Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sziasztok! 4 évesnél idősebb benzines Astra vagy Corsa tulajdonosoik segítségét szeretném kérni. Ha valakinek van ilyen autója írjon az alábbi címre

opoeles3@freemail.hu

köszi

• Hozzászólások 3,3k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
  Tibi4 írta:
Sziasztok! 4 évesnél idősebb benzines Astra vagy Corsa tulajdonosoik segítségét szeretném kérni. Ha valakinek van ilyen autója írjon az alábbi címre

opoeles3@freemail.hu

köszi

Te most tényleg miden létező topicba be fogod ezt írni? <_<

Elküldve
  hening írta:
Be. <_< Hozzánk is beírta. :huh:

Az ilyen emberek rombolják le a jó közérzetem :D Ma még úgysem történt velem semmi sem ami pozitív lett volna.

Elküldve
  coupe írta:
Még ki is töröltem volna...de mivel mindegyikre reagáltak legalább 2en így kb 50hozzászólást kellene kitörölni :huh:

Bocsi <_<

Elküldve
  mélykék76 írta:
Mondjuk én ha kérnék, akkor megjelölném pár szóban miről is lenne szó :huh:

Node....nem vagyunk egyformák :D

Azért mert TE mélyen benne vagy! :D :lol: <_<

Elküldve
  mélykék76 írta:

Én tegnap voltam :huh: Nagyon bebaxtam :lol: Szal jó hely :D

2200ft a beugró, plusz kell kóstolójegyeket venni. ezek darabja 100ft, és általában 3-8db jegy kell egy dl borért,

az értékétől függően. Beugróhoz kap mindenki egy nyakba akasztható poharat, abba kell kérni a borokat, minden

helyen ki is öblítik a bor beletöltése előtt. Nekem sikerült tegnap 6000ft-ot elinni, nem bántam meg :D

Amit nagyon ajánlok: Szicíliai borvidék, ezen belül is a legjobb standjuk a duna felőli teraszon a palotához

közelebb, az árkád átjárónál van közvetlenül. Ott a legjobb amit tegnap sikerült innom, a kéküveges Moscato,

édes fehérbor, nagyon különleges, de nem annyira drága :P A másik nagyon jó hely az új-zélandi stand volt,

ugyanennek a terasznak a duna felőli szélénél. Ott a Chardonnay-Marlborough bort ajánlom mindenki figyelmébe,

szintén nem túl drága, de nagyon ott van a szeren! :D Igaz hogy 11ig van írva a nyitvatartás, de minket csak fél1kor

vágtak ki a biztonságiak, mint macskát szarni :D Addig lehetett is találni bőven még nyitva tartó standokat :D

Emberből iszonyat sok volt, a bejutáshoz fél órás sorbaállás volt a pénztáraknál. Szerintem ma még több lesz.

Elküldve
  opel16v írta:
Én tegnap voltam <_< Nagyon bebaxtam :lol: Szal jó hely :D

2200ft a beugró, plusz kell kóstolójegyeket venni. ezek darabja 100ft, és általában 3-8db jegy kell egy dl borért,

az értékétől függően. Beugróhoz kap mindenki egy nyakba akasztható poharat, abba kell kérni a borokat, minden

helyen ki is öblítik a bor beletöltése előtt. Nekem sikerült tegnap 6000ft-ot elinni, nem bántam meg :huh:

Amit nagyon ajánlok: Szicíliai borvidék, ezen belül is a legjobb standjuk a duna felőli teraszon a palotához

közelebb, az árkád átjárónál van közvetlenül. Ott a legjobb amit tegnap sikerült innom, a kéküveges Moscato,

édes fehérbor, nagyon különleges, de nem annyira drága :D A másik nagyon jó hely az új-zélandi stand volt,

ugyanennek a terasznak a duna felőli szélénél. Ott a Chardonnay-Marlborough bort ajánlom mindenki figyelmébe,

szintén nem túl drága, de nagyon ott van a szeren! ;) Igaz hogy 11ig van írva a nyitvatartás, de minket csak fél1kor

vágtak ki a biztonságiak, mint macskát szarni :D Addig lehetett is találni bőven még nyitva tartó standokat :D

Emberből iszonyat sok volt, a bejutáshoz fél órás sorbaállás volt a pénztáraknál. Szerintem ma még több lesz.

Ma akkor gondolom nem akarsz mozdulni :D

Lehet, már napközben felnézem, Albert mánn vót ma ott, ha jól értettem :P

Elküldve
  mélykék76 írta:
Ma akkor gondolom nem akarsz mozdulni <_<

Lehet, már napközben felnézem, Albert mánn vót ma ott, ha jól értettem :huh:

Este ha lesz bulérosz, akkor lesz losz lobogosz bulérosz mucsácsosz! :D

Szal éééted :D

Elküldve
  opel16v írta:
Este ha lesz bulérosz, akkor lesz losz lobogosz bulérosz mucsácsosz! :D

Szal éééted :D

Szerintem nem kellne boroznod, ha ezt sem bírod <_< :huh:

Morissons, tehát készülj :lol: :D :D :P

Elküldve
  mélykék76 írta:
Ti nem jöttök mert szar az idő nemde ? <_< :huh: :D

Este.

Ha felmegyek, akkor csak azért teszem, hogy legyen belépőnk :D

Mondtam, hogy ha szar...

Akkor este ott kezdünk??? és utána Morgó???

Elküldve
  Atommanó írta:
Mondtam, hogy ha szar...

Akkor este ott kezdünk??? és utána Morgó???

met.hu rabságában éltek, tépjétek le a láncaitokat <_< :huh: :D

Szerintem így kellene :D

Elugrom Alberthez a géptetőért, felhívom Norbit.

Majd referálok :lol:

Elküldve
  mélykék76 írta:
Lehet, már napközben felnézem, Albert mánn vót ma ott, ha jól értettem :D

<_< nem.

Igazából nem is szeretnék menni most már. Jobban kultiválnék egy nyugodt borozást valakinél :huh:

Van egy üveg Vincze rozém meg egy üveg olacbó hozott fehérem kezdésnek.

Elküldve
  Atommanó írta:
Jó lenne tudni, hogy még is mikor...mert Dettinek idő mire összeszedi magát... <_<

azé szóljatok, mert ha sikerül addigra összeszednem magam, még lehet én is kinéznék

egy kis (F)utóhatásra oda a várba. Bár komplett anyagi és agyi csőd, de gyóóóvóóót tegnap :huh:

Elküldve
  opel16v írta:
azé szóljatok, mert ha sikerül addigra összeszednem magam, még lehet én is kinéznék

egy kis (F)utóhatásra oda a várba. Bár komplett anyagi és agyi csőd, de gyóóóvóóót tegnap <_<

Jó de úgy készülj, hogy onnan megyünk a Morgóba tovább... :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.