mélykék76 Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Balatonfüreden napozni viszont határozottan nem volt rossz :) Mééééééé volt tegnap este kikapolcsolva a telefonod ? Hic küldött neked valamit, ami nálam van :D
Albert Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Mééééééé volt tegnap este kikapolcsolva a telefonod ? Hic küldött neked valamit, ami nálam van :) A tegnap estével kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ dejó hurráhurráhurráhurráhurrá. Most nem tudok elmenni érte mert a cégnél van a kocsim bezárva a kertbe.
mélykék76 Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 A tegnap estével kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ dejó hurráhurráhurráhurráhurrá. Most nem tudok elmenni érte mert a cégnél van a kocsim bezárva a kertbe. De ilyen korán ? :D :D Majd lekesőbb Lurdy :)
Albert Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 De ilyen korán ? :D :D Majd lekesőbb Lurdy :D Ezt nem értem :) Hétfő este fél nyolc körül?
mélykék76 Elküldve Március12, 2008 Elküldve Március12, 2008 ....Tudnál nekem abban segíteni, hogy beirnád légyszi a topicba, hogy: "Szeretnék kijutni a találkozóra. Ezért kérdezném, hogy lenne-e valakinél még hely. Költségekbe beszállok. 13.kerben lakom, de szinte bárhova oda megyek, ahova metró, villamos elvisz. Kérem Írjon PÜ-t aki tud segíteni" Üdv, Colin http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=1274.... Valaki el tudná fuvarozni Colin-t a talira ? Én még nem tudom, hogy pontosan mikor megyek oda.
Stefan Elküldve Március12, 2008 Elküldve Március12, 2008 Top Gear, Fiat 500, Budapest :D Egyik kedvenc műsorom. Ez a tavalyi évadban volt, de én is nagyot néztem :D
yooccoo Elküldve Március12, 2008 Elküldve Március12, 2008 Valaki el tudná fuvarozni Colin-t a talira ? Én még nem tudom, hogy pontosan mikor megyek oda. ez msot lurdy-tali vagy a szombati?
mélykék76 Elküldve Március12, 2008 Elküldve Március12, 2008 ez msot lurdy-tali vagy a szombati? Szombati tali lenne.
Stefan Elküldve Március12, 2008 Elküldve Március12, 2008 ez msot lurdy-tali vagy a szombati? Szombati. Én sajnos még az is kérdéses, hogy megyek e, úgyhogy nem ajánlkoztam :D szerk. ezen a héten a Lurdy tali is kimarad, na de majd jövő héten... :D
jratkai Elküldve Március14, 2008 Elküldve Március14, 2008 Elcserélnéd velem a fehér Astra G ajtóidat feketére? Vettem egy fekete metál 2006. októberi 5 ajtós Astrát (elektromos tükrös), és elcserélném fehérre az ajtóit, esetleg a motorháztetőt is. Így mindkettőnk autója egyedivé válna. :D Képek az autóról; egy apró karc van csak a motorháztetőn, képek mutatják; és a teljeskörű felméréskor készített adatlap arról, hogy melyik karosszéria elemen hány mikrométer vastagságú a festék (ebből lehet tudni, hogy sérülésmentes): http://picasaweb.google.hu/jratkaihi/Astra
Stefan Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 Csöppet esik a hó :D Ja. Sanyi, Józsi, meg a Benyó nem áll a helyzet magaslatán... :D
yooccoo Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 kikérem magamnak, a Józsi egészen tűrhető volt a többihez képest :D
Gelko Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 kikérem magamnak, a Józsi egészen tűrhető volt a többihez képest :D :D :D :D :D
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Csöppet esik a hó :D Ma reggel 1/4 6-kor a IV. kerben megint esett :D Örültem neki induláskor, hogy hóesésben kell hazajönnöm nyárigumival, de szerencsére a körútnál már száraz volt az út, egészen hazáig
gergolabs Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Ma reggel 1/4 6-kor a IV. kerben megint esett :D Örültem neki induláskor, hogy hóesésben kell hazajönnöm nyárigumival, de szerencsére a körútnál már száraz volt az út, egészen hazáig Na akkor szerencsésen hazaértél!
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Na akkor szerencsésen hazaértél! Ja, 2:30 perc háztól házig, nemúgy mint felfelé (3:15 :D ) De jó lenne, ha nem itt kevernél, hanem a "Mediterrán"-ban! :D :D
gergolabs Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Ja, 2:30 perc háztól házig, nemúgy mint felfelé (3:15 :D ) De jó lenne, ha nem itt kevernél, hanem a "Mediterrán"-ban! :D :D Az egész gyors. Bagoly monnya verébnek :D :D :D
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Az egész gyors. Táblától tábláig 1:50 körül. Pedig annyira nem is toltam neki, mintha jobban toltam volna (ja, és nem is autópályáztam) :D Ennyit számít, ha nincs olyan nagy forgalom Bagoly monnya verébnek :D :D :D Nem. Moderátor monnya egy mezei felhasználónak (na jó, egy klubtagnak)! :D :D :D ;)
opel16v Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Amióta készen lett az M7 folytatása, alig több mint másfél óra alatt lent vagyok Kaposváron, kényelmes tempóban :D Völgyhíd :D
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Hát, ja. Jó dolog ez az ótópálya, de Pécs felé még mindig csak gyenge 60km van belőle, és Érdnél ugyanúgy megszívod vele a körforgalmakat, szóval ezért nem veszek matricát. Esetleg az M7-re érné meg Siófok-Dombóvár felé, de a korai reggeli órákban nem érdemes, mert a 6-oson is lehet haladni, igaz elég sok a korlátozás, meg elég szar az út Dunaújvárosig.
Albert Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Völgyhíd :D Igen amikor átadták végig lehetett rajta sétálni. Nagyon szép a kilátás róla, Tihany egy szigetnek látszik. De sajna elhaladva semmit nem lehet látni a korláttól, és megállni is tilos az elején ahol van hely, ráadásul be van kamerázva, és feljelentik aki megáll. Hazafelé jövet is gyönyrű szép a látvány mielőtt rámész a hídra, azon a lejtőn. Nagyon nagy kár hogy nem lehetett azt megoldani ha már nemtomhánytízmilliárdot ráköltöttek hogy legalább egy keskeny járdát (vagy neadjisten bringautat) tegyenek a balatoni oldalra, hogy lásson a p@raszt. De tény hogy örülünk neki hogy van, valóban Kaposvárra másfél óra leérni ha megyünk Kojakhoz talira :D lesz nemsokára annak is folytatása :D Ki tudnád fejteni picivel bővebben? Meddig fog tartani és mikor készül el? Buda felé is közelebb hozzák a pálya elejét? Mert tudtommal még a Di-Fernél kezdődik. Próbáltam neten nézni de nem találtam róla semmit.
opel16v Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 De sajna elhaladva semmit nem lehet látni a korláttól Ki tudnád fejteni picivel bővebben? Meddig fog tartani és mikor készül el? Buda felé is közelebb hozzák a pálya elejét? Mert tudtommal még a Di-Fernél kezdődik. Próbáltam neten nézni de nem találtam róla semmit. De le lehet látni menet közben is. :D Sokszor élvezem a tájképet 110km/h-nál is ott :D http://www.epulettar.hu/cikk/23542.aspx A szekszárdig tartó szakaszt tudtommal már építik, és 2010-ig az ígéretek szerint meglesz a pécsi szakasz is, igaz az autóút lesz. Az érdi szakaszt pedig az M0ig hozzák, azt is régóta építik már.
Recommended Posts