Tibi4 Elküldve Szeptember10, 2008 Elküldve Szeptember10, 2008 Sziasztok! 4 évesnél idősebb benzines Astra vagy Corsa tulajdonosoik segítségét szeretném kérni. Ha valakinek van ilyen autója írjon az alábbi címre opoeles3@freemail.hu köszi
WFefe Elküldve Szeptember10, 2008 Elküldve Szeptember10, 2008 Tibi4 írta: Sziasztok! 4 évesnél idősebb benzines Astra vagy Corsa tulajdonosoik segítségét szeretném kérni. Ha valakinek van ilyen autója írjon az alábbi címre opoeles3@freemail.hu köszi Te most tényleg miden létező topicba be fogod ezt írni? <_<
hening Elküldve Szeptember10, 2008 Elküldve Szeptember10, 2008 WFefe írta: Te most tényleg miden létező topicba be fogod ezt írni? <_< Be. :huh: Hozzánk is beírta. :D
WFefe Elküldve Szeptember10, 2008 Elküldve Szeptember10, 2008 hening írta: Be. <_< Hozzánk is beírta. :huh: Az ilyen emberek rombolják le a jó közérzetem :D Ma még úgysem történt velem semmi sem ami pozitív lett volna.
coupe Elküldve Szeptember10, 2008 Elküldve Szeptember10, 2008 Még ki is töröltem volna...de mivel mindegyikre reagáltak legalább 2en így kb 50hozzászólást kellene kitörölni <_<
WFefe Elküldve Szeptember10, 2008 Elküldve Szeptember10, 2008 coupe írta: Még ki is töröltem volna...de mivel mindegyikre reagáltak legalább 2en így kb 50hozzászólást kellene kitörölni :huh: Bocsi <_<
coupe Elküldve Szeptember10, 2008 Elküldve Szeptember10, 2008 WFefe írta: Bocsi <_< Nincs semmi..... :huh: Küldtem neki pü-t remélem többször nem fordul elő.......
yooccoo Elküldve Szeptember10, 2008 Elküldve Szeptember10, 2008 én meg majd küldök mélt, de bentről nem érem el a citromailt <_<
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2008 Elküldve Szeptember10, 2008 Mondjuk én ha kérnék, akkor megjelölném pár szóban miről is lenne szó <_< Node....nem vagyunk egyformák :huh:
Gabo Elküldve Szeptember12, 2008 Elküldve Szeptember12, 2008 mélykék76 írta: Mondjuk én ha kérnék, akkor megjelölném pár szóban miről is lenne szó :huh: Node....nem vagyunk egyformák :D Azért mert TE mélyen benne vagy! :D :lol: <_<
mélykék76 Elküldve Szeptember12, 2008 Elküldve Szeptember12, 2008 http://www.aborfesztival.hu/index.php?page...p;id=42&a=0 Páran asszem kinézünk <_<
opel16v Elküldve Szeptember13, 2008 Elküldve Szeptember13, 2008 mélykék76 írta: http://www.aborfesztival.hu/index.php?page...p;id=42&a=0 Páran asszem kinézünk <_< Én tegnap voltam :huh: Nagyon bebaxtam :lol: Szal jó hely :D 2200ft a beugró, plusz kell kóstolójegyeket venni. ezek darabja 100ft, és általában 3-8db jegy kell egy dl borért, az értékétől függően. Beugróhoz kap mindenki egy nyakba akasztható poharat, abba kell kérni a borokat, minden helyen ki is öblítik a bor beletöltése előtt. Nekem sikerült tegnap 6000ft-ot elinni, nem bántam meg :D Amit nagyon ajánlok: Szicíliai borvidék, ezen belül is a legjobb standjuk a duna felőli teraszon a palotához közelebb, az árkád átjárónál van közvetlenül. Ott a legjobb amit tegnap sikerült innom, a kéküveges Moscato, édes fehérbor, nagyon különleges, de nem annyira drága :P A másik nagyon jó hely az új-zélandi stand volt, ugyanennek a terasznak a duna felőli szélénél. Ott a Chardonnay-Marlborough bort ajánlom mindenki figyelmébe, szintén nem túl drága, de nagyon ott van a szeren! :D Igaz hogy 11ig van írva a nyitvatartás, de minket csak fél1kor vágtak ki a biztonságiak, mint macskát szarni :D Addig lehetett is találni bőven még nyitva tartó standokat :D Emberből iszonyat sok volt, a bejutáshoz fél órás sorbaállás volt a pénztáraknál. Szerintem ma még több lesz.
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2008 Elküldve Szeptember13, 2008 opel16v írta: Én tegnap voltam <_< Nagyon bebaxtam :lol: Szal jó hely :D 2200ft a beugró, plusz kell kóstolójegyeket venni. ezek darabja 100ft, és általában 3-8db jegy kell egy dl borért, az értékétől függően. Beugróhoz kap mindenki egy nyakba akasztható poharat, abba kell kérni a borokat, minden helyen ki is öblítik a bor beletöltése előtt. Nekem sikerült tegnap 6000ft-ot elinni, nem bántam meg :huh: Amit nagyon ajánlok: Szicíliai borvidék, ezen belül is a legjobb standjuk a duna felőli teraszon a palotához közelebb, az árkád átjárónál van közvetlenül. Ott a legjobb amit tegnap sikerült innom, a kéküveges Moscato, édes fehérbor, nagyon különleges, de nem annyira drága :D A másik nagyon jó hely az új-zélandi stand volt, ugyanennek a terasznak a duna felőli szélénél. Ott a Chardonnay-Marlborough bort ajánlom mindenki figyelmébe, szintén nem túl drága, de nagyon ott van a szeren! ;) Igaz hogy 11ig van írva a nyitvatartás, de minket csak fél1kor vágtak ki a biztonságiak, mint macskát szarni :D Addig lehetett is találni bőven még nyitva tartó standokat :D Emberből iszonyat sok volt, a bejutáshoz fél órás sorbaállás volt a pénztáraknál. Szerintem ma még több lesz. Ma akkor gondolom nem akarsz mozdulni :D Lehet, már napközben felnézem, Albert mánn vót ma ott, ha jól értettem :P
opel16v Elküldve Szeptember13, 2008 Elküldve Szeptember13, 2008 mélykék76 írta: Ma akkor gondolom nem akarsz mozdulni <_< Lehet, már napközben felnézem, Albert mánn vót ma ott, ha jól értettem :huh: Este ha lesz bulérosz, akkor lesz losz lobogosz bulérosz mucsácsosz! :D Szal éééted :D
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2008 Elküldve Szeptember13, 2008 opel16v írta: Este ha lesz bulérosz, akkor lesz losz lobogosz bulérosz mucsácsosz! :D Szal éééted :D Szerintem nem kellne boroznod, ha ezt sem bírod <_< :huh: Morissons, tehát készülj :lol: :D :D :P
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2008 Elküldve Szeptember13, 2008 Na akkor most hogy is mikor mi mit ki merre meddig???? <_<
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2008 Elküldve Szeptember13, 2008 Atommanó írta: Na akkor most hogy is mikor mi mit ki merre meddig???? <_< Ti nem jöttök mert szar az idő nemde ? :huh: :D :D Este. Ha felmegyek, akkor csak azért teszem, hogy legyen belépőnk :lol:
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2008 Elküldve Szeptember13, 2008 mélykék76 írta: Ti nem jöttök mert szar az idő nemde ? <_< :huh: :D Este. Ha felmegyek, akkor csak azért teszem, hogy legyen belépőnk :D Mondtam, hogy ha szar... Akkor este ott kezdünk??? és utána Morgó???
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2008 Elküldve Szeptember13, 2008 Atommanó írta: Mondtam, hogy ha szar... Akkor este ott kezdünk??? és utána Morgó??? met.hu rabságában éltek, tépjétek le a láncaitokat <_< :huh: :D Szerintem így kellene :D Elugrom Alberthez a géptetőért, felhívom Norbit. Majd referálok :lol:
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2008 Elküldve Szeptember13, 2008 Szerintem Nikiék is kijönnének üdítőzni... <_<
Albert Elküldve Szeptember13, 2008 Elküldve Szeptember13, 2008 mélykék76 írta: Lehet, már napközben felnézem, Albert mánn vót ma ott, ha jól értettem :D <_< nem. Igazából nem is szeretnék menni most már. Jobban kultiválnék egy nyugodt borozást valakinél :huh: Van egy üveg Vincze rozém meg egy üveg olacbó hozott fehérem kezdésnek.
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2008 Elküldve Szeptember13, 2008 Jó lenne tudni, hogy még is mikor...mert Dettinek idő mire összeszedi magát... <_<
opel16v Elküldve Szeptember13, 2008 Elküldve Szeptember13, 2008 Atommanó írta: Jó lenne tudni, hogy még is mikor...mert Dettinek idő mire összeszedi magát... <_< azé szóljatok, mert ha sikerül addigra összeszednem magam, még lehet én is kinéznék egy kis (F)utóhatásra oda a várba. Bár komplett anyagi és agyi csőd, de gyóóóvóóót tegnap :huh:
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2008 Elküldve Szeptember13, 2008 opel16v írta: azé szóljatok, mert ha sikerül addigra összeszednem magam, még lehet én is kinéznék egy kis (F)utóhatásra oda a várba. Bár komplett anyagi és agyi csőd, de gyóóóvóóót tegnap <_< Jó de úgy készülj, hogy onnan megyünk a Morgóba tovább... :huh:
Albert Elküldve Szeptember13, 2008 Elküldve Szeptember13, 2008 Atommanó írta: Jó de úgy készülj, hogy onnan megyünk a Morgóba tovább... <_< az mi?
Recommended Posts