Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,3k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Belátom moderátor ellen esélytelen :D

Csak, hogy tudd, hogy hol a helyed...majd amikor a goki+100 kg megtalálja az 50 kg-s satnyadt tested jobbról, akkor azért átértékeled majd a "dagadtozást"... ;) :D :P

Elküldve
Na csá dagadtak elmentem sportolni hétvégére a Balcsira hogy ne hízzak el sziasztok :D ;) :P

Most van a női meg gyerek vitorlásverseny??? Vagy csak árbócnak mész??? :D

Elküldve
Na csá dagadtak elmentem sportolni hétvégére a Balcsira hogy ne hízzak el sziasztok ;) :P :D

Mióta sport az ha egy sörrel bámulsz kifelé egy teknőböl? :D

Elküldve
Csak, hogy tudd, hogy hol a helyed...majd amikor a goki+100 kg megtalálja az 50 kg-s satnyadt tested jobbról, akkor azért átértékeled majd a "dagadtozást"... :P :D :D

Ájjá má le zsíragy! :D Mire te utolérsz én már a pálya túloldalán leszek! :D Monom ezt én,a nádszálvékony! ;)

Elküldve
Mióta sport az ha egy sörrel bámulsz kifelé egy teknőböl? ;)

Mer horgászás mér az?Ott meg szákban ázik a sör! :P

Láttam ma reggel téptél az árpádhídon a fehér dízel GSi-vel buda felé!Vagy tegnap volt? :D :D

Elküldve
Na csá dagadtak elmentem sportolni hétvégére a Balcsira hogy ne hízzak el sziasztok :P :D :D

vigyázz mert Viktornak kockás a hasa, szálkás a karja és űrlény a kutyája :D

Anti ártalmatlan ;)

Elküldve
Jóvan, csak ne tedd a mienk is azzá... :D ;)

Inkább gyere gokizni... :D

és mi lesz az együttérzéssel ?

tervezem h megyek csak még nem 100

jah gokizás helyett nem lehetne valami kevésbé buzis nevet adni a programnak ? :P

Elküldve
és mi lesz az együttérzéssel ?

tervezem h megyek csak még nem 100

jah gokizás helyett nem lehetne valami kevésbé buzis nevet adni a programnak ? :P

Hokigoki...aki nem fér fel a kezdő 8-ba...az 8 percig hokizhat... :D ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.