Kacsero Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 én meg láttalak a szarvason a lámpánál állni :lol: a piac felől fordultam jobbra a kadettal...fel akartalak hívni aztán rájöttem h nincs meg a számod :lol: -jah és az XVIII.ker Loretta autóját láthattad, ott dolgozik...és ha volt mellette egy piros Astra Van akkor az Hic-é volt :lol: Valószínű, mert arra voltam... annyira egybefolyik a XVIII.- és XIX.- ker, hogy sose tudom, melyiknek hol a vége-eleje... :D Hic autója nem volt ott... azt még régebben láttam arra...de lehet hogy pont ott...annyira nem emléxem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Valószínű, mert arra voltam... annyira egybefolyik a XVIII.- és XIX.- ker, hogy sose tudom, melyiknek hol a vége-eleje... :lol: igen, itt Pesten nem úgy van mint nálatok h település kezdete és vége tábla :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 igen, itt Pesten nem úgy van mint nálatok h település kezdete és vége tábla :lol: :D hehehe.... :D amúgy, tudom, mert ott nőttem fel... :lol: :D szóval ismerem a környéket, de a kerületek akkor is egymásba folynak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 hehehe.... :D amúgy, tudom, mert ott nőttem fel... :lol: :D szóval ismerem a környéket, de a kerületek akkor is egymásba folynak... :D nem is tudtam h földik vagyunk :lol: hova jártál suliba? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 hova jártál suliba? :lol: Suliba? :lol: Ez ilyen beugratós kérdés volt mint a rendőröknek: "Tudják hogy van ez maguk is voltak egyetemisták!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 nem is tudtam h földik vagyunk :lol: hova jártál suliba? :lol: :D na igen, kicsi a világ... :lol: Suliba már nem oda jártam, hanem már ide kecsóra...de ott születtem, a XIX. kerben, és Pestszentimrén laktam, oda is jártam ovodába... Eke utca... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Eke utca... :lol: és még működik is az az ovi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 és még működik is az az ovi :lol: lehetséges... már lassan 30 év eltelt, hogy oda jártam.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 lehetséges... már lassan 30 év eltelt, hogy oda jártam.... :lol: tuti, ma voltam arra Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 20adikán gondolom egymást taposták az ovisok :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 20adikán gondolom egymást taposták az ovisok :lol: :lol: :D :D jah a végén tömegoszlatás is volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 tuti, ma voltam arra akkó meg minek kérdezted? :lol: Gondolom a pályán voltál... ott volt régebben is ilyenkor az "ünneplés" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 jah a végén tömegoszlatás is volt :lol: Lenyúltad valami fejes gyerkőcének a nyalókáját miiiiii ? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Az Eke utcából mondjuk egyenes az út Kecsóra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Az Eke utcából mondjuk egyenes az út Kecsóra :lol: azért te sem a belvárosban laksz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 azért te sem a belvárosban laksz :lol: Ez való igaz, de Kecsóval ellentétben nem kell kétszer tankolnom amíg hazaérek (a kis 5 lityós kannába):lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Ez való igaz, de Kecsóval ellentétben nem kell kétszer tankolnom amíg hazaérek (a kis 5 lityós kannába):lol: Mackosajt meg csak olvas és mélyen hallgat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 tuti, ma voltam arra És építettél szép homoksütipogácsát, megdícsért az óvónéni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Egy hozzáértő meg tudná nekem nézni ezt az autót: Omega Gyanúsan olcsó, és ez első lökös alja vmiért nincs színrefújva. Kérdés, hogy mekkorát kapott az eleje, esetleg motorolaj a gyertyapipák helyénél. Ha vki megnézné, lehet, hogy megspórolna egy felesleges pesti utat. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Egy hozzáértő meg tudná nekem nézni ezt az autót: Omega Gyanúsan olcsó, és ez első lökös alja vmiért nincs színrefújva. Kérdés, hogy mekkorát kapott az eleje, esetleg motorolaj a gyertyapipák helyénél. Ha vki megnézné, lehet, hogy megspórolna egy felesleges pesti utat. Előre is köszi. Nem értek hozzá és munkaidőben van nyitva. De ha az ottlakók (akik ráadásul egyáltalán nem vagy csak alig vagy csak néha dolgoznak :lol: ) nem vállalják megtekintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Mackosajt meg csak olvas és mélyen hallgat :lol: ezt csak most vettem észre. Ez mi lenne? :lol: Vagy nálam van a hiba a készülékben, vagy nem tom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 és még működik is az az ovi :lol: Még frissek az emlékeid? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 ezt csak most vettem észre. Ez mi lenne? :lol: Vagy nálam van a hiba a készülékben, vagy nem tom. Amikor Gelkó az oviról, akkor te is itt voltál, csak nem véstél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Sziasztok! Lenne 1 kérdésem! Van esetleg valakinek ismije útlevél ügyben? <_< S.O.S -ben kellene intéznem az útlevelem, mert lejárt, és jöv7végén szeretnék kimenni a szerbiai opeltalira, de itt annyi idő alatt már nem tudják elintézni az érvényesítést! Választ pü-ben lehet küldeni! :huh: THX előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 A Pólus Centerben van ilyen esetre S.O.S. ügyintézés...de egyéb infót nem tok... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts