Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,3k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Ha haza nem is, de új otthont lelt....ismét :D

És ismét Albert közreműködésével ;) :P

Jól szétoltottuk ráadásul téged még meg is etetett. Engem meg a második költöztetés után etettek meg rántottsajttal meg palacsintával.

Elküldve
Jól szétoltottuk ráadásul téged még meg is etetett. Engem meg a második költöztetés után etettek meg rántottsajttal meg palacsintával.

Hűű... hol van ez a rántott sajt meg palacsinta? :D ;) :P

Elküldve
Hűű... hol van ez a rántott sajt meg palacsinta? :D :D :D

Szegény csaj arra vágyik, hogy valaki megdugja...ti meg csak költöztettek, meg kajálni jártok oda...

Fatökű banda... :D ;) :P

Elküldve
Szegény csaj arra vágyik, hogy valaki megdugja...ti meg csak költöztettek, meg kajálni jártok oda...

Hogy szívna el téged a fűbokor

Amúgy biztos így van csak kérdés ki az a valaki :D

Elküldve

Pont az a marharonda tipus, aki bárkivel csak legyen már valami :D :D

De ha meg vagy győzödve arról, hogy te mindent kristisztán látsz, akkor a lehetőség adott, csak élned kell vele :D :D :P

Elküldve

Nem úszzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa meg a vacsimeghívásodat, ehhez ragaszkodom :D ;) :P :D

Elküldve
Pont az a marharonda tipus, aki bárkivel csak legyen már valami :D ;)

De ha meg vagy győzödve arról, hogy te mindent kristisztán látsz, akkor a lehetőség adott, csak élned kell vele :P :D :D

Köszi...nekem már volt benne részem...hagyok nektek is néminemű lehetőséget... :D :D :P :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.