mélykék76 Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Kukker te jössz este azért ugye??? :D Mén bántod gyémántszemet ? ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Azok régiek...azt még én is megfutom... Pont, hogy újak. Okt 22. a dátum. Most találtam egy okt. 2-ai futamról szóló papirt, ahol 31.755öt mentem. A legjobb meg 31.02-öt... Modosítottak a pályán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Árbóc Rövid o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Rövid o ;) Hát Stefán annyira magas,hogy hoszzú Ó-val kell írni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Hát Stefán annyira magas,hogy hoszzú Ó-val kell írni. :D :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Jó a pálya (mondjuk előzni lehetetlen), jók a gokartok, jól néz ki a pultoscsaj, csak a pályamunkás gokarthekkelők flegmák és nem tudják megkülönböztetni a szolgáltatást a technikai sporttól még akkor se ha a delikvens ennyi pénzt fizet be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Jó a pálya (mondjuk előzni lehetetlen), jók a gokartok, jól néz ki a pultoscsaj, csak a pályamunkás gokarthekkelők flegmák és nem tudják megkülönböztetni a szolgáltatást a technikai sporttól még akkor se ha a delikvens ennyi pénzt fizet be. Mindegy, én már rájöttem, hogy többet gerjedtem ezen a témán mint amennyibe került :D Még otthon is agyaltam, hogy felhivjam az üzletvezetőt? irjak fórumba? Azután rájöttem, hogy lesz@rom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Mennyibe került? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Mennyibe került? :D 5000 Ft 3x 8 perc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 5000 Ft 3x 8 perc Mi volt a gond? De leginkább az eredmények érdekelnek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 De leginkább az eredmények érdekelnek. ;) Jaja, most nagyon csönd van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Mi volt a gond? De leginkább az eredmények érdekelnek. :D Redi gépének leugrott a gyertyapipája, és nem vették észre, monnyuk nem is figyeltek, hogy szinte állt végig a 3. futamban. Aztán mikor ez szóvá lett téve, akkor aszonták, hogy ez egy technikai sport, és kb így jártál. Ha én üzemeltetném tuti kapott volna 1 ingyen futamot, mert bele kéne, hogy férjen... Átvariálták a pályát, meg pattogtak a gépek nagyon, én multkor 33 alját mentem, most meg alig tudtam 33,5 köré menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 kicsit most ott tart a G1 mint anno a silverkart...kéne kicsit áldozni a gumikra pl....anno qrva jól lehetett menni velük, most meg csak drift... Ja, és hogy fair legyek...Albert jobbat ment mint mi...mondjuk nekem tegnap valami qrvára nem smakkolt...nem éreztem... A pályát átalakították, ezért a régi idők már nem élnek...lassabb lett egy kanyarkombináció miatt... 1-2 tized volt csak közöttünk...34.3-34.5 között szortunk...kivéve Viktor haverja tolta a 34.0-34.2 körüli időket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Rövid o ;) Öcsém....Te még mindig itt tartasz??? Majd akkor írj ilyeneket, ha neked is hibátlanul megy (mert, hogy nem megy... :P ) ...addig nem állja meg annyira a helyét... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Redi gépének leugrott a gyertyapipája Biztos, hogy nem csak ennyi volt mert amikor beszéltem velük pont szedte ki a gyertyát a fickó, és valami laposfogóval buzgerálta :D Ami tényleg rossz, hogy emiatt ti is szivtatok, mert a legrosszabb kanyarban álltam le ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Biztos, hogy nem csak ennyi volt mert amikor beszéltem velük pont szedte ki a gyertyát a fickó, és valami laposfogóval buzgerálta ;) Ami tényleg rossz, hogy emiatt ti is szivtatok, mert a legrosszabb kanyarban álltam le :P Pedig mi integettünk a csávóknak, de szartak ránk...aztán mikor Albi nyomott egy féket...én meg majdnem taliberaktam hátulról... :D na akkor már odafigyeltek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Pedig mi integettünk a csávóknak, de szartak ránk...aztán mikor Albi nyomott egy féket...én meg majdnem taliberaktam hátulról... :P na akkor már odafigyeltek... :D Gondolom, hogy jeleztétek. De pont abban a kanyarban nem volt a környéken sehol egy őrszem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Gondolom, hogy jeleztétek. De pont abban a kanyarban nem volt a környéken sehol egy őrszem ;) persze, mert akkor sehol nem volt...mind egy kupacban dumált... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Pedig mi integettünk a csávóknak, de szartak ránk...aztán mikor Albi nyomott egy féket...én meg majdnem taliberaktam hátulról... :D na akkor már odafigyeltek... :D ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 persze, mert akkor sehol nem volt...mind egy kupacban dumált... :D Szereltek de akkoris. Ok nem könnyű belátni a pályát de ha mégis valami szar akkor megfelelően kéne kezelni a helyzet. (ez nincs rosszul írva, hanem automatikus tárgyeset ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 ...aztán mikor Albi nyomott egy féket...én meg majdnem taliberaktam hátulról... :D Direkt volt de nem jött össze :'( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Én múltkor a mogyoródi hungarokartban voltam, ott 50 felett van a pályaidő, szal jó hosszú a pálya, kellően gyors is, technikás is... és lehet éjszakai módot is menni (csak UV lámpák világítják a termet, és csak nyilak, felfestések látszanak :D ;) ). Árban ugyanennyi :D (ja, és még mielőtt valaki magas labdának vélné, nem csak az én időm az 50 feletti, hanem a pályacsúcs is :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 ....(ja, és még mielőtt valaki magas labdának vélné, nem csak az én időm az 50 feletti, hanem a pályacsúcs is :D ).... Jahh, csak a csúcs 50,1 te időd pedig 2 perc ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Jahh, csak a csúcs 50,1 te időd pedig 2 perc ;) :P De csak, mert megzavarja, hogy nincsen fa az út szélén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Jahh, csak a csúcs 50,1 te időd pedig 2 perc ;) :P Ne a saját idődből indulj ki! :D Mr. Ráérünk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts