Atommanó Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 neked is szar napod van ? :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Végül is...gyere...legalább nem a 8 éves kis Atti lesz az utolsó...lesz neki is sikerélménye... :D :D Boyracer! :D :D :D ;) :P A legjobb sport akkor is a női 200 mell :D De háton! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Mióta sport az ha egy sörrel bámulsz kifelé egy teknőböl? :D Gyere el egy körre mancsaftnak amikor fúj a szél és megtudod Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 De háton! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 De háton! ;) Háááátooon? Milyen beteg ember gondolata ez? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Gyere el egy körre mancsaftnak amikor fúj a szél és megtudod Kapitány hely má nincs? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Kapitány hely má nincs? :P Mi úgy is csak vasmacskának lennénk jók... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Kapitány hely má nincs? :D Ilyenen próbálkozz ez nem borul fel ha beszállsz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Mi úgy is csak vasmacskának lennénk jók... :D ;) Ti lennétek Ötvös Pici dublőrei! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Ti lennétek Ötvös Pici dublőrei! ;) Hát ha már Godzilláét elfoglaltad... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Ti lennétek Ötvös Pici dublőrei! :D Szerintem csak tőkesúlynak lenne jó. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 most mi van nekem is lehet szar napom :D De ennyi? :D ;) :P Ti lennétek Ötvös Pici dublőrei! :D Az Ötvös Csöpi bocsi.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Pista! Elvitted már a Hajniéktól a Senátor lámpát? :D Még nem jutottam hozzá, hogy elnyargaljak arra. Hétvégén azt hiszem megteszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Gyere el egy körre mancsaftnak amikor fúj a szél és megtudod Amúgy tök fless ez az iwiw albumosdi. Jól teleraktam autós képekkel az autós képeket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Amúgy tök fless ez az iwiw albumosdi. Jól teleraktam autós képekkel az autós képeket :D Te nem a balcsin vagy ? Vagy már az is kivet magából ? ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Mi úgy is csak vasmacskának lennénk jók... :D ;) Dagadtak! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Dagadtak! :D ;) Gabika, Gokártozásban villants inkább :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Gabika, Gokártozásban villants inkább ;) :P Hagyok nektek is esélyt :D 18h-ra esélytelen nekem. :D Majd eccehakésőbblesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 Te nem a balcsin vagy ? Vagy már az is kivet magából ? :D ;) :P Majd biztos fürdök ilyen hideg vízben. Nagyon szép időnk volt ma. Tegnap meg szerencsére a kocsmában ültünk amikor szakadt. Így én is dagadt leszek rövidúton :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 Majd biztos fürdök ilyen hideg vízben. Nagyon szép időnk volt ma. Tegnap meg szerencsére a kocsmában ültünk amikor szakadt. Így én is dagadt leszek rövidúton :D Hát nagyon sokat kell ahhoz kocsmáznod, hogy utolérj ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 Hát nagyon sokat kell ahhoz kocsmáznod, hogy utolérj ;) :P :D :D Utóbbi nem cél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Akik szombaton mennek Paksra, azoknak tali és falkázás ? Laci kérés az volt, hogy fél 10re kell a paksi OMV kútnál lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Na akkor a gokartozás holnap lesz....(ha valaki csak késöbb tud jönni szerintem az sem gond...mert akkor megy egy későbbi futamban, az elsőt kihagyja... Na akik eddig ott lesznek: November 4. (kedd) 18:00 1. Anti + Detti 2. Era 3. VKTR 4. Pénzes Atti + Ifj. 5. redi 6. 7. Albert Dááájóóóólessssz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Na akkor a gokartozás holnap lesz....(ha valaki csak késöbb tud jönni szerintem az sem gond...mert akkor megy egy későbbi futamban, az elsőt kihagyja... Dááájóóóólessssz... :D Vettem zsepit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Találtam Antiéknak versenyruhát: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts