Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Budapest és környéke -CHAT

forumadmin

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,3k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

hello.

gondoltam az első hozzászólásom ebben a topicban ejtem meg:D

nem vagyok törzsgyökeres pesti, sem környéki, de odajárok egyetemre meg dolgozni :lol: közöm van hozzá :huh: a többi topic meg eléggé kihalt (értsd Astra G klub - chat) :/

Megosztás:

hello.

nem vagyok törzsgyökeres pesti, sem környéki, de odajárok egyetemre meg dolgozni ^_^ közöm van hozzá :huh: a többi topic meg eléggé kihalt (értsd Astra G klub - chat) :/

üdv!

hova jársz egyetemre? :lol:

Megosztás:

hello.

nem vagyok törzsgyökeres pesti, sem környéki, de odajárok egyetemre meg dolgozni :lol: közöm van hozzá :P a többi topic meg eléggé kihalt (értsd Astra G klub - chat) :/

Szia ^_^

Nyár van B)

Esetleg, ha unatkozol, akkor olvasd végig a gsi csetet, csak ngyezekétszázhatvan oldal :huh: :lol:

Megosztás:

Szia ^_^

Nyár van B)

Esetleg, ha unatkozol, akkor olvasd végig a gsi csetet, csak ngyezekétszázhatvan oldal :huh: :lol:

inkább ezt olvasom : Általános műszaki problémák! - Astra G

430 oldal :P apránként :lol:

meg az astra G dízel topicot.

most elkezdtem párhuzamosan az insignia topicot is :D kiváncsi vagyok, hogy vezette-e már valaki. én is szívesen kipróbálnám

Megosztás:

hagy találjam ki, dízel g Astrád van ? ^_^

a családi autónk igen az B)

nekem még nincs saját. előtte alaposan körül szeretnék nézni. a dízel nekem nagyon bejön. 4.2l vegyes fogyasztás meg főleg :huh:

használtan viszont pénzkidobás dizelt venni :lol:

újan meg iszonyat drága egy autó... pedig egy új corsa 1.3 cdti-vel az igazán jó lenne :P

Megosztás:

a családi autónk igen az B)

nekem még nincs saját. előtte alaposan körül szeretnék nézni. a dízel nekem nagyon bejön. 4.2l vegyes fogyasztás meg főleg :lol:

használtan viszont pénzkidobás dizelt venni ^_^

újan meg iszonyat drága egy autó... pedig egy új corsa 1.3 cdti-vel az igazán jó lenne :P

19évesen pont a fogyasztás, meg az új autó fontos??? :huh:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.