voszi Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 phd. szőr. prof. habil. med. univ. SZILVESZTERI SZTÁLLÓNE: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 kérjük gabi Leila Hercegnős képét :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 hját ennyi volt dióhéjban... :lol: :D :huh: B.Ú.É.K. mindenkinek!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 sajnálom, de az kivitte a biztosítékot :huh: és nem sikerült a kép (nem mentette már le, lemerült) áááááááááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 a többit átkonvertálom emészthető méretbe, és akkor egyben kiteszem letöltésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Vozsi utolsó három képéhez némi kommentár. 1: Akcióban az Opelklub RSG válogatottja :lol: 2: Egy kis cintányéretűd előadására készülök, amit még Gabi nem konstatált :D 3: Gabi a Rendőrakadémia lelkes rajongója, pont a Kékosztriga bárban történtekről mesél azoknak, akik nem látták a filmet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Oszibááá, nagyon jók lettek a képek...jókat rötyögtünk miközben megnéztük... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Majd várjuk ám a többit is...Sonique-tól pl... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 jaja, szonik lassan magához tér, és akkor el kell venni tőle a fotókat! sőt ő csinált video-t is, de mondjuk annak a fele 18+-os (Futó kolléga mesterkedik I., II., III., stb., stb. :huh: :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 esetleg 1 garnitura nyári gumi? :D Kösz, most van :D Voszibá! Ezek már a cenzúrázott képek lennének? :lol: Jók amúgy :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Mindjárt elindulok csapatni camponához :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Na mégsem mentem csapatni mert az omiban kilehelte a lelkét az akku :lol: Holnap installálok egy töltőt, aztán kimegyek Tinnyére a versenyautó akkujáért, remélem az még bírja :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 hat én csak félutan 5kor kerültem ágyba ... és most ébredtem :huh: és 5kor szintén megyek melozni :D de a buli jo volt .... csak tudnam mennyit ittam :lol: mert sok közöm a reggeli hiradohoz nem volt de valahogy lement ... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 a második díjat sikerült elhoznod 18 vodkával + 10 redbull :huh: :lol: szedd össze magad, mert az Anti nyert! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Antinak volt meg ra ideje hogy igyon nekem mar jozanodom kellett ! Anti te mit ittal ossze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Antinak volt meg ra ideje hogy igyon nekem mar jozanodom kellett ! Anti te mit ittal ossze? ...most annyira nem kevertem mint szoktam, úgyhogy csak pezsi, whisky, vodka, tequilla... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Nyah meggyógyult a duracell az omiban, ma nem kis hűhó során elhoztam a versenygépsasból a banner akkut, és beraktam az elhalálozott perion (élt 4 évet) helyére az omiba. Pöccröff király volt a banner, pedig több mint 4 hónapot állt, és már 5 éves :lol: Szal ma este ha nem jön közbe semmi, ma este én menni csapatni inda campona :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Nyah meggyógyult a duracell az omiban, ma nem kis hűhó során elhoztam a versenygépsasból a banner akkut, és beraktam az elhalálozott perion (élt 4 évet) helyére az omiba. Pöccröff király volt a banner, pedig több mint 4 hónapot állt, és már 5 éves :D Szal ma este ha nem jön közbe semmi, ma este én menni csapatni inda campona :lol: Ollé. Dinytől mindig lehet jó akksikat szerezni olcsón. (Ezt csak mert hazavittél szilveszterkor :huh: ) Tuti van még hó? Olvadt ma szépen egész nap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Akkuból csak újat veszek, és az is banner lesz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 B.U.É.K.! klub Arcok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts