Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
De ittam :P Kóstoltam Villányit, Szekszárdit és Tokajit is :lol: Bár most ittam életem egyik legszarabb borát

is, ez nevezetesen szekszárdi volt, a pontos típusát meg sem jegyeztem, de valami csokiízűnek mondták

városi nyelvek :lol:

Újzélandi standnál már megismertek, tudta a marlboromen még azt is, tavaly mit ittunk nála :D Most

ajánlott egy újabbat, és nagyon jó volt :D És persze a szokásos olasz stand ami fixen jó volt, a muscato-val

elvoltam már az est többi részében :lol:

Bánhatja mindenki, hogy nem jött! :lol:

Gabi ne kamázz ennyi felétől te már az elefántot se tudod megkülönböztetni a zsiráftól nemhogy két bort egymástól.

Szexárdi borokat pedig nem lehúzni, jobbnál jobbak vannak (csak ne menjetek érte Szexárdra mert a hely egy rakás kula)

pl

http://www.twickel.hu/lang-hu/boraink/chateaukajmad - legjobb

http://www.bortarsasag.hu/hu/boraszok/duzsi-tamas - szerintem drága, de persze jó

• Hozzászólások 3,3k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Gabi ne kamázz ennyi felétől te már az elefántot se tudod megkülönböztetni a zsiráftól nemhogy két bort egymástól.

Most elég jól bírtam, többet ittam mint tavaly ilyenkor, aztán mégis emléxem a hazaútra :lol:

Elküldve

Szevasztok!

bocs, hogy ide írók, de remélem ti tudtok segíteni:

Egy jó bontót keresnék BP környékén. Igazából Corsához keresnék szélvédőt és vezető oldali első ajtót.

Segítségeteket előre is köszönöm,

kovati

Elküldve
Szevasztok!

bocs, hogy ide írók, de remélem ti tudtok segíteni:

Egy jó bontót keresnék BP környékén. Igazából Corsához keresnék szélvédőt és vezető oldali első ajtót.

Segítségeteket előre is köszönöm,

kovati

Ha Pesten levő jó akkor ajánlom :rolleyes:

Elküldve
Jó volt :rolleyes:

Dzsóval ellettünk volna 7-8ig szerintem <_< :D -_-

nem minden úgy alakult ahogy szerettem volna de jó buli volt...a következő még jobb lesz. B)

Elküldve

sziasztok!

bocsi ,hogy ide írok de eladtam az omegámat 2ö éve és mai napig nem lett rendezve a sorsa!

250ezer büntit küldtek ki és nem találom a srácot,hogy rendezze.

Ha valaki látná Gödöllő környékén van az autó.

A rendszáma KVB-150 kék A omi !

Előre is köszi!

Elküldve
sziasztok!

bocsi ,hogy ide írok de eladtam az omegámat 2ö éve és mai napig nem lett rendezve a sorsa!

250ezer büntit küldtek ki és nem találom a srácot,hogy rendezze.

Ha valaki látná Gödöllő környékén van az autó.

A rendszáma KVB-150 kék A omi !

Előre is köszi!

Da real öngól. Ki küldte és milyen büntit?

Adásvételit sem adtad le az ocsmányirodában?

Elküldve
Da real öngól. Ki küldte és milyen büntit?

Adásvételit sem adtad le az ocsmányirodában?

Nincs +az adás-vételi az a gond! nem használt pályamatricát nagyon sokszor és ma +int kaptam hozzá 2ö csekket.

És az a gond,hogy nem emlékszem az ember nevére.De az M3 autopályán rohangál vele,mert az összes csekk onnan jött.

Nem tudom a 20 km szelvénypontosan hol van ott járkál

Elküldve
Nincs +az adás-vételi az a gond! nem használt pályamatricát nagyon sokszor és ma +int kaptam hozzá 2ö csekket.

És az a gond,hogy nem emlékszem az ember nevére.De az M3 autopályán rohangál vele,mert az összes csekk onnan jött.

Nem tudom a 20 km szelvénypontosan hol van ott járkál

Én nem minket kérdezgetném a helyedben hanem szaladnék rendőrségre okmányirodába meg mindenhova ahova kell ilyenkor ha már ennyire sötét voltam

Elküldve
Én nem minket kérdezgetném a helyedben hanem szaladnék rendőrségre okmányirodába meg mindenhova ahova kell ilyenkor ha már ennyire sötét voltam

hja nekem is az jutott, az eszembe, hogy ha mást nem bejelentem, hogy ellopták a vidéki pajtából, ahol vagy fél éve nem voltam... más kiút nem nagyon lehet... Mert akkor megállítják, és akkor talán kiderül 1-2 dolog.

Vazz jó hogy nem a rendőrség kopogtat, hogy gyilkosságnál használták a kocsit, és te vagy az elkövető... (Lehet túl sok a CSI :rolleyes: )

Elküldve
hja nekem is az jutott, az eszembe, hogy ha mást nem bejelentem, hogy ellopták a vidéki pajtából, ahol vagy fél éve nem voltam... más kiút nem nagyon lehet... Mert akkor megállítják, és akkor talán kiderül 1-2 dolog.

Vazz jó hogy nem a rendőrség kopogtat, hogy gyilkosságnál használták a kocsit, és te vagy az elkövető... (Lehet túl sok a CSI :rolleyes: )

Azért írtam ide,mert már mindenhol voltam már és hátha valaki látta az autot.

ha +van az auto +lesz az emberke.

• 2 weeks later...
Elküldve

sziasztok

opel astrat keszulok vasarolni, mar ki is van valasztva; szuksegem lenne egy nem tul draga, de megbizhato szerelore, aki aldasat adja a vetelre.

ha lehetseges a XIV esetleg IX keruletek valamelyikeben

tudnatok ajanlani

koszi

Elküldve
sziasztok

opel astrat keszulok vasarolni, mar ki is van valasztva; szuksegem lenne egy nem tul draga, de megbizhato szerelore, aki aldasat adja a vetelre.

ha lehetseges a XIV esetleg IX keruletek valamelyikeben

tudnatok ajanlani

koszi

Hello !

nem az a környék mit te írtál, de sokan járunk ide :D

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.