Albert Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 :D ;) Belátom moderátor ellen esélytelen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 következő információ sem lesz... :D De csak, ha eső sem lesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Belátom moderátor ellen esélytelen :D Csak, hogy tudd, hogy hol a helyed...majd amikor a goki+100 kg megtalálja az 50 kg-s satnyadt tested jobbról, akkor azért átértékeled majd a "dagadtozást"... ;) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Te Albi, nehogy árbocot szúrjak a hátadba, és elvirtorlázzak veled... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Na csá dagadtak elmentem sportolni hétvégére a Balcsira hogy ne hízzak el sziasztok :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Na csá dagadtak elmentem sportolni hétvégére a Balcsira hogy ne hízzak el sziasztok :D ;) :P Most van a női meg gyerek vitorlásverseny??? Vagy csak árbócnak mész??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Most van a női meg gyerek vitorlásverseny??? Vagy csak árbócnak mész??? :D Árboc? Szerintem kötélnek is vékony. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Na csá dagadtak elmentem sportolni hétvégére a Balcsira hogy ne hízzak el sziasztok ;) :P :D Mióta sport az ha egy sörrel bámulsz kifelé egy teknőböl? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Csak, hogy tudd, hogy hol a helyed...majd amikor a goki+100 kg megtalálja az 50 kg-s satnyadt tested jobbról, akkor azért átértékeled majd a "dagadtozást"... :P :D :D Ájjá má le zsíragy! :D Mire te utolérsz én már a pálya túloldalán leszek! :D Monom ezt én,a nádszálvékony! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Mióta sport az ha egy sörrel bámulsz kifelé egy teknőböl? ;) Mer horgászás mér az?Ott meg szákban ázik a sör! :P Láttam ma reggel téptél az árpádhídon a fehér dízel GSi-vel buda felé!Vagy tegnap volt? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Láttam ma reggel téptél az árpádhídon a fehér dízel GSi-vel buda felé!Vagy tegnap volt? :D ;) Max a hangrobbantást halhattad :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Max a hangrobbantást halhattad :D Amivel a rámpán átvágtattál? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Ájjá má le zsíragy! :D Mire te utolérsz én már a pálya túloldalán leszek! :P Monom ezt én,a nádszálvékony! ;) Ott sem leszel kis.öcsög... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Ott sem leszel kis.öcsög... :D ;) Ezt ki mondta kacsarájder? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Ott sem leszel kis.öcsög... :D ;) Shorty :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Ezt ki mondta kacsarájder? :D Végül is...gyere...legalább nem a 8 éves kis Atti lesz az utolsó...lesz neki is sikerélménye... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Na csá dagadtak elmentem sportolni hétvégére a Balcsira hogy ne hízzak el sziasztok :P :D :D vigyázz mert Viktornak kockás a hasa, szálkás a karja és űrlény a kutyája :D Anti ártalmatlan ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Mióta sport az ha egy sörrel bámulsz kifelé egy teknőböl? :D ;) :P :D A legjobb sport akkor is a női 200 mell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 :D ;) most mi van nekem is lehet szar napom :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 most mi van nekem is lehet szar napom :P Jóvan, csak ne tedd a mienk is azzá... :D ;) Inkább gyere gokizni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 most mi van nekem is lehet szar napom :D De mindig... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Jóvan, csak ne tedd a mienk is azzá... :D ;) Inkább gyere gokizni... :D és mi lesz az együttérzéssel ? tervezem h megyek csak még nem 100 jah gokizás helyett nem lehetne valami kevésbé buzis nevet adni a programnak ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 és mi lesz az együttérzéssel ? tervezem h megyek csak még nem 100 jah gokizás helyett nem lehetne valami kevésbé buzis nevet adni a programnak ? :P Hokigoki...aki nem fér fel a kezdő 8-ba...az 8 percig hokizhat... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Hokigoki...aki nem fér fel a kezdő 8-ba...az 8 percig hokizhat... ;) :P neked is szar napod van ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts