Loretta Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Kezdem azt érezni, hogy én vagyok a pelustündér :huh: :D :lol: (Austin P./III.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Afterezel Pista ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Afterezel Pista ? :lol: Már aludtam picit, majd még fogok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 JujjJujjjjjjj na neeeeeeee máááááá találtál egy mégkisebbet náladnál, akit Te oszthatsz :huh: :D Kihívlak, aztán meglátjuk ki az érzékenyebb.. Lehetne a tét a palacsinta, amit ígértem :P :lol: :D A palacsintám nem adom, és különben is magasabb vagy nálam ha jól néztem :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Már aludtam picit, majd még fogok :huh: Én most keltem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Puuuding...én már 20 perce fennt vagyok... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 A studioért én is kaptam dicséretett.. mondjuk nem kis meló volt a sacc 40-45 terem hangszóró huzalait kibogozni..az egész studiót átköltöztetni.. berendezni.. akkor persze még nem volt "vókitoki" stb.. Még "süketszobát" is csináltunk.. csak úgy fogyott a tojástartó :huh: Nálatok a sulirádió szó szerint rádió volt? vagy csak amit te alkottál? nálunk vezetékes.. a jó kis "100Voltos" rendszer Nálunk megvolt a kiépített 100V-os rendszer, egy kiépített stúdióval, szal nem volt munkám vele, csak nem lehetett használni, mert nem engedélyezték. Aztán csináltam egy erősítőt, egy programozható időzítőt, rátettünk egy walkmant, és már kész is volt a kettes stúdió az alagsori szekrényben :D A legnehezebb a rákötés volt a 220-ra (mert nem lehetett áramtalanítani), és a 100V-os rendszerre (elég messze volt a bekötési pont, odáig szabályosan kellett elvinni a kábelt, hogy ne tűnjön fel). :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Puuuding...én már 20 perce fennt vagyok... :huh: Azóta már én is, csak töltöttem magamba egy kis vércukorszintet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Apropopó! Elég jó idő lett... ma este egy kis camponai csúszkálódás? ott elég nagy a placc, nincs padkaveszély. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 ....Hát szó mi szó nehezen indult be a buli, de a vége azért a szokásos jót hozta...fél 7-ig nyomtuk a paaaarit... :D Nagyon szépen köszönjük mindenkinek aki eljött és jól érezte magát, külön köszi Andrisnak, hogy átvette a zenebonakészítést, és hajanlra azért csak sikerült a jó hangulatot megteremteni... :D Ja a fogyasztásunkról röviden annyit, hogy 2.5-szer annyit ittunk meg mint a fenti részen ülő 90 fő... :D.... Köszönjüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüük szépen a szervezést :huh: Kétséfélszer annyit ? :lol: Akkor igazán nyerhettünk volna valamit a tombolán :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Apropopó! Elég jó idő lett... ma este egy kis camponai csúszkálódás? ott elég nagy a placc, nincs padkaveszély. :huh: lehet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Valaki mozi ma este fél 9-kor Óbudán...a Golyózáport néznénk meg... Osziék meg mi eddig adottak vagyunk... Na megyek kicsit fifázni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Na megyek kicsit fifázni... :huh: vigyázz mert izomlázad lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Valaki mozi ma este fél 9-kor Óbudán...a Golyózáport néznénk meg... Ez valami szexfilm? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 lehet :D Na miii van, akkor mentek ? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Na miii van, akkor mentek ? :huh: :lol: Én szeretnék... Szerintem 8ra kint vagyok :D Talán akkor már nem lesznek ott parkoló autók :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Én szeretnék... Szerintem 8ra kint vagyok :huh: Talán akkor már nem lesznek ott parkoló autók :lol: nem szokott tömeg lenni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 nem szokott tömeg lenni ? De persze, biztos szednek belépőt is :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 De persze, biztos szednek belépőt is :lol: :D nemhinném h csak Gabi ismeri a helyet és azt sem h másnak nem fordul meg a fejében h kimenjen oda.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Szoktak lenni mindig páran, de eddig sosem volt tumultus :lol: Bár már 2 éve nem volt ilyen alkalom, ki tudja :D De lehet ha felmegyek az omival, kimegy mindenki pihizni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 De lehet ha felmegyek az omival, kimegy mindenki pihizni :huh: esetleg 1 garnitura nyári gumi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 különös szilveszteeeeer... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Anti fejét nézd: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 nemhinném h csak Gabi ismeri a helyet és azt sem h másnak nem fordul meg a fejében h kimenjen oda.... :huh: Esetleg építetthetnél egy pályát, amin lehet negyedmérföldet menni, lehet csúszkálni és hegyi versenyt is lebonyolítani :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts