mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Csak nem tart reggelig... Redi? B7? :) Előtte ivás Nálad? Ha ma még tudok venni videókártyát, akkor kell még pár cucc után kajtatnom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Mindent megittál a multkor :) Áá nem vagyok én olyan :) Amúgy ma nem fogok mert kocsival megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 B7? Hát hol pocsék, hol nagyon jó zene volt. Aztán a nomercy - regina kombónál eljöttünk fél három felé. Picit többet vártam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Morrisons 2 király :D :lol: :lol: Hátul lehet komolyan szeleteni - ehhez már egészestésverzónbanszemélyszerintöregvagyok -, fő tánctéren pedig Morrisons1 kb. Mondjuk a ruhatárat befelé és kifelé alig leltem, de ezt írjuk az újdonság és az 1 személyes pródzsekt számlájára :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Morrisons 2 király :lol: :lol: :lol: Hátul lehet komolyan szeleteni - ehhez már egészestésverzónbanszemélyszerintöregvagyok -, fő tánctéren pedig Morrisons1 kb. Mondjuk a ruhatárat befelé és kifelé alig leltem, de ezt írjuk az újdonság és az 1 személyes pródzsekt számlájára :) :) :) Vén fejed ellenére egész jól bírod a bulizást :D Nekem anno amikor kb 5 éve voltam ott nem jött be mert nem kaptam levegőt olyan sűrű cigifüst volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Philostrat Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Sziasztok eladó sorba került:Opel Astra F TDI ISUZU motoros 93.06 került forgalomba 183ekm-rel.Króm tükrök, Pioneer mp3 lejátszó+hangszórók. vonóhorog,Új téli gumik acél felnin, Műszaki 09.07.12-ig. 6-7 literes fogyasztás. Turbó, Interculer, Riasztó visszajelez a távon ha hozzányúlnak azt is jelzi mi történik. Olajcsere, szűrő, légszűrő 2 napos.Meguntam és mást akarok. 06702602345 Pest Szigethalom 600,000HUF http://philostratt.gallery.extra.hu/galler...d8fc154e1a7d5bc Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Jó a rendszáma :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 sziasztok mi a véleményetek a raceland által forgalmazott technix lengöröl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 sziasztok mi a véleményetek a raceland által forgalmazott technix lengöröl. Mutiiiiiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Albertnek bódog-bódog születésnapot :) Apropó apró. Gabinak már odaadtam egy kisebb adagot. Állítólag a használatban lévő 1 és 2 Forintos érmék 99% még erre-arra "bújkál". Legyen oly kedves mindenki körbenézni hátha lel otthon pár darabot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Albertnek bódog-bódog születésnapot :D Apropó apró. Gabinak már odaadtam egy kisebb adagot. Állítólag a használatban lévő 1 és 2 Forintos érmék 99% még erre-arra "bújkál". Legyen oly kedves mindenki körbenézni hátha lel otthon pár darabot. leltem is meg gyűjtöm is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 viszek holnap pénzt is Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 viszek holnap pénzt is Köszi-köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Albertnek bódog-bódog születésnapot :) Óhh ezexerint tegnap Te köszöntöttél először, köszi szépen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 sziasztok. képem nincs de az RS-oldalon van. gondoltam ismeritek. igazábol érdekelt volna hogy megéri a pénzét vagy sem. tényleg jövöhét csütörtökön lehet még aprot vinni? mert van még nálam 1 kevés. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
karcsi11 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Üdv mindenkinek! Újdonsült Opeles leszek. Jövő héten veszem át az Astrát, már alig várom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 az van a képen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
karcsi11 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Igen, mobillal kaptam le, mikor lefoglalóztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 sziasztok. képem nincs de az RS-oldalon van. gondoltam ismeritek. igazábol érdekelt volna hogy megéri a pénzét vagy sem. tényleg jövöhét csütörtökön lehet még aprot vinni? mert van még nálam 1 kevés. :D :D Én nem ismerem sajnos. Ühüüüüüm várjuk továbbra is az aprót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Üdv mindenkinek! Újdonsült Opeles leszek. Jövő héten veszem át az Astrát, már alig várom! :D :) És milyen autód lesz pontosan ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Lassan majd lehetünk már fent is csütörtökönként :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
karcsi11 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 G Astra Njoy Z14XE 2003 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Lassan majd lehetünk már fent is csütörtökönként :) most marha jó idő van, rossz is a 4 fal között ülni Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Én nem ismerem sajnos. Ühüüüüüm várjuk továbbra is az aprót :) :D :D hurrá. akkor viszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 most marha jó idő van, rossz is a 4 fal között ülni Balatonfüreden napozni viszont határozottan nem volt rossz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts