Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,3k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
  Loretta írta:
Pedig nemis, ahányszor engem megállítottak mindig volt ott egy nőszemély! Pehhemre!

Nah igen, arányaiban kevés rendőrnő van magyarországon férfiakhoz képest... És gondolom azoknak is elenyésző része vonzódik a saját neméhez... Tehát hiába kacsingattál rá. :huh: :lol: :)

Elküldve
  Zsoltee87 írta:
Ebből megint ki lehetne kombinálni valamit de inkább nem. :huh: :lol: :)

Oké, akkor türelmesen várok. ;)

Egyetlen szerencséd az hogy SUTTOGSZ, mert ha meghallottam volna..........

:) :D :D ;)

Elküldve
  Zsoltee87 írta:
Nah igen, arányaiban kevés rendőrnő van magyarországon férfiakhoz képest... És gondolom azoknak is elenyésző része vonzódik a saját neméhez... Tehát hiába kacsingattál rá. :huh: :lol: :)

Szerinted mennyi férfihormon van egy olyan nőben aki rendőrnek megy el?????????

Elküldve
  Zsoltee87 írta:
Nah igen, arányaiban kevés rendőrnő van magyarországon férfiakhoz képest...

Vagy csak nem látod őket a rendőrautóban, mert enyhén balra vannak "bukva" :huh: :lol:

Loretta írta:
Szerinted mennyi férfihormon van egy olyan nőben aki rendőrnek megy el?????????

NDK úszónő fííling? :)

Hova tűntél ennyire? Csak nem nyaralni voltatok egy afrikai körúton? :)

Elküldve
  mélykék76 írta:
Nonézdcsaknonédcsak : http://www.grain.hu/160.htm

Szerintem fontos lenne belevenni a minimális sebességet is, mert tök jó, hogy mehetsz a belső sávban (akár 130-al is), ha a papi a suzukival úgy is 60-al megy ott és b@szik lehúzódni a külső sávba, mert ő úgy döntött, hogy márpedig ott fog menni és a tükröt amúgy is hírből sem ismeri.

Elküldve
  Stefan írta:
Szerintem fontos lenne belevenni a minimális sebességet is, mert tök jó, hogy mehetsz a belső sávban (akár 130-al is), ha a papi a suzukival úgy is 60-al megy ott és b@szik lehúzódni a külső sávba, mert ő úgy döntött, hogy márpedig ott fog menni és a tükröt amúgy is hírből sem ismeri.

Nem tudom mennyit járkálsz pályán, de én inkább a kamionok miatt aggódnék a helyedben. Úgy kihúzzák eléd a kormányt ha sikerült az előtte lévő kamionhoz képest 1km/h -s sebességkülönbséget elérni mint a sicc. Akár még emelkedő előtt is és akkor eltart pár percig amig megelőzi. És ha jössz mögötte 160-nal nehezen állsz meg...

Most hétfőn is voltunk M1-en. Nemigen lehet 120-130-nál tartósan gyorsabban menni. És ha mégis akkoris jön egy kamion pár km múlva...

Elküldve
  Albert írta:
Nem tudom mennyit járkálsz pályán, de én inkább a kamionok miatt aggódnék a helyedben. Úgy kihúzzák eléd a kormányt ha sikerült az előtte lévő kamionhoz képest 1km/h -s sebességkülönbséget elérni mint a sicc. Akár még emelkedő előtt is és akkor eltart pár percig amig megelőzi. És ha jössz mögötte 160-nal nehezen állsz meg...

Most hétfőn is voltunk M1-en. Nemigen lehet 120-130-nál tartósan gyorsabban menni. És ha mégis akkoris jön egy kamion pár km múlva...

Na, ez meg a másik fele. Hála Istennek ez még kevesebbszer volt velem (bár már fordult elő, aztán még rám villogott a mögöttem jövő -a hülye... nem is tudom miért nem látta, hogy mintha elöl egy k@rva nagy ponyva dudorodna... de ez már a dühöngő topik határait súrolja :huh: ), és inkább a belső sávban indokolatlanul lassan haladókkal találkozom, de mindkét dolog egyformán idegesítő szerintem.

Elküldve

A kamionokkal nem tudsz mit kezdeni. Ez van. Erősebb és kész. És még csak nem is szabálytalan.

Az öreg papák esetére meg van szabály, azaz a jobbra tartási kötelezettség, amit szoktak is írni

az autópályák dinamikus tábláin állandóan. Ettől függetlenül sokan immunisak rá. Büntetni kéne,

meg a médiában meglebegtetni, hogy iszonyat büntik jönnek most az ilyen papákra, és egyből

kevesebb lenne :huh:

Elküldve
  opel16v írta:
A kamionokkal nem tudsz mit kezdeni. Ez van. Erősebb és kész. És még csak nem is szabálytalan.

Az öreg papák esetére meg van szabály, azaz a jobbra tartási kötelezettség, amit szoktak is írni

az autópályák dinamikus tábláin állandóan. Ettől függetlenül sokan immunisak rá. Büntetni kéne,

meg a médiában meglebegtetni, hogy iszonyat büntik jönnek most az ilyen papákra, és egyből

kevesebb lenne :)

Lehet tényleg elég lenne :huh: Orwell: 1984 rulez! :) :lol:

Elküldve

Tegyük fel, elfogadom azt, hogy kicsit elcsánborgom a pulttól és kedves ánglus "vedégeink" beleszürcsölnek a dábül vodk aredbullomba. Oké.

De a majd fullon lévő pezsgőt és sapkámat ne úgy kelljen már visszaszednem :huh:

Jóóó sokat ittak, de mit gondolnak, mi van itt szabad rablás ? :lol:

Elküldve
  mélykék76 írta:
Tegyük fel, elfogadom azt, hogy kicsit elcsánborgom a pulttól és kedves ánglus "vedégeink" beleszürcsölnek a dábül vodk aredbullomba. Oké.

De a majd fullon lévő pezsgőt és sapkámat ne úgy kelljen már visszaszednem :huh:

Jóóó sokat ittak, de mit gondolnak, mi van itt szabad rablás ? :)

Sajnos ez van...idejönnek, és azt hiszik, hogy övék a világ...nekik mindent szabad, mert pénzük van...nem véletlen utálom mindet.... :lol:

Elküldve

Sziasztok !!!

Tudna ajánlani vki megbízható-korrekt autó szerelőt pest megyében (ha van Albertirsa közelében)?

Opel Corsa B 99-es 1.2 V16 hoz kellene.

Elörre is köszönöm.

Elküldve
  Atommanó írta:
Sajnos ez van...idejönnek, és azt hiszik, hogy övék a világ...nekik mindent szabad, mert pénzük van...nem véletlen utálom mindet.... :huh:

Fiatalok voltak, nem szórták a pénzt, csak falkában jártak a pulthoz és tűnik, hogy amit ott leltek, azt a magukénak gondoltak :lol:

Elküldve
  mélykék76 írta:
Fiatalok voltak, nem szórták a pénzt, csak falkában jártak a pulthoz és tűnik, hogy amit ott leltek, azt a magukénak gondoltak :huh:

Én sem pénzügyileg értem csak...hanem azért nem igazán lenne természetes, hogy pl a szállodai szobákban az angol fiatalok kifújnak 1-2 porraloltót...hát neki az... :lol:

Elküldve
  opel16v írta:
....lengyelek....

Hááát kétszer pont útban voltak :huh: :lol: :)

Nem oyan könnyű mindekit pozicionálni és ha néha összejön, akkor sem könnyű figyelmbevenni ezt :) :D ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.