Gelko Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Vagy nem akarod, hogy menjen :( az a baj h ismersz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 jaaa értem ;) én ma már nem mozdulok az tuti..kissé megviselt a sok kaja :) Béndzsa vagy :( Szép vót nagyon a karira feldíszített város :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Ezt Istvánnak küldeném sok szeretettel karácsony alkalmából : ;) :) Köszi Pista :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Szép vót nagyon a karira feldíszített város :( nem kari hanem Karácsony ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 nem kari hanem Karácsony ;) Hát bizony aki nem volt éjféli misén az bizony nem is mondhatja, hogy kari :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Remélem itt már a mosolyom többet fog érni, mert ezek szerint a másik helyen nagyon nem jött be ;) :) Ugye nem mondod komolyen, hogy mindent a mosolyoddal próbálsz elintézni ? :( Írj egy levelet, hogy mire lenne szükséged a kocsi kapcsán, hivatkozz Gellértre :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Remélem itt már a mosolyom többet fog érni, mert ezek szerint a másik helyen nagyon nem jött be :) :( hááát :( gyakorolj még és a lurdynál majd pontozzuk ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 hááát :( gyakorolj még és a lurdynál majd pontozzuk ;) :D :) :( De jó, ti mindig segítetek ha baj van! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 ;) :) De jó, ti mindig segítetek ha baj van! :D :( hát ha a végén szerelni is kell akkor :( .......... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 ....Ugye nem mondod komolyen, hogy mindent a mosolyoddal próbálsz elintézni ? :(.... Erre nem érkezik cáfolat ? Pedig én korábban valakinek azt mondtam, hogy nem ilyen vagy. Akkó tévedtem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Erre nem érkezik cáfolat ? Pedig én korábban valakinek azt mondtam, hogy nem ilyen vagy. Akkó tévedtem :( Na igaz, de most megcáfolom! Máskor elég ha a zsebórát ringatom a szemük előtt és rögtön az van amit én mondok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Na igaz, de most megcáfolom! Máskor elég ha a zsebórát ringatom a szemük előtt és rögtön az van amit én mondok ;) ;) Zsebórát ringatni ? :( Énekelsz is neki, hogy elaludjon ? :) Hozz egyet Lurdyhoz és mutasd meg hogy csinálod :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 :D Zsebórát ringatni ? :( Énekelsz is neki, hogy elaludjon ? ;) Hozz egyet Lurdyhoz és mutasd meg hogy csinálod :) Milyen állat szeretnél lenni? :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Te Loretta, látom nagyon az orruknál vezeted a pasikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Te Loretta, látom nagyon az orruknál vezeted a pasikat. Ez azért túlzás.. Legjobban a hasuknál lehet őket vezetni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Ezt Te se gondolod komolyan...max. megtartani lehet őket a hasuknál. S most már vállalod azt az elmés jeligét a kocsid oldaláról? Azt hittem, nem teccik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Milyen állat szeretnél lenni? ;) :) Hüm-hüm, nem is tudom. Alapból is elég nagy állat vagyok :( Hozd azt az órát és majd meglátjuk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Ezt Te se gondolod komolyan...max. megtartani lehet őket a hasuknál. S most már vállalod azt az elmés jeligét a kocsid oldaláról? Azt hittem, nem teccik... Jól van na.. anyukám mondta :( :( ;) Ezek szerint Te többet tudsz ezekről a titkokról :) Csak azért nem tetszik, mert megint van egy olyan autóm, amiről már messziről virít, hogy én ülök benne. Egyébként nem zavar. Mondjuk nem egy szélvész, mint ahogy a szöveg azt beállítja ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Hüm-hüm, nem is tudom. Alapból is elég nagy állat vagyok :( Hozd azt az órát és majd meglátjuk :) Ja persze, csak ahogy Téged ismerlek a végén még én fogok brekegni és ugrálni ;) ;) Ugye, Havasnövendék :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 ....Ja persze, csak ahogy Téged ismerlek a végén még én fogok brekegni és ugrálni :( :(.... Támdám. Megingathatatlannak mutatott magabiztosságod mégis billegni látszik ;) :D Vajh miért ? ;) Most találj ki magadnak valami büntit, ha nem hoznál zsebórát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Jól van na.. anyukám mondta :( ;) :D Ezek szerint Te többet tudsz ezekről a titkokról :) Csak azért nem tetszik, mert megint van egy olyan autóm, amiről már messziről virít, hogy én ülök benne. Egyébként nem zavar. Mondjuk nem egy szélvész, mint ahogy a szöveg azt beállítja ;) Tudok 1-2 titokot! :D Ezek szerint mindenki tudni fogja Bp-en, ha meglátja ezt a feliratot, hpgy itt megy Loretta Lörincről a Kácsé mellöl? Szerinted a felirat a sebességedre utal? Szerintem másra... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Tudok 1-2 titokot! :D Ezek szerint mindenki tudni fogja Bp-en, ha meglátja ezt a feliratot, hpgy itt megy Loretta Lörincről a Kácsé mellöl? Szerinted a felirat a sebességedre utal? Szerintem másra... :( Tudod én már csak ilyen naív vagyok. Szigorúan a 18-as karika alatt! :( ;) Dehát ez látszik is rajtam :D A titkos kilétemet meg felfedted! Most mi tévő legyek.... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Támdám. Megingathatatlannak mutatott magabiztosságod mégis billegni látszik ;) :D Vajh miért ? :( Most találj ki magadnak valami büntit, ha nem hoznál zsebórát :) ÓÓÓÓÓÓ magabiztosság van bőven! Csak tudod, esemény előtt illik realizálni a helyzetet, a feleket ;) Nehogy fordítva süljön el a fegyverem^_^ Szóval ÉN kitalálhatom a büntit?!?! EZ naggyon király :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Tudod én már csak ilyen naív vagyok. Szigorúan a 18-as karika alatt! :( :( Dehát ez látszik is rajtam :D A titkos kilétemet meg felfedted! Most mi tévő legyek.... ;) :) Naívságod több, mint izgalmas. Azt áruld el, hogy az a 18-as karika hol látszik rajtad! ;) Ez különösen izgalmas. Ja, nem árulom el senkinek a titkos énedet...rögtön. Hogy mitévő légy, rád bízom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Tudod én már csak ilyen naív vagyok. Szigorúan a 18-as karika alatt! :( :( Dehát ez látszik is rajtam :D A titkos kilétemet meg felfedted! Most mi tévő legyek.... ;) :) Naívságod több, mint izgalmas. Azt áruld el, hogy az a 18-as karika hol látszik rajtad! ;) Ez különösen izgalmas. Ja, nem árulom el senkinek a titkos énedet...rögtön. Hogy mitévő légy, rád bízom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts