opel16v Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Corrado esetében még a hőmérséklet jeladóra gondolnék, ha van ilyen :lol: Jó lehetett a szilveszter rali, sajnálom hogy lemaradtam róla, szívesen mentem volna :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Oh ezek szerint nekem már nem lehet :lol: uhh pedig a suzukiban is mi minden vót! :P Rendetlen nő? Ehhh :P Szerintem nektek Pííístával közös felmenőitek lehetnek :D Vigyázzatok a vérfertőzéssel, ha esetleg egyszer arra kerülne sor :D :D Csak szótam... :P :huh: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Rendetlen nő? Ehhh :P Szerintem nektek Pííístával közös felmenőitek lehetnek :lol: Vigyázzatok a vérfertőzéssel, ha esetleg egyszer arra kerülne sor :D :D Csak szótam... :P :huh: :D Végülis ki tudja hány tesókámat szórta apukám szanaszéjjjel a világon :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Végülis ki tudja hány tesókámat szórta apukám szanaszéjjjel a világon :D :huh: Köszönj mindenkinek a zuccán! :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Köszönj mindenkinek a zuccán! :huh: :lol: :D Kapcsolatot csak DNS teszt felmutatásával kezdeményezek! Ha minden igaz 250ezer körül van :D :P :D :P Tesók hejjj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Futo ur maguknal nem esett hav ? én most jöttem haza 2cm havban 225ös nyarigumesszal jot csuszkáltam :huh: alig tudtam bekanyarodni a hunáriárol a mogyoridira :lol: nézték is hogy miért driftelek Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Futo ur maguknal nem esett hav ? én most jöttem haza 2cm havban 225ös nyarigumesszal jot csuszkáltam :huh: alig tudtam bekanyarodni a hunáriárol a mogyoridira :D nézték is hogy miért driftelek Itt nem esett hav Budaörsön, de most jöttem fel Somogyból, ahol egy hétig tükörjégen meg fél méteres hóban közlekedtem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Na szal volt hav bőven :D Azééé jóó ez az új lökös, mert így legalább a hosszú kocsibejárónkról nem kellett ellapátolnom a havat, elég volt egyszer kiállni az omegával :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Na szal volt hav bőven :D Azééé jóó ez az új lökös, mert így legalább a hosszú kocsibejárónkról nem kellett ellapátolnom a havat, elég volt egyszer kiállni az omegával :huh: :lol: ez milyen kocsi ?!?! enm ezek szoktak havat kotorni ..csak valaki atfestette fehérre :D :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Íme az új hókotró modell. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Íme az új hókotró modell. :huh: Snowkiller2008PRO :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Snowkiller2008PRO :D Bálnavadászoktól szerintem óvakodj :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Bálnavadászoktól szerintem óvakodj :huh: :lol: :D Áááá, védett állat az omi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Csak úgy zabálja a havat... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Csak úgy zabálja a havat... :huh: Abból most úgyis több volt a kelleténél, nem fog hiányozni senkinek, amit megzabált :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Sonique! Folytassuk itt! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Sonique! Folytassuk itt! :huh: Megkaptad az ebay levelemet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Megkaptad az ebay levelemet? persze már válaszoltál is rá :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Nyár kapcsán majd készülj fel az ilyen jellegű felhasználásra is :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Nyár kapcsán majd készülj fel az ilyen jellegű felhasználásra is :lol: :D Ohhh az a nyitott tető... egyszer volt neki nálam eddig leengedve.. egyetlenegyszer... El sem fogom hinni, ha jön a jó idő, hogy ilyet is tud :D :huh: Vajon sokan fognak rágót, csikket, szotyit dobálni a kocsiba??? Csak, hogy belerondítsak az ábrándozásba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 yéh GiZiKe :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 persze már válaszoltál is rá :D Ja tényleg! :lol: :huh: :D A plasmát felraktam ide a galériába, ott meg tudod nézni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 De az a szomorú, hogy azóta találtam sokkal szebbet olcsóbban :lol: Annyi vígasztal, hogy azoknak nem volt fehér a számlapjuk... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Na mééééég egy :huh: Voszi képei amúgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 yéh GiZiKe :D A nevem Lárika :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts