mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 rendben van :D Integess szépen a Jégereknek :huh: :lol: ui: mielőtt ezt is félrérted, Inszomnia és társait gyártja le Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Gyerekek nálunk két órája buli van...bömböl a zene, üvölt a Tv...mi lesz itt este... :D :D :P Akkor nálatok gyülekező fél óra múlva? :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Ha átjuttok a rácson... :huh: ...de ahogy mondta a Piiista...kölcsönzőtök van...nem lehet gond... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Ha átjuttok a rácson... :D ...de ahogy mondta a Piiista...kölcsönzőtök van...nem lehet gond... :D Szerintem előbb mondaná Detti : nyisd kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, nyisd kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, inkább jöjjenek be :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Lehet hogy a szomszéd miközben flexeltek csapkodná a seggeteket vizes vietnámi papuccsal... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Lehet hogy a szomszéd miközben flexeltek csapkodná a seggeteket vizes vietnámi papuccsal... :huh: :D Ááááááááá, dehogy. Flex nem is kellene, hogy bejussunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 semmi elháríthatatlan akadály... :D szerintem könnyebb hozzátok ilyen feltételekkel bejutni, mint a Roxbury bárba vendéglistán :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 semmi elháríthatatlan akadály... :D szerintem könnyebb hozzátok ilyen feltételekkel bejutni, mint a Roxbury bárba vendéglistán :huh: :lol: :D Miért? Ki lesz veletek? Csak nem Emilio Estevez? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 D.J. Fali Dzsiiii...(F.G)... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 B.U.É.K. Mindenkinek kellemes agyrombolást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Most látom, hogy nem lehet inni a gyógyszerre, amit szedek :huh: Ha nem érek oda, akkor ezért lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Ilyen gyógyszert nekünk is hozzál... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Ilyen gyógyszert nekünk is hozzál... :lol: mint júlisuban balcsin...te van egy xanaxod ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 ...mekkora buli volt ott is... :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Ilyen gyógyszert nekünk is hozzál... :huh: Hülye :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Ja, ne legyünk már önzők, hozzál kb 40-et... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Gellért, Szerinted ez milyen antibiotikum ? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Gellért, Szerinted ez milyen antibiotikum ? :huh: :lol: egyesek szerint nagyon hatásos még nem próbáltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Akkó kezdem egy Brízerrel :lol: Mindenki egészségére, gyarapodására iszom most és az új esztendőben :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Akkó kezdem egy Brízerrel :lol: Mindenki egészségére, gyarapodására iszom most és az új esztendőben :huh: egészségedre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Ahogy Piiista is írta, a lehetőség adott...nehogy mááá még a csajokat is én hozzam nektek... :huh: Legyetek kicsit aktívabbak... :D Anti, Vikire emlékszel ? Jön velem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Kéne??? :huh: :lol: :D Okés...amúgy már 27-en vagyunk akkor...merthogy én is viszek még valakit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Kéne??? :huh: :D :D Okés...amúgy már 27-en vagyunk akkor...merthogy én is viszek még valakit... :D Ha meglátod, akkor emlékezni fogsz :lol: Gabi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Most látom, hogy nem lehet inni a gyógyszerre, amit szedek :huh: Ha nem érek oda, akkor ezért lesz :lol: Hülyeség ellen nincs orvosság, téged átb@sztak :D :D Okés...amúgy már 27-en vagyunk akkor...merthogy én is viszek még valakit... :P És Detti mit szólt hozzá? :P Ha meglátod, akkor emlékezni fogsz :P Gabi is. ??? Másnap is? :D Csak nem a Mónika féle Viki barátnő? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts