Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,3k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Álítólag csak egyszer használták, mert el akarta fújni a vágányokat is.Arról nem is beszélve hogy a mozdonyt ami mozgatta, nagyon nehezen tudták egyhelyben tartani.

Mondjuk így ránézésből én azt látom, hogy a súlya nem lehet túl nagy. Amit meg elébe szerkesztettek az viszont elég nagy teljesítményűnek tűnik.

Ez olyan szerkenytű akkor, mint amilyennel a reptéren olvasztják a jeget a pályáról.

Jöhet a többi kép is.

Elküldve
Ez olyan szerkenytű akkor, mint amilyennel a reptéren olvasztják a jeget a pályáról.

Hőbörgőnek nevezik, nem véletlen.... :( ;)

De J0hnny vagy Morgó többet tudna mesélni róla.

Elküldve
(először az égőt

sem lehetett pl belerakni az első lámpába, mert szarul rakták össze a foglalatát, és nem fért

bele).

IZZÓT :D :) :( ;) :(

ui:köszi Gabi hogy ezzel megint örömet tudtál okozni ;) :D :D

Elküldve
IZZÓT :D ;) :)

ui:köszi Gabi hogy ezzel megint örömet tudtál okozni :( :D :D

Azért remélem van ennél nagyobb örömöd is az életben :( ;)

Vidéken végeztem tanulmányaim nagy részét, talán ettől ez a beidegződés :D

Elküldve
Azért remélem van ennél nagyobb örömöd is az életben :( ;)

Vidéken végeztem tanulmányaim nagy részét, talán ettől ez a beidegződés :)

Szerencsére azért még akad.....de jól esik..... ;) :(

Elküldve
Szerencsére azért még akad.....de jól esik..... :D :(

Majd kedves feleségednek is megtanítom, hogy az nem izzó, hanem égő... ;) :D

Új értelmet fog nyerni a házasságotok! :( ;) :)

Elküldve
Majd kedves feleségednek is megtanítom, hogy az nem izzó, hanem égő... :( ;)

Új értelmet fog nyerni a házasságotok! :( ;) :)

Az értelmet nyert ennélkül is :D :D ...Nem kell a rosszra tanítani,annélkül is megy neki :D

Elküldve
Hozzátenném mellékesen, hogy lehet, azért is húzódott el ez a lámpaszerelés, mert Futó mester figyelmét időről időre elvonta valami... :(

Az én figyelmem multitaskos, nem kell félteni ;)

Elküldve
Tááán elmondhatnád neki, hogy mit írtam az előző oldalon ;)

tudom mondtam neki :) majd mondom neki többször :( meg hát nem volt kedve semmihez mert a kocsijával gázok vannak és sokba fáj ez majd neki.Sajna ilyenek vagyunk ha valami tré van a verdánkkal akkor teljesen elmegy az életkedvünk. :(

Elküldve
tudom mondtam neki ;) majd mondom neki többször :) meg hát nem volt kedve semmihez mert a kocsijával gázok vannak és sokba fáj ez majd neki.Sajna ilyenek vagyunk ha valami tré van a verdánkkal akkor teljesen elmegy az életkedvünk. :(

Vegyen opelt! :(

Elküldve
Vegyen opelt! :(

áh az kizárt dolog! ;) oktoberbe vette meg álmai autoját és azt örökre megtartja(kicsit irigylem ö már legalább eljutott odáig hogy megvette álmai autoját)

Elküldve
tudom mondtam neki ;) majd mondom neki többször :) meg hát nem volt kedve semmihez mert a kocsijával gázok vannak és sokba fáj ez majd neki.Sajna ilyenek vagyunk ha valami tré van a verdánkkal akkor teljesen elmegy az életkedvünk. :(

Szerintem az a bajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, hogy kocsiban gondolkodtok, pedig mindig a gazdikon van a lényeg :(

Elküldve
áh az kizárt dolog! :( oktoberbe vette meg álmai autoját és azt örökre megtartja(kicsit irigylem ö már legalább eljutott odáig hogy megvette álmai autoját)

Milyen autóról van szó amúgy ?

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.