Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,3k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Látod Anti, az urai vagyunk :(

Te mit kérsz tőle ? ;) :D

Tuuuuudom, menjen be kávézniiiiiiii ;)

Én asszem benézek hozzád később :(

Gyereeeeee...van forralt bor is...meg most épp pezsgőzök... :D

Urai és parancsolói...így teljes... :D :)

Elküldve
Látom Anti az elmúl három napban halálra dolgoztad magad ;) :) ...Esküszöm sajnállak :(

Igyexek...Na megszólalt a munka megszállotja...10-kor ha nincs karácsonyi buzdulat már otthon vakarod... :( ;)

Elküldve
Igyexek...Na megszólalt a munka megszállotja...10-kor ha nincs karácsonyi buzdulat már otthon vakarod... :( :)

Azért olyan még nem volt hogy 10re haza érjek :( ;)

Elküldve
Hát annyira nem lett finom...kb mint a tablettás bor...tömegfelhasználásra készült... :D

Pinokkiónak vajon áll már a fa?? :D :)

pinokkio sajnos a multé. ;) bevitték a fafeldolgozoba és bedarálták ;) rászokott a fémre :( rájött hogy keményebb :( csak segény lebukott.(a biroság elitélte illegális fémfelhasználásért.)

Elküldve
pinokkio sajnos a multé. ;) bevitték a fafeldolgozoba és bedarálták :( rászokott a fémre :( rájött hogy keményebb :) csak segény lebukott.(a biroság elitélte illegális fémfelhasználásért.)

Meg hallottam valami olyasmit is, hogy viszonya volt a bádogemberrel...ezért is kezdett utána kutakodni a rendőrség... ;)

Elküldve

az aljas :( akkor valoszinü hogy a határörség szintén körözte más mesébevalo részvételért :) de akkor a bádogembert szintén le kell tartoztattni és tartos kromofág kura alá kell vetni ;) vagy 1 jo nagy vizeslepedöbe csavarásos eljárás :(

Elküldve
az aljas :( akkor valoszinü hogy a határörség szintén körözte más mesébevalo részvételért :) de akkor a bádogembert szintén le kell tartoztattni és tartos kromofág kura alá kell vetni ;) vagy 1 jo nagy vizeslepedöbe csavarásos eljárás ;)

Na és utána egy oxigénsátor... :(

Elküldve

Pinokkió nem a Madárijesztővel kavart?

Mert én úgy hallottam, hogy gyertyafényes vacsi közben meggyulladt a szalmaember, és így halált okozó, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt darálták be... :(

Elküldve
Pinokkió nem a Madárijesztővel kavart?

Mert én úgy hallottam, hogy gyertyafényes vacsi közben meggyulladt a szalmaember, és így halált okozó, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt darálták be... :)

igen :( és a szalmamuki mivel kicsiit örült, gyulladása során magához szoritotta fábol faragott mukit. ;) igy kettös haláleset miatt nyomoz a budapesti rendörség. a kérdés az ki gyujtotta a gyergyát :( ha a gyertya gyujtogato megvan megtaláljuk a bünöst ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.