mélykék76 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Balatonfüreden napozni viszont határozottan nem volt rossz :) Mééééééé volt tegnap este kikapolcsolva a telefonod ? Hic küldött neked valamit, ami nálam van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Mééééééé volt tegnap este kikapolcsolva a telefonod ? Hic küldött neked valamit, ami nálam van :) A tegnap estével kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ dejó hurráhurráhurráhurráhurrá. Most nem tudok elmenni érte mert a cégnél van a kocsim bezárva a kertbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 A tegnap estével kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ dejó hurráhurráhurráhurráhurrá. Most nem tudok elmenni érte mert a cégnél van a kocsim bezárva a kertbe. De ilyen korán ? :D :D Majd lekesőbb Lurdy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 De ilyen korán ? :D :D Majd lekesőbb Lurdy :D Ezt nem értem :) Hétfő este fél nyolc körül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Top Gear, Fiat 500, Budapest :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 ....Tudnál nekem abban segíteni, hogy beirnád légyszi a topicba, hogy: "Szeretnék kijutni a találkozóra. Ezért kérdezném, hogy lenne-e valakinél még hely. Költségekbe beszállok. 13.kerben lakom, de szinte bárhova oda megyek, ahova metró, villamos elvisz. Kérem Írjon PÜ-t aki tud segíteni" Üdv, Colin http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=1274.... Valaki el tudná fuvarozni Colin-t a talira ? Én még nem tudom, hogy pontosan mikor megyek oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Top Gear, Fiat 500, Budapest :D Egyik kedvenc műsorom. Ez a tavalyi évadban volt, de én is nagyot néztem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Valaki el tudná fuvarozni Colin-t a talira ? Én még nem tudom, hogy pontosan mikor megyek oda. ez msot lurdy-tali vagy a szombati? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 ez msot lurdy-tali vagy a szombati? Szombati tali lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 ez msot lurdy-tali vagy a szombati? Szombati. Én sajnos még az is kérdéses, hogy megyek e, úgyhogy nem ajánlkoztam :D szerk. ezen a héten a Lurdy tali is kimarad, na de majd jövő héten... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jratkai Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Elcserélnéd velem a fehér Astra G ajtóidat feketére? Vettem egy fekete metál 2006. októberi 5 ajtós Astrát (elektromos tükrös), és elcserélném fehérre az ajtóit, esetleg a motorháztetőt is. Így mindkettőnk autója egyedivé válna. :D Képek az autóról; egy apró karc van csak a motorháztetőn, képek mutatják; és a teljeskörű felméréskor készített adatlap arról, hogy melyik karosszéria elemen hány mikrométer vastagságú a festék (ebből lehet tudni, hogy sérülésmentes): http://picasaweb.google.hu/jratkaihi/Astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Csöppet esik a hó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Csöppet esik a hó :D Ja. Sanyi, Józsi, meg a Benyó nem áll a helyzet magaslatán... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 kikérem magamnak, a Józsi egészen tűrhető volt a többihez képest :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 kikérem magamnak, a Józsi egészen tűrhető volt a többihez képest :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Csöppet esik a hó :D Ma reggel 1/4 6-kor a IV. kerben megint esett :D Örültem neki induláskor, hogy hóesésben kell hazajönnöm nyárigumival, de szerencsére a körútnál már száraz volt az út, egészen hazáig Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ma reggel 1/4 6-kor a IV. kerben megint esett :D Örültem neki induláskor, hogy hóesésben kell hazajönnöm nyárigumival, de szerencsére a körútnál már száraz volt az út, egészen hazáig Na akkor szerencsésen hazaértél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Na akkor szerencsésen hazaértél! Ja, 2:30 perc háztól házig, nemúgy mint felfelé (3:15 :D ) De jó lenne, ha nem itt kevernél, hanem a "Mediterrán"-ban! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ja, 2:30 perc háztól házig, nemúgy mint felfelé (3:15 :D ) De jó lenne, ha nem itt kevernél, hanem a "Mediterrán"-ban! :D :D Az egész gyors. Bagoly monnya verébnek :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Az egész gyors. Táblától tábláig 1:50 körül. Pedig annyira nem is toltam neki, mintha jobban toltam volna (ja, és nem is autópályáztam) :D Ennyit számít, ha nincs olyan nagy forgalom Bagoly monnya verébnek :D :D :D Nem. Moderátor monnya egy mezei felhasználónak (na jó, egy klubtagnak)! :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Amióta készen lett az M7 folytatása, alig több mint másfél óra alatt lent vagyok Kaposváron, kényelmes tempóban :D Völgyhíd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Hát, ja. Jó dolog ez az ótópálya, de Pécs felé még mindig csak gyenge 60km van belőle, és Érdnél ugyanúgy megszívod vele a körforgalmakat, szóval ezért nem veszek matricát. Esetleg az M7-re érné meg Siófok-Dombóvár felé, de a korai reggeli órákban nem érdemes, mert a 6-oson is lehet haladni, igaz elég sok a korlátozás, meg elég szar az út Dunaújvárosig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 lesz nemsokára annak is folytatása :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Völgyhíd :D Igen amikor átadták végig lehetett rajta sétálni. Nagyon szép a kilátás róla, Tihany egy szigetnek látszik. De sajna elhaladva semmit nem lehet látni a korláttól, és megállni is tilos az elején ahol van hely, ráadásul be van kamerázva, és feljelentik aki megáll. Hazafelé jövet is gyönyrű szép a látvány mielőtt rámész a hídra, azon a lejtőn. Nagyon nagy kár hogy nem lehetett azt megoldani ha már nemtomhánytízmilliárdot ráköltöttek hogy legalább egy keskeny járdát (vagy neadjisten bringautat) tegyenek a balatoni oldalra, hogy lásson a p@raszt. De tény hogy örülünk neki hogy van, valóban Kaposvárra másfél óra leérni ha megyünk Kojakhoz talira :D lesz nemsokára annak is folytatása :D Ki tudnád fejteni picivel bővebben? Meddig fog tartani és mikor készül el? Buda felé is közelebb hozzák a pálya elejét? Mert tudtommal még a Di-Fernél kezdődik. Próbáltam neten nézni de nem találtam róla semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 De sajna elhaladva semmit nem lehet látni a korláttól Ki tudnád fejteni picivel bővebben? Meddig fog tartani és mikor készül el? Buda felé is közelebb hozzák a pálya elejét? Mert tudtommal még a Di-Fernél kezdődik. Próbáltam neten nézni de nem találtam róla semmit. De le lehet látni menet közben is. :D Sokszor élvezem a tájképet 110km/h-nál is ott :D http://www.epulettar.hu/cikk/23542.aspx A szekszárdig tartó szakaszt tudtommal már építik, és 2010-ig az ígéretek szerint meglesz a pécsi szakasz is, igaz az autóút lesz. Az érdi szakaszt pedig az M0ig hozzák, azt is régóta építik már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts