Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,3k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Noooo igen.

De én nem is vagyok ótóversenyző, mint egyesek :D ;) :P :D

Meg amúgy sem színes gumi volt rajta, meg pörögni sem lehet vele... :D

• 2 weeks later...
Elküldve

Megvan a Viktornak való gokartpálya :lol:

Most voltunk a Stadionok állomásnál gokartozni.....ugy csuszik, hogy cipőben majdnem seggreestem, minden kanyarban lehet szép hosszú "kilicses" csuszkálást nyomni...igaz, hogy a Materialhoz képest ezek fűnyírók, de játszadozni jóóó :lol:

Elküldve
de ugye nem a fociidőböl akarod elvenni....jaaaaa, hogy már joideje nem volt foci sem :lol:

Kedden megyünk...de mivel utolsó 3 alkalommal hívtalak és sosem volt jó, gondoltam nem töröm magam...de ha jó most kedd, akkor szólj...aztán mehetünk...

Elküldve

Píístával tegnap Jay és Néma Bob szerepkörben voltunk az oktogonnál egy nonstop bolt előtt :lol:

Large-Jay-and-silent-bob.jpg

Aztán nyomtunk egy jó bulit Krisztiánékkal a Morrisonsban :lol:

Elküldve
ennyire várod már h valahogy végre ki tudjon pörögni az omega hátsó kereke ? :lol:

Hogyne... múlt télen egyszer volt franya friss hav, ami egy napig volt az utakon (utána lesózták, hogy

kapjanak lovat részletekben... :) ), de akkor kellett pont bedöglenie az omegában az akkunak... :lol:

• 1 month later...
Elküldve

18 órától a XVI. kerületi Jazz Cafeban Omega, Senator talit tartunk, ha vkit érdekel szívesen látjuk.

Cím: XVI ker. Újszász u. 59 - saroképület,

Elküldve
18 órától a XVI. kerületi Jazz Cafeban Omega, Senator talit tartunk, ha vkit érdekel szívesen látjuk.

Cím: XVI ker. Újszász u. 59 - saroképület,

Wow Te azóta is járogatsz néha oda?

Elküldve
Wow Te azóta is járogatsz néha oda?

Baj? Amúgy nem voltam vagy 2-3 hónapja.... Ha akarsz gyere... majd odaadom addig a A Omit.. B)

Elküldve
Fagyogat is. Kint voltam az irodánk előtt és egy kicsit csuszizik. B)

főutak tök jól járhatóak, gyalog sokkal nehezebb közlekedni sztem

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.