Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Mikor dohányoljunk ? Egy bazinagy oszlop van mögöttem, nem látok el hozzád :( ;) Gyere...ne foglalkozzunk a banyákkal.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Tervetuloa Opel Club Finlandin nettisivuille Suomen Opel yhdistys - Opel Club Finland OCF ry on virallisesti perustettu yhdistys ja Suomen virallinen Opel-merkkikerho. Yhdistyksen tarkoituksena on koota Opel-harrastajat yhteen ja siten edistää ja helpottaa tiedon ja osien saantia sekä tullaan järjestämään kokoontumisia ja ratapäiviä ym. OCF Kerhoinfo Kerhoinfo-sivulla enemmän tietoa kerhon toiminnasta ja historiasta. Verkkosivuilla on nähtävissä mitä tapahtuu, missä ja milloin. Tapahtumista tms. tehdään yhteenvetoja ja laitetaan mahdollisia kuvia näkyville. Jos olet halukas liittymään meihin kts. jäseneksi-sivu. Rompetorille voit jättää Opeleihin ja niiden osiin liittyviä myynti- ja ostoilmoituksia, vieraskirja on terveisten jättämistä varten ja foorumi on yleiseen keskusteluun. Sivuille tulee lähes viikoittain uutta materiaalia, katso uutisista mitä Bááááááááá, elesett Gellérték állása. Állítsunk fel egy válságstábot, de addig is azonnali erősítés küldését javasonlám :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Bááááááááá, elesett Gellérték állása. Állítsunk fel egy válságstábot, de addig is azonnali erősítés küldését javasonlám :( ;) Küldöm a 60 finnt...biztos tudnak segíteni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Gyere...ne foglalkozzunk a banyákkal.. ;) Okéé. mk76 pár percig kilép :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Bááááááááá, elesett Gellérték állása. Állítsunk fel egy válságstábot, de addig is azonnali erősítés küldését javasonlám :( ;) Uusille jäsenhakemuksen lähettäneille lähetetään viitteellinen jäsenmaksulomake ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen, jolla jäsenmaksu 20€ sekä liittymismaksu 5€, yhteensä 25€ on maksettava mailissa mainittuun eräpäivään mennessä laskussa olevalla viitenumerolla. Tähän voi mennä aikaa useita viikkoja, mutta kyllä se lasku sieltä tulee, kun maltaa odotella... Tämä tietenkin edellyttää toimivaa sähköpostia, johon lasku lähetetään. Laskun mukana seuraa saatekirje, josta selviää toimintaohjeet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Lefordíttattam...a lényege annyi, hogy fizess nekem 50 EUR-t... ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Lefordíttattam...a lényege annyi, hogy fizess nekem 50 EUR-t... :) ;) Szerintem 20+5+25 az csak 50! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Lefordíttattam...a lényege annyi, hogy fizess nekem 50 EUR-t... ;) :( bazz keresnem kell egy másik finn oldalt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Szerintem 20+5+25 az csak 50! :( Nálam is ennyi jött ám ki... :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Azt mondta, hogy 5 körül...de úgysem fog jönni... :( bleeeh ;) most kezdek készülődni, és megyek....a káposztaszállítót addig parkoljátok le a garázsba...az utcán akarom hagyni a kocsit....had gyönyörkodjenek benne a helyiek :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Na Gelko is mindjárt indul... Piiistának meg adtam még egy kódot a wifihez.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 bazz keresnem kell egy másik finn oldalt :( Roppnat nehéz. *.fi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 bleeeh :( most kezdek készülődni, és megyek....a káposztaszállítót addig parkoljátok le a garázsba...az utcán akarom hagyni a kocsit....had gyönyörkodjenek benne a helyiek :( ;) Én ugyan arrébb nem állok ;) Most még van egy hely, ahova be tudsz állni az utcán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Na Gelko is mindjárt indul... Piiistának meg adtam még egy kódot a wifihez.. :) Akkor nagy küzdelem lesz az egyetlen maradék parkolóhelyért. Norbi vagy Gellért ? Norbi vagy Gellért ? Norbi vagy Gellért ? Norbi vagy Gellért ? :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Hát nem tudom...de van olyan lehetőség is, hogy Norbi odaparkol, majd megjön Gelko...a többit mindenkinek a fentáziájára bízom... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Megint kezd kicsit nagy lenni a népűrűség körülöttem :( De a dzsigilbelsz finnül király :) Énekelni ugy nem fognak ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Bármi elképzelhetőőőő...amúgy szoktak...de tavaly pl egy kórus lakott itt...azok reggeltől estig nyomták az énekeket...még a liftben is volt amelyik áriázott...mert ott tök jó az akkusztika... :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Bármi elképzelhetőőőő...amúgy szoktak...de tavaly pl egy kórus lakott itt...azok reggeltől estig nyomták az énekeket...még a liftben is volt amelyik áriázott...mert ott tök jó az akkusztika... ;) :D Húúhaaaaaaa ;) Nem raksz be valamilyen visszafogot, hörgős gitárzenét ? :( :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Valami fejrázóóóst?? ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Valami fejrázóóóst?? :) :( Ahaaaammmmmm :( Valami gyanúsan zörög itt mögöttem, de nem merek hátranézni ;) Most rakják fel a világítást a fára ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Az már fennt van reggel óta... Lehet most szedik le nem??? :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Az már fennt van reggel óta... Lehet most szedik le nem??? :( ;) :) 1 pillanatra hátranéztem :( Valami gyöngyök kerültek fel a fára, amúgy szép ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Akkor nagy küzdelem lesz az egyetlen maradék parkolóhelyért. Norbi vagy Gellért ? Norbi vagy Gellért ? Norbi vagy Gellért ? Norbi vagy Gellért ? :( ;) És győőőőz : Gellért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 És győőőőz : Gellért ;) A hegy? :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 A hegy? :( ;) Hegy aki mindet visz :) :( ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts