Vktr Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Most amúgy Gellért fixa ideájáról van szó, hogy mivel egyszer kértem tőle gyógyszert a fejfájásom miatt így én mindig, álladóan gyógyszerre iszom ? Nos a "mindig" és az "állandóan" nem állja meg a helyét, de a fenti körölmények figyelembevételéve volt már ilyen alkalom :D Nem erre gondoltam, sztem Anti sem :P (bár ez is megérne egy misét ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Nem erre gondoltam, sztem Anti sem :D (bár ez is megérne egy misét :D ) :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Nem erre gondoltam, sztem Anti sem :P (bár ez is megérne egy misét ;) ) De mi van még, ami velem és az alkohollal kapcsolatos ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 De mi van még, ami velem és az alkohollal kapcsolatos ? :P Amikre nem elméxel... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Amikre nem elméxel... :D ;) Akkor légy oly kedves felhomályosítani, hogy legközelebb ne kelljen ezen összetevőt/összetevőket figyelmen kivűl hagyni a mérleg megvonásánál :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Most amúgy Gellért fixa ideájáról van szó, hogy mivel egyszer kértem tőle gyógyszert a fejfájásom miatt így én mindig, álladóan gyógyszerre iszom ? Nos a "mindig" és az "állandóan" nem állja meg a helyét, de a fenti körölmények figyelembevételéve volt már ilyen alkalom :D ;) :D bár szerinted én meg alkoholista vagyok szóval fifty-fifty :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 bár pont nem az én fixa ideám de majd a misén megbeszéljük :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 :P ;) bár szerinted én meg alkoholista vagyok szóval fifty-fifty :D :D :D De hát te tényleg az vagy :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Állbert, Lehetne arról szó, hogy eltárolsz nekem néhány felnit ? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 De hát te tényleg az vagy :D :P :D nem vagyok az csak szeretem a piát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Vagyunk így egy páran. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Állbert, Lehetne arról szó, hogy eltárolsz nekem néhány felnit ? :D ;) Persze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Persze. Köszönöm, akkor majd felhiiiiiilak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 jó kis programnak tűnik, nevezhetnénk is .... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 jó kis programnak tűnik, nevezhetnénk is .... :D Igazuk van. Viszont 600autó? Ennek a felét mi megtöltenénk csütörtökön. Szombaton meg nincs tali (eddig) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Igazuk van. Viszont 600autó? Ennek a felét mi megtöltenénk csütörtökön. Szombaton meg nincs tali (eddig) 500 ft/autóért? töküres lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Ettől függetlenül kéne tolni valamikor egy baráti gokartmókát...rajtrácsról rajtolós vérremenőst...múltkor Viktorékkal bazi jót mókáztunk... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Ettől függetlenül kéne tolni valamikor egy baráti gokartmókát... igenigen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Ettől függetlenül kéne tolni valamikor egy baráti gokartmókát...rajtrácsról rajtolós vérremenőst...múltkor Viktorékkal bazi jót mókáztunk... :P :D Velem nem járnátok jól, kikerülnélek benneteket dagadtak :D igenigen ;) Igenigen kaptál püt persze biztos észrevetted és nem is sürgős úgyhogy nem tudom hogy miért szólok itt külön de azért szólok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Velem nem járnátok jól, kikerülnélek benneteket dagadtak :D Lehet jönni bizonyítani... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Lehet jönni bizonyítani... :D Viszek százas csomag papírzsepit remélem kettőtöknek elég lesz annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Viszek százas csomag papírzsepit remélem kettőtöknek elég lesz annyi. Úgy se jössz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Úgy se jössz... :D "Valamikor"? De megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Viszek százas csomag papírzsepit remélem kettőtöknek elég lesz annyi. Anti nem eszik zsepit, de megnézem, ahogy te megküzdesz vele :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Viszek százas csomag papírzsepit remélem kettőtöknek elég lesz annyi. Antin kivül ki a másik? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts