Lurdy-ház, hug sajnos nem tud jönni, akkor már nem lesz itt (Győrben él, most csak látogatóban vannak itt a férjével és a gyerkőccel), de én megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Konkrétan meg volt beszélve, hogy jössz, és mi is megyünk. Pistát felismerted, beszéltél is vele fórumon. Sztem azért annyira nem volt vadidegen. :o Jó étvágyat. :D Amúgy mi van csütörtökönként a mélygarázsban? (me' így elsőre elég gengszteresen hangzik) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ez haláli jó lett volna... Noigen, ha bátrabbak egyesek :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Noigen, ha bátrabbak egyesek :D Egy férfi "mongya" egy nőnek, hogy legyen ő a bátrabb? :o Te ott álltál tőlünk pár méterre, amikor a szalagot vettük. Gondoltam, ha érdekel, ki vagyok, majd odajöttök, vagy hagytok vmi jelet az árusoknak, h kérdezzék ki a delinkvenseket, (pl. h nem chitzának hívják-e őtet véletlenül és nem opelfórumos-e véletlenségből) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Amúgy mi van csütörtökönként a mélygarázsban? (me' így elsőre elég gengszteresen hangzik) Gengszerkedés, bandázás, nepperkedés, vér, vér és véééér. :D Egy férfi "mongya" egy nőnek, hogy legyen ő a bátrabb? :o Te ott álltál tőlünk pár méterre, amikor a szalagot vettük. Gondoltam, ha érdekel, ki vagyok, majd odajöttök, vagy hagytok vmi jelet az árusoknak, h kérdezzék ki a delinkvenseket, (pl. h nem chitzának hívják-e őtet véletlenül és nem opelfórumos-e véletlenségből) Kívülállókat nem szabad bevonni a küldetésekbe. Kérdést fel lehet tenni, ő az v sem, de megbízni egy 3.személyt..áhh. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Gengszerkedés, bandázás, nepperkedés, vér, vér és véééér. :D Kívülállókat nem szabad bevonni a küldetésekbe. Kérdést fel lehet tenni, ő az v sem, de megbízni egy 3.személyt..áhh. :) És itt mi a küldetés lényege? Mission impossible? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 És itt mi a küldetés lényege? Mission impossible? :o The mission is to find the sword. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 The mission is to find the sword. :o Sounds scary. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Sounds scary. :o .....afraid of everything? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Másfél évet húztam le!Jó volt!És a Perlben laktam először pedig Saarlouisba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 .....afraid of everything? :o Nem kizárt. :D Living in a wild world, you know... Találkozzunk fent a sörözőnél (van ott vmi Stonehenge nevű hely, ott). Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Másfél évet húztam le!Jó volt!És a Perlben laktam először pedig Saarlouisba! És mit melóztál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Nem kizárt. :o Living in a wild world, you know... Találkozzunk fent a sörözőnél (van ott vmi Stonehenge nevű hely, ott). Ezt majd még addig fixáljuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 És mit melóztál? A Klein-Luxnál dolgoztam!Acélszerkezetet szórtam illetve festettem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Egy férfi "mongya" egy nőnek, hogy legyen ő a bátrabb? :D Te ott álltál tőlünk pár méterre, amikor a szalagot vettük. Gondoltam, ha érdekel, ki vagyok, majd odajöttök, vagy hagytok vmi jelet az árusoknak, h kérdezzék ki a delinkvenseket, (pl. h nem chitzának hívják-e őtet véletlenül és nem opelfórumos-e véletlenségből) Én ezt nem értem, de komolyan. Miért ne mondhatnám ezt ? ÉS a női egyenjogúság ? Ezééé volt a az a sok harc ? :) :) Én örültem, hogy éltem, péntek tintázás, szombat tintázás és buli és utánna nem aludtam, így érkeztem oda :( Szerintem a székben, amelyben üldögéltem volt amikor aludtam is egy sort :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Jut eszembe a közel jövőben meg látogatnálak benneteket!Csütörtökhöz 1 hétre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Jut eszembe a közel jövőben meg látogatnálak benneteket!Csütörtökhöz 1 hétre! Wooooooooooo, erre jársz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Wooooooooooo, erre jársz ? Még az is lehet! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Még az is lehet! :o Évadzáró hete :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Évadzáró hete :D Upsz!Elfelejtettem! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Upsz!Elfelejtettem! :o Azééé még jöheccc :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Én ezt nem értem, de komolyan. Miért ne mondhatnám ezt ? ÉS a női egyenjogúság ? Ezééé volt a az a sok harc ? :D :) Én örültem, hogy éltem, péntek tintázás, szombat tintázás és buli és utánna nem aludtam, így érkeztem oda :) Szerintem a székben, amelyben üldögéltem volt amikor aludtam is egy sort :o Mikor én arra jártam, akkor úgy tűnt, h elég stabilan álldogálltál a lábaidon. Amúgy sem kell ríni, én is éjjel 1 után kerültem ágyba szombaton, előtte végigutaztam fél Örópát, szóval igazán nincs miért sajnáltatni magad. Aki éjjel legény, az nappal is legyen az (és fordítva is, persze... ). :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Csütörtökön megint lesz Havassy előadás. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Mikor én arra jártam, akkor úgy tűnt, h elég stabilan álldogálltál a lábaidon. Amúgy sem kell ríni, én is éjjel 1 után kerültem ágyba szombaton, előtte végigutaztam fél Örópát, szóval igazán nincs miért sajnáltatni magad. Aki éjjel legény, az nappal is legyen az (és fordítva is, persze... ). :) Mondom én NEM aludtam mielőtt Zoli kivitt :) Hol sajnáltatom magam ? :( Csak jeleztem, hogy belassul életfunkciókkal érkeztem, így az érzékelésem is lassabb volt :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Engem észre se vettél, pedig azt mondják általában feltűnő vagyok. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts