RIC Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Szerintem az a bajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, hogy kocsiban gondolkodtok, pedig mindig a gazdikon van a lényeg ;) hát csak tudod mi ovjuk az autonkat de igy is jön a hiba és mindig akkor mikor pont nincs vagy másra kell a lóvé :(
RIC Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Vagy a g feltöltő vagy mi :( G feltöltö.Hát nem hiszem hogy valami komolyat produkálna nem érezzük a 162 loerőt pedig az elözö tulaj azt mondta most lett beállitva minden és nagyon tuti franko minden meg stb de hát ezt tudjuk hogy fars.MOST MÁR
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 G feltöltö.Hát nem hiszem hogy valami komolyat produkálna nem érezzük a 162 loerőt pedig az elözö tulaj azt mondta most lett beállitva minden és nagyon tuti franko minden meg stb de hát ezt tudjuk hogy fars.MOST MÁR Nem citromsárga az a kocsi ?
RIC Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Nem citromsárga az a kocsi ? Nem:Matt lila és sopronbol hozta fel.
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Nem:Matt lila és sopronbol hozta fel. Van olyan ismerőse akinek a hozzáértése is megvan ezen paripák szervízeléséhez ?
RIC Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Van olyan ismerőse akinek a hozzáértése is megvan ezen paripák szervízeléséhez ? szerelőknél már érdeklődött de nem sok sikerrel senki nem mer hozzányulni.Most a corrado forumoldalon valakivel dumcsizott(szintén corradossal)vele fogja átnézetni a kocsit és szerintem ha jo a tag vele szerelteti is.
opel16v Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 na az a tipikus pénznyelő mindig hibát produkáló autó :( nekem is teccett, de már annó sem gondolkodtam volna benne a fent említett okok miatt ;)
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 na az a tipikus pénznyelő mindig hibát produkáló autó :( nekem is teccett, de már annó sem gondolkodtam volna benne a fent említett okok miatt :( Bekár, lenne egy kis nyugalmunk ;) :)
opel16v Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Bekár, lenne egy kis nyugalmunk :) :( Mi lenne veletek nélkülem... ;) ;) :(
RIC Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 az biztos is hogy a gatyája rá fog menni a kocsira (PL elsö sárvédő 90 ezer ft,G töltö javitás 60 ezer G töltő csere 500 ezer) de végül is ha ez volt az álma :( ő tudja
RIC Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 MÉLYKÉK76!Megkérdezhetem milyen kocsid van :( csak kiváncsiságbol
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 MÉLYKÉK76!Megkérdezhetem milyen kocsid van ;) csak kiváncsiságbol Ott van az aláírásomban a tipus, a motorja pedig ismerős lesz számodra : C20NE :(
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Ott van az aláírásomban a tipus, a motorja pedig ismerős lesz számodra : C20NE :( Illetve az nem, hogy F, de a motorkód, már erősen leredukálja a lehetőségeket ;)
RIC Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Ott van az aláírásomban a tipus, a motorja pedig ismerős lesz számodra : C20NE :( ok azt láttam a motorra voltam kiváncsi ;) és gyári vagy vannak változtatások rajta? :) Bocsi ha sok a kérdés csak hát az autoőrületem nem bir magával :( ;) meghát szinte veled beszéltem a legtöbbet eddig ,igy gondoltam megérdeklődöm hogy te mit taposol :D Ha tul megyek a határon csak szolj hogy ERRE MÁR NEM VÁLASZOLOK :D és akkor ejtem a témát
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 ok azt láttam a motorra voltam kiváncsi :( és gyári vagy vannak változtatások rajta? ;) Bocsi ha sok a kérdés csak hát az autoőrületem nem bir magával :) :( meghát szinte veled beszéltem a legtöbbet eddig ,igy gondoltam megérdeklődöm hogy te mit taposol ;) Ha tul megyek a határon csak szolj hogy ERRE MÁR NEM VÁLASZOLOK :D és akkor ejtem a témát Van benne toronymerevítő, elől piros Konik, Momo kormány, motortér kitámasztó teló és.... és asszem ennyi :D Elvileg van szép nagy csomagtere, gyakorlatilag televan minden baromsággal. Ja és az autó részben hiányos - értsd : kipuf rendszer, lemezfelületek - :D :D
opel16v Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Elvileg van szép nagy csomagtere, gyakorlatilag televan minden baromsággal. Ja és az autó részben hiányos - értsd : kipuf rendszer, lemezfelületek - :) :( Művészi kompozíciók tárháza... mondhatni :( ;)
RIC Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Van benne toronymerevítő, elől piros Konik, Momo kormány, motortér kitámasztó teló és.... és asszem ennyi ;) Elvileg van szép nagy csomagtere, gyakorlatilag televan minden baromsággal. Ja és az autó részben hiányos - értsd : kipuf rendszer, lemezfelületek - :) :( nincs kipufogorendszer?JA vagy ugy érted sport kipuf.rendszer :Spoilerek ? Alufelni?Ültetés?STB :( csak az a meglepődésem tárgya hogy én mint ismeretlen azt gondoltam a forumozok széttuningolt verdákkal járnak de persze azért ez a gondolat mert még nem láttam senkit de eljön ennek is az ideje ;)
coupe Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 nincs kipufogorendszer?JA vagy ugy érted sport kipuf.rendszer :Spoilerek ? Alufelni?Ültetés?STB :( csak az a meglepődésem tárgya hogy én mint ismeretlen azt gondoltam a forumozok széttuningolt verdákkal járnak de persze azért ez a gondolat mert még nem láttam senkit de eljön ennek is az ideje ;) Kicsit el kell hogy keserítselek....A fórumozók nagy része nem tuningolt verdákkal járnak :)
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 nincs kipufogorendszer?JA vagy ugy érted sport kipuf.rendszer :Spoilerek ? Alufelni?Ültetés?STB ;) csak az a meglepődésem tárgya hogy én mint ismeretlen azt gondoltam a forumozok széttuningolt verdákkal járnak de persze azért ez a gondolat mert még nem láttam senkit de eljön ennek is az ideje :) Végdob, az nincs illetve valami szét van csúszva a kat környékén :( Most OZ felni van rajta, ez modhatjuk klub felninek is :( Ültetni nem kell mert az évek súlya már így is megtette a hatását ;)
RIC Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Kicsit el kell hogy keserítselek....A fórumozók nagy része nem tuningolt verdákkal járnak :( hát ezt tényleg nem tudtam ;) nem baj igy legalább nem logok ki a sorbol majd :)
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Kicsit el kell hogy keserítselek....A fórumozók nagy része nem tuningolt verdákkal járnak ;) Ezt is pont jó ember mondta :) Tegnap azért kicsit megijedtél ugye ? :(
RIC Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Végdob, az nincs illetve valami szét van csúszva a kat környékén :( Most OZ felni van rajta, ez modhatjuk klub felninek is ;) Ültetni nem kell mert az évek súlya már így is megtette a hatását :) ok :( köszi a rövid infot ;)
coupe Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Ezt is pont jó ember mondta :D Tegnap azért kicsit megijedtél ugye ? :) Na igen,én a kivételek közé tartozom..... :D Kicsit levert a víz,de a lényeg hogy épségben megúsztuk :( ;) :( ;)
opel16v Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Tegnap azért kicsit megijedtél ugye ? :( Kicsit? Sokkolta... ;)
Recommended Posts