mélykék76 Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 Zsoltee87 írta: Bár ha innen közelítjük meg a dolgot... Végülis a pasik miatt megyek lassan... Nálunk rendőrhölgyek nincsenek. :huh: Oké ez most jó válasz volt :lol: :)
Zsoltee Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 mélykék76 írta: Oké ez most jó válasz volt :lol: :) Megnyertem a hangszórót? :D :huh: :)
Loretta Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 mélykék76 írta: Oké ez most jó válasz volt :huh: :lol: Pedig nemis, ahányszor engem megállítottak mindig volt ott egy nőszemély! Pehhemre!
Zsoltee Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 Loretta írta: Pedig nemis, ahányszor engem megállítottak mindig volt ott egy nőszemély! Pehhemre! Nah igen, arányaiban kevés rendőrnő van magyarországon férfiakhoz képest... És gondolom azoknak is elenyésző része vonzódik a saját neméhez... Tehát hiába kacsingattál rá. :huh: :lol: :)
Loretta Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 Zsoltee87 írta: Ebből megint ki lehetne kombinálni valamit de inkább nem. :huh: :lol: :) Oké, akkor türelmesen várok. ;) Egyetlen szerencséd az hogy SUTTOGSZ, mert ha meghallottam volna.......... :) :D :D ;)
Loretta Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 Zsoltee87 írta: Nah igen, arányaiban kevés rendőrnő van magyarországon férfiakhoz képest... És gondolom azoknak is elenyésző része vonzódik a saját neméhez... Tehát hiába kacsingattál rá. :huh: :lol: :) Szerinted mennyi férfihormon van egy olyan nőben aki rendőrnek megy el?????????
Gelko Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 Loretta írta: Szerinted mennyi férfihormon van egy olyan nőben aki rendőrnek megy el????????? avagy mennyi női van :huh:
opel16v Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 Zsoltee87 írta: Nah igen, arányaiban kevés rendőrnő van magyarországon férfiakhoz képest... Vagy csak nem látod őket a rendőrautóban, mert enyhén balra vannak "bukva" :huh: :lol: Loretta írta: Szerinted mennyi férfihormon van egy olyan nőben aki rendőrnek megy el????????? NDK úszónő fííling? :) Hova tűntél ennyire? Csak nem nyaralni voltatok egy afrikai körúton? :)
Zsoltee Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 Loretta írta: Egyetlen szerencséd az hogy SUTTOGSZ, mert ha meghallottam volna.......... :lol: ;) :) :) Büntit kapok? :huh: :D
mélykék76 Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 Zsoltee87 írta: Büntit kapok? :huh: :lol: Ha mindent szétoffoltok akkor előbb-utóbb biztos :)
mélykék76 Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 Nonézdcsaknonédcsak : http://www.grain.hu/160.htm
opel16v Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 mélykék76 írta: Nonézdcsaknonédcsak : http://www.grain.hu/160.htm Lurdyhoz lehetne egy-két ívet hozni... :huh:
Stefan Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 mélykék76 írta: Nonézdcsaknonédcsak : http://www.grain.hu/160.htm Szerintem fontos lenne belevenni a minimális sebességet is, mert tök jó, hogy mehetsz a belső sávban (akár 130-al is), ha a papi a suzukival úgy is 60-al megy ott és b@szik lehúzódni a külső sávba, mert ő úgy döntött, hogy márpedig ott fog menni és a tükröt amúgy is hírből sem ismeri.
Albert Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 Stefan írta: Szerintem fontos lenne belevenni a minimális sebességet is, mert tök jó, hogy mehetsz a belső sávban (akár 130-al is), ha a papi a suzukival úgy is 60-al megy ott és b@szik lehúzódni a külső sávba, mert ő úgy döntött, hogy márpedig ott fog menni és a tükröt amúgy is hírből sem ismeri. Nem tudom mennyit járkálsz pályán, de én inkább a kamionok miatt aggódnék a helyedben. Úgy kihúzzák eléd a kormányt ha sikerült az előtte lévő kamionhoz képest 1km/h -s sebességkülönbséget elérni mint a sicc. Akár még emelkedő előtt is és akkor eltart pár percig amig megelőzi. És ha jössz mögötte 160-nal nehezen állsz meg... Most hétfőn is voltunk M1-en. Nemigen lehet 120-130-nál tartósan gyorsabban menni. És ha mégis akkoris jön egy kamion pár km múlva...
Stefan Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 Albert írta: Nem tudom mennyit járkálsz pályán, de én inkább a kamionok miatt aggódnék a helyedben. Úgy kihúzzák eléd a kormányt ha sikerült az előtte lévő kamionhoz képest 1km/h -s sebességkülönbséget elérni mint a sicc. Akár még emelkedő előtt is és akkor eltart pár percig amig megelőzi. És ha jössz mögötte 160-nal nehezen állsz meg... Most hétfőn is voltunk M1-en. Nemigen lehet 120-130-nál tartósan gyorsabban menni. És ha mégis akkoris jön egy kamion pár km múlva... Na, ez meg a másik fele. Hála Istennek ez még kevesebbszer volt velem (bár már fordult elő, aztán még rám villogott a mögöttem jövő -a hülye... nem is tudom miért nem látta, hogy mintha elöl egy k@rva nagy ponyva dudorodna... de ez már a dühöngő topik határait súrolja :huh: ), és inkább a belső sávban indokolatlanul lassan haladókkal találkozom, de mindkét dolog egyformán idegesítő szerintem.
opel16v Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 A kamionokkal nem tudsz mit kezdeni. Ez van. Erősebb és kész. És még csak nem is szabálytalan. Az öreg papák esetére meg van szabály, azaz a jobbra tartási kötelezettség, amit szoktak is írni az autópályák dinamikus tábláin állandóan. Ettől függetlenül sokan immunisak rá. Büntetni kéne, meg a médiában meglebegtetni, hogy iszonyat büntik jönnek most az ilyen papákra, és egyből kevesebb lenne :huh:
Stefan Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 opel16v írta: A kamionokkal nem tudsz mit kezdeni. Ez van. Erősebb és kész. És még csak nem is szabálytalan. Az öreg papák esetére meg van szabály, azaz a jobbra tartási kötelezettség, amit szoktak is írni az autópályák dinamikus tábláin állandóan. Ettől függetlenül sokan immunisak rá. Büntetni kéne, meg a médiában meglebegtetni, hogy iszonyat büntik jönnek most az ilyen papákra, és egyből kevesebb lenne :) Lehet tényleg elég lenne :huh: Orwell: 1984 rulez! :) :lol:
mélykék76 Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 Tegyük fel, elfogadom azt, hogy kicsit elcsánborgom a pulttól és kedves ánglus "vedégeink" beleszürcsölnek a dábül vodk aredbullomba. Oké. De a majd fullon lévő pezsgőt és sapkámat ne úgy kelljen már visszaszednem :huh: Jóóó sokat ittak, de mit gondolnak, mi van itt szabad rablás ? :lol:
Atommanó Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 mélykék76 írta: Tegyük fel, elfogadom azt, hogy kicsit elcsánborgom a pulttól és kedves ánglus "vedégeink" beleszürcsölnek a dábül vodk aredbullomba. Oké. De a majd fullon lévő pezsgőt és sapkámat ne úgy kelljen már visszaszednem :huh: Jóóó sokat ittak, de mit gondolnak, mi van itt szabad rablás ? :) Sajnos ez van...idejönnek, és azt hiszik, hogy övék a világ...nekik mindent szabad, mert pénzük van...nem véletlen utálom mindet.... :lol:
kombayn Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 Sziasztok !!! Tudna ajánlani vki megbízható-korrekt autó szerelőt pest megyében (ha van Albertirsa közelében)? Opel Corsa B 99-es 1.2 V16 hoz kellene. Elörre is köszönöm.
opel16v Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 Píísta tegnap nemzetközi estet tartott :huh: Angolok, lengyelek... :lol:
mélykék76 Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 Atommanó írta: Sajnos ez van...idejönnek, és azt hiszik, hogy övék a világ...nekik mindent szabad, mert pénzük van...nem véletlen utálom mindet.... :huh: Fiatalok voltak, nem szórták a pénzt, csak falkában jártak a pulthoz és tűnik, hogy amit ott leltek, azt a magukénak gondoltak :lol:
Atommanó Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 mélykék76 írta: Fiatalok voltak, nem szórták a pénzt, csak falkában jártak a pulthoz és tűnik, hogy amit ott leltek, azt a magukénak gondoltak :huh: Én sem pénzügyileg értem csak...hanem azért nem igazán lenne természetes, hogy pl a szállodai szobákban az angol fiatalok kifújnak 1-2 porraloltót...hát neki az... :lol:
mélykék76 Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 opel16v írta: ....lengyelek.... Hááát kétszer pont útban voltak :huh: :lol: :) Nem oyan könnyű mindekit pozicionálni és ha néha összejön, akkor sem könnyű figyelmbevenni ezt :) :D ;)
Recommended Posts