coupe Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 ez nem az az oldal mert ott függölegesen volt talán 10-12 auto és mellete BÖVEBBEN felirat valaki irt az autojárol valaki nem. ;) DE AZÉRT KÖCCI A SEGITSÉGET :( majd megnézegetem Szerintem azt a GSIdevils oldalon láttad :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Nem ez az??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Nem ez az??? de igeeeeeeeeeeeeen :( NAGYON KIRÁÁÁÁÁÁÁÁLY VAGY ;) köcci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Hát mondtam én, hogy ez az...csak keresgetni kellett volna ici picit... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Hát mondtam én, hogy ez az...csak keresgetni kellett volna ici picit... ;) nem vagyok valami jo számitogépes és mire én megtaláltam volna ... :( amugy az az astra megvan még neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Nincs...tavasszal eladtam...inkább ne akard tudni, hogy mennyiért, mert ha nemrég vetted az autód akkor lehet kicsit ideges leszel... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Hát vigyázni kell vele...csajokat szokott reggelizni, ha épp rossz kedve van... ;) és szűzlányokat feszít keresztre,aztán....a többit elképzelni is rossz! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 és szűzlányokat feszít keresztre,aztán....a többit elképzelni is rossz! :( Hagyd abban offolást vagy megszerelem a kocsidat ha legközelebb látom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Nincs...tavasszal eladtam...inkább ne akard tudni, hogy mennyiért, mert ha nemrég vetted az autód akkor lehet kicsit ideges leszel... :( nem baj kibirom ;) :MENNYIÉRT adtad el.(én egy éve vettem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Nem ez az??? Azért pár dolog már változott. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 o én 10000ft adtam el 1 éve a passatot 87-88 1.8 karbis 180.000 vettem. ja és volt rajta 1 teljes zeusrendszer. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 950e :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 950e :( az igen ;) hát az tényleg nem sok egy turbos astráért.Mondjuk biztos drágábbak is a fenntartási költségei(alkatrész)meghát a ráköltött pénzt ugy se kapja vissza az ember.Kár érte! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 és szűzlányokat feszít keresztre,aztán....a többit elképzelni is rossz! :( (de jó akkor én megmenekültem? ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 (de jó akkor én megmenekültem? :( ) Ááááá nehogy azt hidd!Pista beveti a macsós sármját és nem tudsz majd neki ellenállni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Ááááá nehogy azt hidd!Pista beveti a macsós sármját és nem tudsz majd neki ellenállni! :( vagy arra gondolt hogy már nem szűz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 vagy arra gondolt hogy már nem szűz :( Azthiszem ez már az én titkom marad :D ;) :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 (de jó akkor én megmenekültem? :( ) Hát ez attól is függ, hányan jöttök Szilveszterkor... ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Hát ez attól is függ, hányan jöttök Szilveszterkor... :( ;) :) ki volt ez a stréber moderátor ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 ki volt ez a stréber moderátor ? :( Olvass a megfeleleő helyen és gyorsan meg fogod találni a kérdésedre a választ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Olvass a megfeleleő helyen és gyorsan meg fogod találni a kérdésedre a választ :( na szép ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 (de jó akkor én megmenekültem? :( ) Ha ragaszkodsz hozzá, akkor megoldjuk azt is, tudod milyen segítőkészek a Lurdynál a kartársak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 És még csak fizetni sem kell érte... ;) A lelkesedés hajtja a srácokat... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 És még csak fizetni sem kell érte... :( A lelkesedés hajtja a srácokat... :) És ha nem azt találják ott amire számítottak? :( ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 És ha nem azt találják ott amire számítottak? :( :) ;) Amennyiben ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts