Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 igen :) és a szalmamuki mivel kicsiit örült, gyulladása során magához szoritotta fábol faragott mukit. ;) igy kettös haláleset miatt nyomoz a budapesti rendörség. a kérdés az ki gyujtotta a gyergyát :( ha a gyertya gyujtogato megvan megtaláljuk a bünöst ;) Ráadásul nem találják a tetemeket...a szemtanúk szerint volt ott egy tűznyelő is... :( A gyertya meggyújtásával meg S. Süsü-t (budapest lakos) vádolják, aki ellen a körözést kiadta a Fővárosi Rendőrkapitányság... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 én ilyenkor a fenyöillatu légfrissitöt használom :( alkalomhoz illö ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 este 12:38? hmm... ez valami új időszámítás? ;) amúgy fogalmam sincs. Azt tudom, hogy most itthon vagyok, csak topikilag vagyok eltévedve, mert csak 1,5 évig voltam Bp-i lakos. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Ráadásul nem találják a tetemeket...a szemtanúk szerint volt ott egy tűznyelő is... :( A gyertya meggyújtásával meg S. Süsü-t (budapest lakos) vádolják, aki ellen a körözést kiadta a Fővárosi Rendőrkapitányság... s.süsü? ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Hűha. Na ezt már lassan az interpol sem tudja lenyomozni, Anti úgy megkavarta a szalmaszálakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Ráadásul nem találják a tetemeket...a szemtanúk szerint volt ott egy tűznyelő is... :( A gyertya meggyújtásával meg S. Süsü-t (budapest lakos) vádolják, aki ellen a körözést kiadta a Fővárosi Rendőrkapitányság... Most kaptuk a hírt, miszerint az MTI legfrissebb tudósítása alapján S.Süsüt a "Kiskirályfi" várában újabb tűzgyújtási kisérlet közben tettenérték, majd Krisztofóóóóóróóóó lovag segítségével ártalmatlanították...Az eljárást megkezdték a vádlott ellen, és Süsü jelen pillanatban a Markó utcai fogda vendégszeretetét élvezi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 s.süsü? :( ;) Sárkány Süsü... :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 este 12:38? hmm... ez valami új időszámítás? :D amúgy fogalmam sincs. Azt tudom, hogy most itthon vagyok, csak topikilag vagyok eltévedve, mert csak 1,5 évig voltam Bp-i lakos. ;) igen a valoságos az átverés. :D mások megtévesztésére kitalált formátum. :( elméletileg a valos idöt a holdak állásábol és a bolygok tömegmozgásának surlodási következménye szorozva a nap kisugárzási höfoka és a csillagok arányának a négyzetgyöke ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Lassan Einstein, Newton és a többiek is forognak a sírjukban, és közben centripetális reciprokokat köbgyökölnek, hogy utána négyzetgyök2-re kerekítsenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Most kaptuk a hírt, miszerint az MTI legfrissebb tudósítása alapján S.Süsüt a "Kiskirályfi" várában újabb tűzgyújtási kisérlet közben tettenérték, majd Krisztofóóóóóróóóó lovag segítségével ártalmatlanították...Az eljárást megkezdték a vádlott ellen, és Süsü jelen pillanatban a Markó utcai fogda vendégszeretetét élvezi... a rajongok már tüntetnek ;) ártatlanságra hivatkozva követelik hogy helyezzék szabadlábra :( kölönben eröszako fognak alkalmazni :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Lassan Einstein, Newton és a többiek is forognak a sírjukban, és közben centripetális reciprokokat köbgyökölnek, hogy utána négyzetgyök2-re kerekítsenek. lehet hogy elrontottam pár számitást este átszámolom miközbe gyurom a felhöseggü barátnömet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Legalább karácsonykor ne drogoznátok miért ne? :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 legalább a legnagyobb szeretetbe töltjük az ünnepeket :) :( :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 És már csak kettőt kell aludni a kövi Karácsonyig... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 És már csak kettőt kell aludni a kövi Karácsonyig... ;) Te meddig dolgozol? Tényleg nagyon sz@r az a forraltbor? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Te meddig dolgozol? Tényleg nagyon sz@r az a forraltbor? :( Fél 8ig...gyere azt iszunk... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 itt nállunk légfrissitö party van kialakuloba. fenyöillatu. :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 késöbb lehet elökerülnek az öngyujtok és akkor lészen agyzuzás :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 itt nállunk légfrissitö party van kialakuloba. fenyöillatu. :( ;) csak a te szobádba!!!! én maradok az icánál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 késöbb lehet elökerülnek az öngyujtok és akkor lészen agyzuzás ;) :) :( elég agyzuzás hogy nincs fehér karácsonyunk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Fél 8ig...gyere azt iszunk... ;) 5re megyek jóanyámhoz, előtte benézek...parkolás az utcán? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 elég agyzuzás hogy nincs fehér karácsonyunk :( Kellett nektek felszívni mind az ünnepek alatt... ;) :) :( ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 5re megyek jóanyámhoz, előtte benézek...parkolás az utcán? :( Vagy beállsz a vaskapu elé, dudálsz, nyitok, lemész a garázsba... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 és még hátravan 2 hét szabi :( mi lesz velünk? :) ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 na jo én e témábol kiugrok még miellött valaki rosszra gondolna :( maradok az alkoholnál ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts