Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hááát kétszer pont útban voltak :huh: :lol: :)

Észre sem vettétek, hogy a 100.oldalt is megkezdtétek, és hogy Pííísta, a Te előző hsz-ed volt a 2000.-ik :D :)

• Hozzászólások 3,3k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Sziasztok !!!

Tudna ajánlani vki megbízható-korrekt autó szerelőt pest megyében (ha van Albertirsa közelében)?

Opel Corsa B 99-es 1.2 V16 hoz kellene.

Elörre is köszönöm.

Helló,

Én sajnos nem tudok Albertirsa közelében ilyen szerelőt mondani, csak Budapesten.

Kecskeméti srácok biztos tudnak náluk ajánlani valakit és az közelebb van hozzád.

Elküldve
Hááát kétszer pont útban voltak :huh: :lol: :)

Nem oyan könnyű mindekit pozicionálni és ha néha összejön, akkor sem könnyű figyelmbevenni ezt :) :D ;)

Csávókám azért nézett először, hogy ennyire konkrétan le akarod nyúlni a nőjét, vagy mivan... :D

Elküldve
Csávókám azért nézett először, hogy ennyire konkrétan le akarod nyúlni a nőjét, vagy mivan... :)

Azzal, hogy lerombolom ? :huh:

Figyelem, hogy ki hol van, csak ugye nem mindig úgy adja ki, ahogy akarom, tervezem :lol: :) :D

Elküldve
Figyelem, hogy ki hol van, csak ugye nem mindig úgy adja ki, ahogy akarom, tervezem :) :) :D

Píísta féle higanymozgáshoz sok tér kell... :huh: :lol:

Elküldve
Lelkileg szegény vagy, ha nem láttad még a Píísta féle termékenységi táncot :) :) :)

Vagymiaz.. De bármiis, KELL látni :bólogatósszmájli:

Elküldve
Ilyet ti nem csináltok nem ? :) :D

Esk át kellett vóna jönnöd.

Akkora kudik voltak itt nem tudtunk meginni egy hordó sört. Hihetetlen :)

Még átjöhetsz mer nem a hordócska nyer akkorse ha a többiek elmentek :)

Elküldve

Legutóbbi bejelentkezésed ideje: Ma, 03:19 :)

Pesta, mondtam este B7 a terv? Mondtam mert nézted a honlapot emléxem zenélt a géped. De ha jól tom nemtuttad hogy szeretnél-e jönni vagy nem.

Elküldve
Legutóbbi bejelentkezésed ideje: Ma, 03:19 :)

Pesta, mondtam este B7 a terv? Mondtam mert nézted a honlapot emléxem zenélt a géped. De ha jól tom nemtuttad hogy szeretnél-e jönni vagy nem.

Meglássuk mi lesz.

Egyenlőre egy gépet próbálok ápdételni hardwwwwwer kapcsán :)

Elküldve
Meglássuk mi lesz.

Egyenlőre egy gépet próbálok ápdételni hardwwwwwer kapcsán :)

Csak nem tart reggelig...

Redi? B7? :)

Előtte ivás Nálad? cryingwlaughter.gif

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.