Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,3k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Azért ez túlzás.... :D :( , Pista testével védte a kocsim épségét :( ;) :D

Láttam, hogy nem fog oda beférni, mert a csíkon túllógva álltam meg ;)

Gondoltam, csak nem gyilkolja le a "megmentőjét", de azért így volt a biztos :D

Amúgy ne tagadd, látszott a szemeden a rémület :)

Elküldve
Kezekbe temetett arc.

Ez lenne a teljes nyugalom jele nálad ? :( ;) :)

Persze,mi más lenne...Én inkább a Te autódat az oszlopot és a szép cabriot féltettem :(

Elküldve
mondjátok el a földi halandónak is mi történt - nekem . :)

Loretta kocsijának lemerült az aksija, István odaált a sárgával, be lett bikázva, István kinyilvánította szándékát, hogy indulna, a Cabrio gazdi olyan helyre próbált beállni, ahova nem volt túl sanszos, ezt érzékelte és elindult előre, de közben István is kifelé és a Cabrio elé álltam István elosont.

Ma igazán örvendetes tény ekkora sokk után :( ;)

Elküldve
Persze,mi más lenne...Én inkább a Te autódat az oszlopot és a szép cabriot féltettem :(

Persze, a motort sem tehetem le 100m-es körzetében az autódnak, nehogy véletlenül ledőljön a hátsó sztenderről ;) :)

Elküldve
Persze, a motort sem tehetem le 100m-es körzetében az autódnak, nehogy véletlenül ledőljön a hátsó sztenderről :( ;)

Ha úgy motorozol, ahogy "autóversenyzel", akkor a válasz egyértelmű NEM :)

Elküldve
Ha sztenderen van a motor, akkor nem motorozok. :( :(

Ha motorod úgy állítod le, mint ahogy a kocsival meg szoktál állni - sem - : fatuskó, szemetes satöbbi, akkor továbbra is NEM a helyes válasz ;) :)

Elküldve
Ha motorod úgy állítod le, mint ahogy a kocsival meg szoktál állni - sem - : fatuskó, szemetes satöbbi, akkor továbbra is NEM a helyes válasz :( ;)

Písta azért te sem panaszkodhatsz :)

Elküldve
Ha motorod úgy állítod le, mint ahogy a kocsival meg szoktál állni - sem - : fatuskó, szemetes satöbbi, akkor továbbra is NEM a helyes válasz ;) :D

Beszólt a belvárosi (kis)demszky-oszlop döntögető... :D :( ;)

Meg a béemvékiller... :) :(

Elküldve
Beszólt a belvárosi (kis)demszky-oszlop döntögető... :D :( ;)

Meg a béemvékiller... :) :(

Egyrész a BMWnek nem lett semmi baja ;)

Másrészt nekem eszembe sem jut a István kocsijának közelébe állni - mondjuk volt már rá példa -, de ha azt mondaná ne álljak olyan közel hozzá, akkor nem állnék oda, nem ágálnék kézzel lábbal, hogy ez a robogó már átélt 5 hurikánt és akkor sem rezzent :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.