spzoli Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Gabinak ki nem magas ? :lol: :lol: :lol: Dzsoni :lol:
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Nekem az értelmi szintem magas :lol: Hé csávóóó, szombaton buli ?
opel16v Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Ok, akkor innentől majd beírom, ha láttam egy szép fűcsomót :lol: hullócsillag más kategória :lol: Hé csávóóó, szombaton buli ? nem hinném... telek, meló, halál :lol:
Technodome Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Kedves Fórumozók! Érdeklődni szeretnék hogy hogyan , mi módon tudnék hozzájutni opelclub (bp) matricához? Rendelni lehet vhol? Mi a módja ? Előre is köszönöm
hening Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 Kedves Fórumozók! Érdeklődni szeretnék hogy hogyan , mi módon tudnék hozzájutni opelclub (bp) matricához? Rendelni lehet vhol? Mi a módja ? Előre is köszönöm Először is be kéne lépni a klubba. :lol:
manó-gabesz Elküldve Szeptember5, 2009 Elküldve Szeptember5, 2009 S.O.S.! Szélvédő javító kéne nekem! Tudom,hogy van minden tesconál,de tapasztalat valakinek, vagy ismerős?
Gabo Elküldve Szeptember5, 2009 Elküldve Szeptember5, 2009 S.O.S.! Szélvédő javító kéne nekem! Tudom,hogy van minden tesconál,de tapasztalat valakinek, vagy ismerős? Hát csak a XVI kwrületben tudom - tudtam a kopp és kopp Bt.-t, nem tom dolgoznak-e még, ők jók voltak, az tuti.. de gúgli segít! :lol:
tomi023 Elküldve Szeptember5, 2009 Elküldve Szeptember5, 2009 ?????????? :lol: ne kérdezősködj annyit! írtam egy HSZt de aztán mégsem
Stefan Elküldve Szeptember5, 2009 Elküldve Szeptember5, 2009 ne kérdezősködj annyit! írtam egy HSZt de aztán mégsem Olyan határozott vagy mostanában. Vagy mégsem? :lol:
opel16v Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 Szept 9-13. borfesztivál a budai várban! :lol: Tavaly voltam két napot, idén is tervezem, mert nagyon jó volt :lol: http://www.aborfesztival.hu/index.php?page...p;id=73&a=0 Nem olcsó, vizsont csak jó borok vannak, jó kaják, és nem igénytelen a közönség sem :lol: Ha minden jól megy, csütörtök és péntek estére tervezek kimenetelt, aki gondolja, jöjjön :lol:
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2009 Elküldve Szeptember9, 2009 Szept 9-13. borfesztivál a budai várban! :lol: Tavaly voltam két napot, idén is tervezem, mert nagyon jó volt :P http://www.aborfesztival.hu/index.php?page...p;id=73&a=0 Nem olcsó, vizsont csak jó borok vannak, jó kaják, és nem igénytelen a közönség sem :lol: Ha minden jól megy, csütörtök és péntek estére tervezek kimenetelt, aki gondolja, jöjjön :lol: De bénák, hogy erre hétvégére rakták :D Idén próbálj csak magyar bort inni :lol:
opel16v Elküldve Szeptember10, 2009 Elküldve Szeptember10, 2009 De bénák, hogy erre hétvégére rakták :lol: Idén próbálj csak magyar bort inni :lol: Nekem sem jól jön így ki, de legalább ma és holnap este kicsit ki tudok nézni, ha minden igaz :lol: hű leszek az olaszokhoz, és az idei kiemelt vendég spanyolország, szal azokat is végig kéne kóstolni :lol:
Vktr Elküldve Szeptember10, 2009 Elküldve Szeptember10, 2009 Nekem sem jól jön így ki, de legalább ma és holnap este kicsit ki tudok nézni, ha minden igaz :lol: hű leszek az olaszokhoz, és az idei kiemelt vendég spanyolország, szal azokat is végig kéne kóstolni :lol: Nincs elég jó magyar bor? :lol:
Albert Elküldve Szeptember10, 2009 Elküldve Szeptember10, 2009 Nincs elég jó magyar bor? :lol: De csak azokat már mind végigkóstolta sőt már unja is :lol:
opel16v Elküldve Szeptember10, 2009 Elküldve Szeptember10, 2009 Nincs elég jó magyar bor? :lol: Azokat ihatom egész évben, évente egyszer jön a hegy a mohamedhez, engedtessék mámeg, hogy akkor ne azt kelljen :lol: Tavaly pl meglepetésemre ittam nagyon jó Új-zélandi bort, pedig addig nem hittem volna, hogy ott szőlőt termesztenek :lol: És mégis :lol:
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2009 Elküldve Szeptember10, 2009 Azokat ihatom egész évben, évente egyszer jön a hegy a mohamedhez, engedtessék mámeg, hogy akkor ne azt kelljen :lol: Tavaly pl meglepetésemre ittam nagyon jó Új-zélandi bort, pedig addig nem hittem volna, hogy ott szőlőt termesztenek :lol: És mégis :lol: Jáááááá, emlékszem, akkor legyintettem 1et és hagytalak ott :lol: :P :D :D
opel16v Elküldve Szeptember10, 2009 Elküldve Szeptember10, 2009 Jáááááá, emlékszem, akkor legyintettem 1et és hagytalak ott :lol: :lol: :P :D Mééé, ott vótá tavaly??? :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2009 Elküldve Szeptember10, 2009 Mééé, ott vótá tavaly??? :lol: :lol: Nem ittál ennyit :lol: Bár szinte semmit nem iszol egy felnőtt emberhez képest :P :D Aszúeszencia árakat azért gyűjtögethetnél nekem :lol:
opel16v Elküldve Szeptember10, 2009 Elküldve Szeptember10, 2009 Aszúeszencia árakat azért gyűjtögethetnél nekem :lol: Na látod, arra is emlékszem, hogy tavaly azt ittál :lol:
Albert Elküldve Szeptember11, 2009 Elküldve Szeptember11, 2009 Azokat ihatom egész évben, évente egyszer jön a hegy a mohamedhez, engedtessék mámeg, hogy akkor ne azt kelljen :lol: Tavaly pl meglepetésemre ittam nagyon jó Új-zélandi bort, pedig addig nem hittem volna, hogy ott szőlőt termesztenek :lol: És mégis :lol: De nem iszod. Újzélandon ha jól tudom ráadásul olyan a klíma hogy egy évben kétszer szüretelnek Tegnap ilyet ittunk, elég hardcore volt
Stefan Elküldve Szeptember11, 2009 Elküldve Szeptember11, 2009 De nem iszod. Újzélandon ha jól tudom ráadásul olyan a klíma hogy egy évben kétszer szüretelnek Tegnap ilyet ittunk, elég hardcore volt http://www.meszarosborhaz.hu/images/3.jpg Nem volt nehéz lenyelni a tobozt? :lol:
Stefan Elküldve Szeptember11, 2009 Elküldve Szeptember11, 2009 Na látod, arra is emlékszem, hogy tavaly azt ittál :lol:
opel16v Elküldve Szeptember14, 2009 Elküldve Szeptember14, 2009 De nem iszod. Újzélandon ha jól tudom ráadásul olyan a klíma hogy egy évben kétszer szüretelnek De ittam :P Kóstoltam Villányit, Szekszárdit és Tokajit is :lol: Bár most ittam életem egyik legszarabb borát is, ez nevezetesen szekszárdi volt, a pontos típusát meg sem jegyeztem, de valami csokiízűnek mondták városi nyelvek :lol: Újzélandi standnál már megismertek, tudta a marlboromen még azt is, tavaly mit ittunk nála :D Most ajánlott egy újabbat, és nagyon jó volt :D És persze a szokásos olasz stand ami fixen jó volt, a muscato-val elvoltam már az est többi részében :lol: Bánhatja mindenki, hogy nem jött! :lol:
Recommended Posts