mélykék76 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Na igen...viszont amióta ezt próbálják bevezetni s skandinávoknál, azóta igencsak megszaporodott a hangversenyeken résztvevő tiltakozó kéményseprők száma is...de ez már egy másik történet, találn majd 2008-ban megtudjuk miért is... ;) Bármikor szívesen elmesélem miért van ez :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 ha csak meglátok 1 hegedüst a háztetön ;) biztos hogy e remek tudományos beszámolok fognak eszembe jutni :D :) :( ;) amugy mi a helyzet ott a szomszéd szobába? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 veregetés :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 veregetés ;) zenére? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 veregetés ;) Csak nem megérkezett a Karácsonyi ajándék... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 nem sajnos most csak gyakorlok. a foto látván kisebb felkészülö edzéseket tartok. és igen ritmusra. ugye a berengés nehogy megzavarjon. mert ha azt megküldöd a testén elindul 1 hullám mozgás és ha azt az ütemet felveszem ill. begyakorlom akkor az örömteli szent estém igen jol fog telni. de ha a hullám ellen dolgozok akkor a csipöm igen megterhelödik. esetleg ötlet hogy mit is kezdjek kicsit izgulok. :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Hát ki tudja...én vész esetére azért csak rendelnék egy ilyen medveölőt... :( Azért ez talán legalább megsebzi... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 teritsem le a vadat ;) :) hu vagy magamat? :( vagy kikötöm kezét lábát és 1 bottal oldalba verem.a ritmus kész dolgom nincs csak állok. :( amikor enyhül a hatás bot elö üt és kész :D :D és akkor jön a medveölö . akcio után fejbelövöm ;) nehogy elmesélje bárkinek vagy esetleg és a legrosszabb hogy élvezte és kell még neki ez a fajta öröm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 te jó ég mi folyik itt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 zenére? :( persze hogy zenére. 1 jo kis goa és kész ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 :( ;) :) :( fantáziálunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 :( ;) :) :( fantáziálunk Már aki...én rémálmodok... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Már aki...én rémálmodok... :( ;) izé itthon kávézom per pill, nem volt erőm bemenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 izé itthon kávézom per pill, nem volt erőm bemenni... Me biztos Te is álmodozol... ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 te jó ég mi folyik itt :( én is osztom a véleményedet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 éljenek az álmodozo hordotoszo bagjok ;) :) :( ;) :D :D :D :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 éljenek az álmodozo hordotoszo bagjok ;) :) :( ;) :D :D :D :D :( Odamegy a fiatal indián a fõnökhöz: - Ülõ Bivaly fõnök, Fürge Szarvas harcos akar megnõsülni. - Te nagyon fiatal vagy Fürge Szarvas és tapasztalatlan, nem tudod, hogy kell egy squaw-val bánni. Menj az erdõbe, keress egy odvas fát és gyakorolj egy hónapig. Egy hónap múlva: - Ülõ Bivaly fõnök, Fürge Szarvas harcos visszajött. - Fürge Szarvas fogj egy squaw-t és vezesd a te vigvamodba. Kiválaszt egy asszonyt, viszi a sátorba. Levetkõzteti és kezdi ütni a hasát a nõnek. A nõ persze üvölt, mint a sakál: - Jaj, jaj, ez fáj nagyon. - Hallgass te, nekem van gyakorlatom, elõbb ki kell ûzni a sok darazsat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 ;) :) :( ;) de igazábol sokkal szorakosztatobb lett volna ha tudtam volna hogy mi az a kellék amivel gyakorolt fürgeujj :( szarvas :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 na a viszont látásra 1 pcit :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 na a viszont látásra 1 pcit ;) na megyek én is veled piálni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Kicsit korán kezditek srácok, nehogy rossz vége legyen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Kicsit korán kezditek srácok, nehogy rossz vége legyen :( á nem lesz semmi ;) most kezdjük január 1 én befejezzük :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corrado-speed Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 :( ;) :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 ;) ;) :( :( tiszta punnyadás van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Komoly kérdésem lenne fikázás nélkül:opel astra gsi 2.0 16v és vectra( A )2.0 16v(szintén 150 le) miért van akkora árkülömbség köztük hisz ugy tudom ugyanaz a motor van benne csak az astra kicsit könnyebb kasztnira? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts