Gelko Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Omegán nem jobbak a gumik ? Ahogy érzitek. nagyságrendekkel...no meg kipörgésgátló stb...de nem én mentem :huh: de én is így tettem volna :lol:
mélykék76 Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 nagyságrendekkel...no meg kipörgésgátló stb...de nem én mentem :huh: de én is így tettem volna :lol: Ezekből a túlféltésekből szoktak érdekes helyzetek előállni. Mégegyszer mondom : ahogy érzitek.
Gelko Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Ezekből a túlféltésekből szoktak érdekes helyzetek előállni. Mégegyszer mondom : ahogy érzitek. a vége az lett h telefonáltak h nem indul a kocsi :lol: rajta maradt a hátsó ablak fűtés és leszívta az akksit...omegáról bebikáztuk....nincs is olyan nagy jég kint...bár a kapun való beállás kicsit nehéz volt :huh:
Gelko Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Sziasztok! Keskeny a kapu? :huh: ááá dehogy keresztben befért rajta :lol:
zsolesz1 Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 ááá dehogy keresztben befért rajta :lol: :huh: :D :D
Loretta Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Sziasztok! Hát megtörtént az első csapás: dúrrrván beázott ma mosás után a bal hátsó lámpácska :huh: . De olyan szinten, hogy egy halacska simán jól érezné magát benne! Na majd ha jobb idő lesz lekezeljük valami szuper anyaggal..
opel16v Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 ááá dehogy keresztben befért rajta :huh: kicsit emlékeztet az árpi történetére... :lol: :D :D
opel16v Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Hát megtörtént az első csapás: dúrrrván beázott ma mosás után a bal hátsó lámpácska :lol: . De olyan szinten, hogy egy halacska simán jól érezné magát benne! Na majd ha jobb idő lesz lekezeljük valami szuper anyaggal.. Na ja, Hernád Tomi is ilyen akváriumot tartott annó a tunying hátsó lámpáiban :huh:
Gelko Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Sziasztok! Hát megtörtént az első csapás: dúrrrván beázott ma mosás után a bal hátsó lámpácska :lol: . De olyan szinten, hogy egy halacska simán jól érezné magát benne! Na majd ha jobb idő lesz lekezeljük valami szuper anyaggal.. lesz egy nagy jégtömböd reggelre :huh: :D kicsit emlékeztet az árpi történetére... :D :D :P :P
Loretta Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 lesz egy nagy jégtömböd reggelre :lol: :D :D Hát igen.. majd kiolvad :D Szar taiwain-i cuccok :huh:
Gelko Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Szar taiwain-i cuccok :huh: tajvanban biztos sok F astrát láttak :lol:
Loretta Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 tajvanban biztos sok F astrát láttak :huh: :lol: :D :D Hát igen. Gellért, a te kicsikéd ilyenkor a szabad ég alatt díszeleg? Avagy garázsban tetszik tartani? :D
Gelko Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 :huh: :P :P Hát igen. Gellért, a te kicsikéd ilyenkor a szabad ég alatt díszeleg? Avagy garázsban tetszik tartani? :lol: Természetesen a garázsban mert elég csúnya vége lenne egy télnek... :D senatoron is egyre több a sárga folt november óta de ott nem érdekel :D az enyém sajnos nem olyan tiptop mint a tiéd, de kb 2x olyan öreg :D
mélykék76 Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 a vége az lett h telefonáltak h nem indul a kocsi :lol: rajta maradt a hátsó ablak fűtés és leszívta az akksit...omegáról bebikáztuk....nincs is olyan nagy jég kint...bár a kapun való beállás kicsit nehéz volt :huh: Én MEGMONDTAM :D :D
Gelko Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Én MEGMONDTAM :lol: :D valld be h te voltál :huh:
mélykék76 Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 valld be h te voltál :huh: Vótam én is városban, de felétek nem jártam :lol: :D
opel16v Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Vótam én is városban, de felétek nem jártam :lol: :D mert éppen a senatort követted... :huh:
Tom Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Na ja, Hernád Tomi is ilyen akváriumot tartott annó a tunying hátsó lámpáiban :huh: Fél perc és 20 cm fekete szigetelőszalag árán sikerült meggyógyítani. :lol:
opel16v Elküldve Január6, 2008 Elküldve Január6, 2008 Fél perc és 20 cm fekete szigetelőszalag árán sikerült meggyógyítani. :lol: Akkor a rutinod jól jön most Loretta kartársnőnek :D Mármint a lámpajavításban :huh:
Loretta Elküldve Január6, 2008 Elküldve Január6, 2008 Akkor a rutinod jól jön most Loretta kartársnőnek :D Mármint a lámpajavításban :lol: Áhh figyeljj apácska megígérte, hogy megcsinálja :D :huh: Csak nehogy úgy járjunk, mint ... ... ...
mélykék76 Elküldve Január6, 2008 Elküldve Január6, 2008 mert éppen a senatort követted... :huh: Persze és amikor nem volt senki a kocsi közelében, akkor felnyomtam és bekapcsoltam az ablakfűtést ugye ? Logikusan hangzik :lol:
mélykék76 Elküldve Január6, 2008 Elküldve Január6, 2008 ....nincs is olyan nagy jég kint.... Nos valóban nincs, nincs is annyira hideg van vagy -1.
Atommanó Elküldve Január6, 2008 Elküldve Január6, 2008 Mi is hazaértünk... Tényleg nem vészes odakinnt... Azonkívül, hogy a Hungárián egy Szuszi átment a piroson, és így elénkkanyarodott...szerencsére baj nem lett belőle...
Gelko Elküldve Január6, 2008 Elküldve Január6, 2008 Nos valóban nincs, nincs is annyira hideg van vagy -1. a napközbeni -6.5 után üdítő lehetett :huh:
Recommended Posts