Stefan Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Hát ha lehetne kapni,,,, megenném ;) Lehet. Ha gondolod viszek is neked :D
Atommanó Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 ... Na mi van Hancurléc...Te nem jössz este??? :D ;)
Albert Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 az bukó...mert ott nem lesz olyan nagy...ami rámegy az okos fejedre... ;) :P Régesrégen bebizonyították hogy a fej (és az agy) mérete egyáltalán nem befolyásolja azt hogy ki milyen okos. A leghíresebb ilyen eset Albert Einstein agyával történt vizsgálódássorozat volt. De már sokkal korábban a Homo Erectus és a Homo Sapiens fejméretének vizsgálata során is erre a következtetésre jutottak tudósok. Mondjak még ilyeneket? :D
Vktr Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Régesrégen bebizonyították hogy a fej (és az agy) mérete egyáltalán nem befolyásolja azt hogy ki milyen okos. A leghíresebb ilyen eset Albert Einstein agyával történt vizsgálódássorozat volt. De már sokkal korábban a Homo Erectus és a Homo Sapiens fejméretének vizsgálata során is erre a következtetésre jutottak tudósok. Mondjak még ilyeneket? ;) Jó lenne, csak kicsit bővebben.. :D
Atommanó Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Régesrégen bebizonyították hogy a fej (és az agy) mérete egyáltalán nem befolyásolja azt hogy ki milyen okos. A leghíresebb ilyen eset Albert Einstein agyával történt vizsgálódássorozat volt. De már sokkal korábban a Homo Erectus és a Homo Sapiens fejméretének vizsgálata során is erre a következtetésre jutottak tudósok. Mondjak még ilyeneket? ;) Inkább azt mondd meg, hogy ha nem kell akkor mééé lett neked ilyen csúnya nagy fejed??? Lehetett volna valami kicsit esztétikusabb db is akár... :D
Stefan Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Na mi van Hancurléc...Te nem jössz este??? ;) :P Szerinted miért kérdeztem, hogy mikor lesz legközelebb, Pocok-Marci? :D
Atommanó Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Szerinted miért kérdeztem, hogy mikor lesz legközelebb, Pocok-Marci? :D hát gondolom, hogy akkorra is kitalálj valami kibúvót... :D ;) :P
Albert Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Inkább azt mondd meg, hogy ha nem kell akkor mééé lett neked ilyen csúnya nagy fejed??? Lehetett volna valami kicsit esztétikusabb db is akár... :D Szép dolog az irigység ;)
Tom Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Majd írjátok be, hogy milyen időt mentetek, csak a miheztartás végett... :D
Vktr Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Majd írjátok be, hogy milyen időt mentetek, csak a miheztartás végett... :D Nehogymánemjöszz
Atommanó Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Tom ne hülyéskedj, hogy nem tolod oda a pofád egy jó kis raccsingéééé...tudjuk, hogy te már túlléptél ezen a részén a pályaversenyzésnek...de mégis...hátha tanulnánk tőled valamit... :D
Tom Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Nehogymánemjöszz Nem érek rá 6kor... De a 31.7et kell megdöntenetek... :D
Tom Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Tom ne hülyéskedj, hogy nem tolod oda a pofád egy jó kis raccsingéééé...tudjuk, hogy te már túlléptél ezen a részén a pályaversenyzésnek...de mégis...hátha tanulnánk tőled valamit... :D Mennék én, de legutóbb sem engedtek fel saját autóval...;)
Albert Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Mennék én, de legutóbb sem engedtek fel saját autóval...:D Mondjuk ez elég nagy bunkóság
Tom Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Mondjuk ez elég nagy bunkóság Rosszul is esett... :D
Atommanó Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Nem érek rá 6kor... De a 31.7et kell megdöntenetek... :D Nyertééééééééé... ;) :P
redline Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 De a 31.7et kell megdöntenetek... :D 32.668 van a weboldalon mint legjobb idő Grimm testvér :P ;)
Atommanó Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 32.668 van a weboldalon mint legjobb idő Grimm testvér ;) :D Azok régiek...azt még én is megfutom...
Stefan Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Azok régiek...azt még én is megfutom... Ha futva, akkor ez az infó is régi :D
Stefan Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Árbóc megint beszót... ;) :P :D Mi van tőkesúly? Nem jó a víz alatt, ahol baxnak a halak? :D
redline Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Ha futva, akkor ez az infó is régi :D erről jut eszembe -> "pingvin a pályán" :D ;) erről jut eszembe -> jegterasz.hu is megnyitott már :P
redline Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 figyu, te ha nekem szoltál akkor igen megyek....remélem lehet csuszkálni a gokartokkal...az a legjobb része :D
redline Elküldve November4, 2008 Elküldve November4, 2008 Mennék én, de legutóbb sem engedtek fel saját autóval...;) nem akarták, hogy rozsda- és olajfoltos legyen a pálya :D
Recommended Posts