Stefan Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Úgy tűnik, hogy holnap szerveződik egy kisebb lazulás az ZP-ben, akinek van kedve csatlakozzon :lol: Jaja, Phoenixxx kartársnőnek lesz névnapja :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Baszki most láttam a Heineken-es reklámot.. Atyaég mekkora :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Húúúúúúúúúúúúúúúáááááá Senki ne feledje, ma este :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Húúúúúúúúúúúúúúúáááááá Senki ne feledje, ma este :lol: fát nó mór mi? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 20-án délelőtt valaki Hring? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 20-án délelőtt valaki Hring? :huh: Mi lesz ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Mi lesz ott? Gyorsulás... www.dragracing.hu -n vannak az infók :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Hát ez engem nem hoz lázba :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Hát ez engem nem hoz lázba B) Lesz VW tali is... :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Lesz VW tali is... :huh: :lol: ^_^ na igy már jobban hangzik! :P mostmár tuti,hogy nem jelenek meg B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 fát nó mór mi? :huh: Állat volt ugye János ? :lol: ^_^ B) Node haladjunk tovább. Erre jön valaki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Állat volt ugye János ? :huh: :lol: ^_^ Node haladjunk tovább. Erre jön valaki ? https://www.ticketbox.hu/data/flyers/flyer_26_big.jpg Te mész mert van jegyed B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Te mész mert van jegyed B) Jáááááááááá, meg asszem Andrisék is jönnek :huh: Úgy gondoltam, ezen felül :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 http://index.hu/kultur/zene/fesztival/2009...fesztivalzaras/ :P Maga az ördög :huh: :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
balo Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 hello. gondoltam az első hozzászólásom ebben a topicban ejtem meg:D nem vagyok törzsgyökeres pesti, sem környéki, de odajárok egyetemre meg dolgozni :lol: közöm van hozzá :huh: a többi topic meg eléggé kihalt (értsd Astra G klub - chat) :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 hello. gondoltam az első hozzászólásom ebben a topicban ejtem meg:D nem vagyok törzsgyökeres pesti, sem környéki, de odajárok egyetemre meg dolgozni ^_^ közöm van hozzá :huh: a többi topic meg eléggé kihalt (értsd Astra G klub - chat) :/ üdv! hova jársz egyetemre? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balo Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 üdv! hova jársz egyetemre? :huh: BME VIK :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 hello. gondoltam az első hozzászólásom ebben a topicban ejtem meg:D nem vagyok törzsgyökeres pesti, sem környéki, de odajárok egyetemre meg dolgozni :lol: közöm van hozzá :P a többi topic meg eléggé kihalt (értsd Astra G klub - chat) :/ Szia ^_^ Nyár van B) Esetleg, ha unatkozol, akkor olvasd végig a gsi csetet, csak ngyezekétszázhatvan oldal :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 BME VIK :lol: ahogy látom te is most leszel másodéves...én gtk-n :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balo Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Szia ^_^ Nyár van B) Esetleg, ha unatkozol, akkor olvasd végig a gsi csetet, csak ngyezekétszázhatvan oldal :huh: :lol: inkább ezt olvasom : Általános műszaki problémák! - Astra G 430 oldal :P apránként :lol: meg az astra G dízel topicot. most elkezdtem párhuzamosan az insignia topicot is :D kiváncsi vagyok, hogy vezette-e már valaki. én is szívesen kipróbálnám Link to comment Megosztás: More sharing options...
balo Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 ahogy látom te is most leszel másodéves...én gtk-n :huh: jól látod ^_^ az sem unalmas, ahogy hallottam... szerk.: várom a Q épületet, hogy kész legyen... jönnek majd a gtk-s lányok az I ép. mellé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 jól látod ^_^ az sem unalmas, ahogy hallottam... ápr voltam utoljára órán....most vhogy nicns kedvem felvenni az órákat :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 inkább ezt olvasom : Általános műszaki problémák! - Astra G 430 oldal :huh: apránként :lol: meg az astra G dízel topicot. most elkezdtem párhuzamosan az insignia topicot is ^_^ kiváncsi vagyok, hogy vezette-e már valaki. én is szívesen kipróbálnám hagy találjam ki, dízel g Astrád van ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
balo Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 hagy találjam ki, dízel g Astrád van ? ^_^ a családi autónk igen az B) nekem még nincs saját. előtte alaposan körül szeretnék nézni. a dízel nekem nagyon bejön. 4.2l vegyes fogyasztás meg főleg :huh: használtan viszont pénzkidobás dizelt venni :lol: újan meg iszonyat drága egy autó... pedig egy új corsa 1.3 cdti-vel az igazán jó lenne :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 a családi autónk igen az B) nekem még nincs saját. előtte alaposan körül szeretnék nézni. a dízel nekem nagyon bejön. 4.2l vegyes fogyasztás meg főleg :lol: használtan viszont pénzkidobás dizelt venni ^_^ újan meg iszonyat drága egy autó... pedig egy új corsa 1.3 cdti-vel az igazán jó lenne :P 19évesen pont a fogyasztás, meg az új autó fontos??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts