Atommanó Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Direkt volt de nem jött össze :'( :D Tagoljad már a mondatokat...tudod...tegyéééé vessszőt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Ne a saját idődből indulj ki! :D Mr. Ráérünk! :D Noooo igen. De én nem is vagyok ótóversenyző, mint egyesek ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Noooo igen. De én nem is vagyok ótóversenyző, mint egyesek :D ;) :P :D Meg amúgy sem színes gumi volt rajta, meg pörögni sem lehet vele... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Noooo igen. De én nem is vagyok ótóversenyző, mint egyesek :D ;) :P :D Pont ezért mondtam, hogy ne a saját idődből indulj ki :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Megvan a Viktornak való gokartpálya :lol: Most voltunk a Stadionok állomásnál gokartozni.....ugy csuszik, hogy cipőben majdnem seggreestem, minden kanyarban lehet szép hosszú "kilicses" csuszkálást nyomni...igaz, hogy a Materialhoz képest ezek fűnyírók, de játszadozni jóóó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 jövőhéten kéne tolni egyet valahol... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 jövőhéten kéne tolni egyet valahol... :) :lol: de ugye nem a fociidőböl akarod elvenni....jaaaaa, hogy már joideje nem volt foci sem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 de ugye nem a fociidőböl akarod elvenni....jaaaaa, hogy már joideje nem volt foci sem :lol: Kedden megyünk...de mivel utolsó 3 alkalommal hívtalak és sosem volt jó, gondoltam nem töröm magam...de ha jó most kedd, akkor szólj...aztán mehetünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Píístával tegnap Jay és Néma Bob szerepkörben voltunk az oktogonnál egy nonstop bolt előtt :lol: Aztán nyomtunk egy jó bulit Krisztiánékkal a Morrisonsban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Amúgy meg jövő hétvégére havazást mondanak :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Amúgy meg jövő hétvégére havazást mondanak :lol: :lol: Akkor szánkózni menjünk... :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Akkor szánkózni menjünk... :lol: :lol: De kocsival! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 De kocsival! :lol: ennyire várod már h valahogy végre ki tudjon pörögni az omega hátsó kereke ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 ennyire várod már h valahogy végre ki tudjon pörögni az omega hátsó kereke ? :lol: A B-Omi is hátsókerék-hajtású? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 A B-Omi is hátsókerék-hajtású? ja de csak az egyik oldalon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 ja de csak az egyik oldalon persze, mert a másik oldalon nem fér már el a szánkó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 ennyire várod már h valahogy végre ki tudjon pörögni az omega hátsó kereke ? :lol: Hogyne... múlt télen egyszer volt franya friss hav, ami egy napig volt az utakon (utána lesózták, hogy kapjanak lovat részletekben... :) ), de akkor kellett pont bedöglenie az omegában az akkunak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 A B-Omi is hátsókerék-hajtású? 1-es fiam leülhetsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 1-es fiam leülhetsz. :lol: Inkább minusz 1-es. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 18 órától a XVI. kerületi Jazz Cafeban Omega, Senator talit tartunk, ha vkit érdekel szívesen látjuk. Cím: XVI ker. Újszász u. 59 - saroképület, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 18 órától a XVI. kerületi Jazz Cafeban Omega, Senator talit tartunk, ha vkit érdekel szívesen látjuk. Cím: XVI ker. Újszász u. 59 - saroképület, Wow Te azóta is járogatsz néha oda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Wow Te azóta is járogatsz néha oda? Baj? Amúgy nem voltam vagy 2-3 hónapja.... Ha akarsz gyere... majd odaadom addig a A Omit.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Holnap piros riasztás ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Fagyogat is. Kint voltam az irodánk előtt és egy kicsit csuszizik. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Fagyogat is. Kint voltam az irodánk előtt és egy kicsit csuszizik. B) főutak tök jól járhatóak, gyalog sokkal nehezebb közlekedni sztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts